Olsun kendine dikkat et sakatlanmada callantics devam et onun faydasını görürsün belki15 Ağustos Spor Listesi
1. Vanillav: Shred 9/30
2. Asimeleksi: ripped 2/7
3. Weisseat: 10/100 callanetics
Ne yazık ki shredi bırakmak zorunda kaldım. Dizlerimde ağrıya sebep oldu. Callanetics ile yola devam ediyorum
Aynen canım. Zaten 15 günde yürüyüş shred callanetics kalçadan 5 cm incelme oldu. Gerçi başlangıçta epey büyüktü ama olsun. Bayrama kadar bi 5 cm daha incelirsem çok mutlu olacamOlsun kendine dikkat et sakatlanmada callantics devam et onun faydasını görürsün belki
Süpersin15 Ağustos Spor Listesi
1. Vanillav: Shred 9/30
2. Asimeleksi: ripped 2/7
3. Weisseat: 10/100 callanetics
4. Busekarakan98: 4/30 shred
Dun diyetisyen kontrolum vardı tatile gitmeme rağmen 900 gr vermişim ben kilo almışımdır diyodum kendi kendime
waw cok iyi incelmissin maşallah canim yemene dikkat ettin mi?Aynen canım. Zaten 15 günde yürüyüş shred callanetics kalçadan 5 cm incelme oldu. Gerçi başlangıçta epey büyüktü ama olsun. Bayrama kadar bi 5 cm daha incelirsem çok mutlu olacam
Şekerim ikimiz kalacağız sanırım bu kadar azmedip baseni eritemeyenwaw cok iyi incelmissin maşallah canim yemene dikkat ettin mi?
Ettim canım ekmeği ve tatlıyı yok denilecek kadar az yedim. Onun dışında sebze yemeklerinden bol bol yedim. Emzirme döneminde olunca çok kısıtlayamıyorum kendimiwaw cok iyi incelmissin maşallah canim yemene dikkat ettin mi?
Verilen emeğin sonucunu er yada geç alırsın canım hiç merak etme. Bebeğin sana iyi gelecek ve güç verecek emin olGünaydın kızlar
16 Ağustos Spor Listesi
1. Asimeleksi: ripped 3/7
Bende sabah bebeğim uyuyorken ancak yapabiliyorum yoksa kalır gün içinde öyle çok uyumuyor şekerleme ancak yapıyor. Sırf spor yapacağım diye erken kalkıyorum sıcacık yatağı bırakıp inşallah sonucunu alacağım ama
İnşallah hep beraber bu kadar emek verip sonucunu güzel alırız Doğum sonrası vücûd eski formunu kaybediyor en azından kalıcı olmasın bu değişim. İnşallah sabredip sonuca ulaşırızVerilen emeğin sonucunu er yada geç alırsın canım hiç merak etme. Bebeğin sana iyi gelecek ve güç verecek emin ol
Geri gelip zarar veriyormuş canım, yemek borusunda ülsere sebep olabiliyormuş. Ben de çok şaşırdım ilacın kutusunun üstünde sembol ve uyarı var
İlk içtiğim günler yaptım aslında ama hem ağrısı arttı hem de gece uyuyamayınca kaç gündür, gündüz de sersem gibiyim, yapamadım. Olsun ama geç olsun güç olmasın.
Bu arada aynanın önünden geçerken bi baktım sırtıma da bu benim sırtım mı dedim
Harikasın ya, fotoğraf bekliyorum
Karın ağrısından ağlaya ağlaya sabah ettim canım. Ondan uyuyamadım. Bugün daha iyiydim ama yapmadım bilerek. Hem birikmiş ev işlerim vardı onları yaptım, hem de çok yüklenmek istemedim.Uykusuzluk da mı yapıyor ilaç?
Benim de uyku düzenim bozuktu baya sabaha karşı ve hatta sabah saatleri uykuya dalıyordum ama kötü oluyordu şimdi erken uyuyorum bakalım alışsam iyi olacak okul açılmadan
Bugün nasıl daha iyi mi?
Bu kez en son yaparım herhalde ama 2-3 gitmiş hepsinden
Afiyet olsun, arada kaçaklar da olacak tabi, kızma kendine16 Ağustos Spor Listesi
1. Asimeleksi: ripped 3/7
2. Weisseat: 11/100 cal. 6 km yürüyüş
3. Vanillav: Shred 10/30
4. Arwiinn: Shred 21/30
Sınunda level 3 e geçebildim. yine iki gündür dünyaları yedim. göbeyim direk fırladı. off salataylada hayatmı geçer canım
geçmiş olsun sanada. dinlenmissindir umarım. valla bana daha kolay geldi hareketler. acaba tam yapamadım ondanmı ki?:) level 1 ve 2 de ki gibi nefes nefese kalmadım. bide vantilatörü açmıcam artık. sanki onsuz daha çok terliyince daha iyi oluyormuş gibi gelio. sauna etkisi:))Afiyet olsun, arada kaçaklar da olacak tabi, kızma kendine
Level 3 nasılmış? Yorumlarını alalım
ah ah ne cektik be ne ugrastik..Şekerim ikimiz kalacağız sanırım bu kadar azmedip baseni eritemeyen
Nası gidiyor tatil