- 20 Eylül 2015
- 435
- 375
Süpersinben de hissediyorum göğüslerimde toparlanma ya, aslında ölçüm büyük değil benim ama 20 kilo verince olumsuz yönde bir değişim olmuştu. Jillianla baya toparlandı
Ayrıca bir yıl boyu yapsan, düğününde taş olursun eminim
Canım bu level 1 bende aynı uygulamaya giriyorum level 2 için dün içerik kaldırılmıştır diyordu bana onlara bakar mısınbu mu canım?
Shred yaZan programı mı indirdin onun ilk leveli 10 gün yapacaksın önce ölçü al öyle başlaki aradaki farkı anlayasın fotoğraf çekebilirsin ben online izliyorumArkadaşlar level 1 i indirdim.30 gün yaptıktan sonra level 2 mi yapılacak ve kaç gün yapılacak?
30 day shred yapıyorsan her level 10 gün olmak üzere toplamda 30 gün yapmış oluyorsun canım :)Arkadaşlar level 1 i indirdim.30 gün yaptıktan sonra level 2 mi yapılacak ve kaç gün yapılacak?
Canım bu level 1 bende aynı uygulamaya giriyorum level 2 için dün içerik kaldırılmıştır diyordu bana onlara bakar mısın
Arkadaşlar bende katılmak istiyorum size.forumun hepsini okuyamadım ancak bayaa fayda gören var sanırım.aslında benim gazla kilom yok.yaklaşık 2 aydır sadece yürüyüş yapıyrm.boy 167 kilo 56.ancak vücüdum sıkılaşsın ve spor yaparak mutlu olmak istiyorumAz önce level 1 i indirmeye çalıştım tablete.beceremedim.videoları indirmeden mi açıyorsunuz acaba
10 gün level 1 ,10 gün level 2 sonra ,10 gün level 3 toplada 30 gün :)Ewet canım shred yazanı indirdim 10 gün mü yapılacakmış bu.30 gün sanıyordum.sonra ne yapılacak level 2 mi?bana sıralamayı bir özet geçermisimiz acaba rica etsem
10 gün level 1 ,10 gün level 2 sonra ,10 gün level 3 toplada 30 gün :)Ewet canım shred yazanı indirdim 10 gün mü yapılacakmış bu.30 gün sanıyordum.sonra ne yapılacak level 2 mi?bana sıralamayı bir özet geçermisimiz acaba rica etsem
Teşekkür ederim canım.peki bu 30 gün bittikten sonra sizler neler yapıyorsunuz. bende yapayım sizler gibi.çünkü bırakırsanız daha kötü sonuçlar olur diye düşünüyorum.sporu yaşam biçimi şekline getirmek lazım ya haniBu arada foto çekecem bugün tşkkrlr
Benim zaten çok fazla kilom yok. yememe de hiç dikkat etmedim. Başladığımda 50.6 veya 50.8 dim şimdi 49.6 yım :)Anladım canım bende kendime uygun bir sporu daha az yoğunlukta yapmam gerekiyor.teşekkürler.bu arada kaç kilo verdin sen 20 günde
aynen öyle :) bittikten sonra ölçülerimi karşılaştırmalı olarak yazarım :)Anladım canım.onemli olan sikilasmak
bun uygulamayı açamıyorum ben yaaa30 day shred yapıyorsan her level 10 gün olmak üzere toplamda 30 gün yapmış oluyorsun canım :)
https://rutube.ru/video/4a6b10d845b2ae0df620f5e0447470d8/ bu mu?
Hoşgeldin canım :)
evet ben indirmeden internetten açıyorum. Bu program çok iyi bence 10 günde bir değiştiği için sıkılmıyorsun da :)
Kesinlikle ölçülerini alıp resmini çekip öyle başlamanı tavsiye ederim
Allah Allah nedenki bilgisayardan da mı açılmıyor? ben videoyu açtım baya oynuyodu bi problem yoktu.bun uygulamayı açamıyorum ben yaaa
24 Ağustos Spor Listesi
1. Frifri: Shred 29/30
Kızlar yarın son günümmm
Teşekkür ederimWauww. Helal olsun ya.. tebrikler