JILLIAN 30 DAY SHRED YARIŞMASI

Süpersin :KK49: ben de hissediyorum göğüslerimde toparlanma ya, aslında ölçüm büyük değil benim ama 20 kilo verince olumsuz yönde bir değişim olmuştu. Jillianla baya toparlandı :KK49:

Ayrıca bir yıl boyu yapsan, düğününde taş olursun eminim :-)

Evet ya , ya göğüslerim daha da küçülürse diyodum ama öyle bi şey olmadı şükür :)
Seni de tebrik ederim:sampiyon:
bir yıl boyunca bu tempoda devam edemeyebilirim ama bu 30 günlük programı bitirdikten sonra callanetics yapmayı düşünüyorum en az haftada 3 gün.

Arkadaşlar bende katılmak istiyorum size.forumun hepsini okuyamadım ancak bayaa fayda gören var sanırım.aslında benim gazla kilom yok.yaklaşık 2 aydır sadece yürüyüş yapıyrm.boy 167 kilo 56.ancak vücüdum sıkılaşsın ve spor yaparak mutlu olmak istiyorumAz önce level 1 i indirmeye çalıştım tablete.beceremedim.videoları indirmeden mi açıyorsunuz acaba

Arkadaşlar level 1 i indirdim.30 gün yaptıktan sonra level 2 mi yapılacak ve kaç gün yapılacak?
Shred yaZan programı mı indirdin onun ilk leveli 10 gün yapacaksın önce ölçü al öyle başlaki aradaki farkı anlayasın fotoğraf çekebilirsin ben online izliyorum

Arkadaşlar level 1 i indirdim.30 gün yaptıktan sonra level 2 mi yapılacak ve kaç gün yapılacak?
30 day shred yapıyorsan her level 10 gün olmak üzere toplamda 30 gün yapmış oluyorsun canım :)

Canım bu level 1 bende aynı uygulamaya giriyorum level 2 için dün içerik kaldırılmıştır diyordu bana onlara bakar mısın

https://rutube.ru/video/4a6b10d845b2ae0df620f5e0447470d8/ bu mu?

Arkadaşlar bende katılmak istiyorum size.forumun hepsini okuyamadım ancak bayaa fayda gören var sanırım.aslında benim gazla kilom yok.yaklaşık 2 aydır sadece yürüyüş yapıyrm.boy 167 kilo 56.ancak vücüdum sıkılaşsın ve spor yaparak mutlu olmak istiyorumAz önce level 1 i indirmeye çalıştım tablete.beceremedim.videoları indirmeden mi açıyorsunuz acaba

Hoşgeldin canım :)
evet ben indirmeden internetten açıyorum. Bu program çok iyi bence 10 günde bir değiştiği için sıkılmıyorsun da :)
Kesinlikle ölçülerini alıp resmini çekip öyle başlamanı tavsiye ederim

Teşekkür ederim canım.peki bu 30 gün bittikten sonra sizler neler yapıyorsunuz. bende yapayım sizler gibi.çünkü bırakırsanız daha kötü sonuçlar olur diye düşünüyorum.sporu yaşam biçimi şekline getirmek lazım ya haniBu arada foto çekecem bugün tşkkrlr

Teşekkür ederim canım.peki bu 30 gün bittikten sonra sizler neler yapıyorsunuz. bende yapayım sizler gibi.çünkü bırakırsanız daha kötü sonuçlar olur diye düşünüyorum.sporu yaşam biçimi şekline getirmek lazım ya haniBu arada foto çekecem bugün tşkkrlr

Aynen canım devam etmek gerekiyo. Nasıl devam edeceğin de ne istediğine göre değişir. Benim 9 gün sona bitiyo 30 günlük maratonum. Bundan sonra kilo vermekten çok şekillenmeye odaklanmak için haftada 3-4 gün callanetics veya plates yapmayı planlıyorum.

Anladım canım bende kendime uygun bir sporu daha az yoğunlukta yapmam gerekiyor.teşekkürler.bu arada kaç kilo verdin sen 20 günde

X