bende diyet yapıyorum. karbonitrat yok. ekmek falan yemiyorum. her sabah mutlaka 2 yumurta. snr salata sebze falan işte. buara bozdum biraz hemen göbek geri hortladı ne güzel içine çekilmişti. mutlaka yeşil çay ve rezene için kızlar bayaa yardımcı oluyor yakımda.arwinnn Sen nasıl besleniyorsun ki?
bende diyet yapıyorum. karbonitrat yok. ekmek falan yemiyorum. her sabah mutlaka 2 yumurta. snr salata sebze falan işte. buara bozdum biraz hemen göbek geri hortladı ne güzel içine çekilmişti. mutlaka yeşil çay ve rezene için kızlar bayaa yardımcı oluyor yakımda.
yakındır 90-60-90 az kaldı valla oda olacak inşallahSağol kuzum
Evet ya kalçam şükür 90a yaklaşıyor
Benim en sorunlu göbek zaten malum hala 80lerde
masallah sana ya azim budur irade budur ben seni yarismanin birincisi ilan ediyorum valla kendimi de sonuncusu :))Yeni ölçülerimi yazıyorum
Başlangıç - Level 1 - Fark
Göğüs: 90 - 90 - 0
Bel: 73 - 71 - -2
Kalça: 100 - 96 - -4
Göbek: 88 - 85 - -3
Tokken aldım ölçüleri ama amaan işte incelmiş
Sıkılıp bırakacağına ikincisinden başla canım bence zaten en zor ve sıkıcı olanı level 1 diğerleri daha çabuk geçiyorKızlar ya ben jillian level 1'i bi kaç hafta önce 9 gün yapıp bıraktıgım ıcın tekrar bastan basladım ama cok sıkılıyorum yaparken kolumu kaldırasım gelmiyo level 2ye başlasam olur mu acaba sizce?
Sıkılıp bırakacağına ikincisinden başla canım bence zaten en zor ve sıkıcı olanı level 1 diğerleri daha çabuk geçiyor
canim sana nasil bir beslenme onerdiler benim bir beslenme programina ihtiyacım var da o zamanlar nasil besleniyordun işe yaramis miydiben bir bucuk ay kadar profesyonel personel traningle agır agırlık çalıştım. bundan 3 4 ay önce kadar.
ordaki diyetisyen kiloo vermek istiyorum deyince 3 hafta karbonitrat ve şekeri kesti. meyve bile yedirmiyodu. kıyamet kopardım yanlış bu yaptıgınız diye. bukadar agır spora karbonitrat kesilmez. zaten kesilse bile vücut ihtiyaç duyucak ve saldırıcak birsüre sonra.
birşeyler anlattı falan lafını dinleyim bakalım nolucak dedim. gerçekten o ara kesmeseymişim kas yapıp kalınlaşırmışım. 2 3 hafta kestirdi zaten sonra ekliyor diyet listesine. bende şimdi 3 hafta kestim. haftaya başlıyorum. haklısın karbonitratsız olmaz ama yedigin karbonitratın türü ve miktarı önemli tabiki.
sabah 2 yumurta zeytin peynir salatalık dometes falan. ekmek yok. öglen ve aksam salata hasşlanmış sebze ve tavuk balık veya et. aralardada 2 defa 7 tane çig badem 2 tane ceviz. 2 3 hafta böyle beslendim. sonra hafif karbonitrat meyve bakliyat eklendi. önce mızmızlanmıştım ama zorlanmadan yaptım.canim sana nasil bir beslenme onerdiler benim bir beslenme programina ihtiyacım var da o zamanlar nasil besleniyordun işe yaramis miydi
tesekkur ederim canim ayrintilo yazdigin icin. kac kilo vermiştin o dönemsabah 2 yumurta zeytin peynir salatalık dometes falan. ekmek yok. öglen ve aksam salata hasşlanmış sebze ve tavuk balık veya et. aralardada 2 defa 7 tane çig badem 2 tane ceviz. 2 3 hafta böyle beslendim. sonra hafif karbonitrat meyve bakliyat eklendi. önce mızmızlanmıştım ama zorlanmadan yaptım.
saglıklı hissediyorsun gün geçtikçe kendini alışıyorsun zaten. ben sonuç almıştım. şuan da uygulamaya çalışıyorum. 11 eylülde tatile gidecegim için acele ediyorum biraz. tatilden sonra daha gevşeticem. tabiki miktarlar herkesin metabozlizmasına ve kilosuna göre degişiklik gösterebilir. deneyebilirsin bence canım.