iyi tatiller canım.ah ah ne cektik be ne ugrastik..
sogudum valla artik basenler bacak icin ebru Şallı pilates yapin diyolar ay nasil useniyorum oysa jilliani nasil keyifli yapiyodum valla ne yapcami sasirdim..
tatil iyi canim bikac güne aranizdayim ama ne spor yapacagim hakkinda baya kararsizim
Özelden attım canımiyi tatiller canım.ben jillianda level 3 teyim callentics hakkında bayaa bişiler okudum. ona başlıyalım beraber istersen. bayaa etkili diyrlar. yapanlar yorum bekliyoruz:)
Ben çok memnunum canım ne kadar zayıf olursan ol yine de incelme sağlıyor callanetics. Kasları uzatıyor ve şiş görünmesine engel oluyor kalça ve karında incelme çok net oluyor. 21 gün tamamlandıktan sonra ölçülerimi yazmsyı düşünüyorum.iyi tatiller canım.ben jillianda level 3 teyim callentics hakkında bayaa bişiler okudum. ona başlıyalım beraber istersen. bayaa etkili diyrlar. yapanlar yorum bekliyoruz:)
Sporda istikrar önemli bence hemen sonuç alınmıyor biraz sabretmek kazım bir ay sabredince bile ne kadar fark var ben ilk shred başladığım zamanla şimdiki görüntüm arasında fark var daha toplu duruyorum mesela kaslarım sıklaştı hepimiz burda bir sene yapsak taş oluruz taşBen çok memnunum canım ne kadar zayıf olursan ol yine de incelme sağlıyor callanetics. Kasları uzatıyor ve şiş görünmesine engel oluyor kalça ve karında incelme çok net oluyor. 21 gün tamamlandıktan sonra ölçülerimi yazmsyı düşünüyorum.
Ben çok memnunum canım ne kadar zayıf olursan ol yine de incelme sağlıyor callanetics. Kasları uzatıyor ve şiş görünmesine engel oluyor kalça ve karında incelme çok net oluyor. 21 gün tamamlandıktan sonra ölçülerimi yazmsyı düşünüyorum.
bebişi öp bizim için. annesi yılmayıp devam ederse taş olucak17 Ağustos Spor Listesi
1. Asimeleksi: ripped 4/7
Yine erkenciyim baya yoruyor sabah erkenden yapacak ama gün boyu yapacak diye aklımda kalmıyor bebekle ancak sabah o uyurken rahat rahat yapabiliyorum
öptüm teyzesi öptüm inşallah yani spor sonunda heryerin ter içinde kalıyor valla bir hemen iki dk duş alıyorum oda duş olursabebişi öp bizim için. annesi yılmayıp devam ederse taş olucakbebiş gurur duyucak annesiyle
. Ooooo süpersin bitirdin yaa helal olsunÖlüyorum galiba yattim yere kaldim öyle su an
Level 2 Natalie gibi zor yapan gibi yaptim beni gömün arkadaslar bence artik kalkamam buradan uzerime toprak atin
hahah valla helal olsun ben anita gibi yapınca öle naralar atıyorum:) level 3 de natalie gibi bekliyoruzÖlüyorum galiba yattim yere kaldim öyle su an
Level 2 Natalie gibi zor yapan gibi yaptim beni gömün arkadaslar bence artik kalkamam buradan uzerime toprak atin
Karın ağrısından ağlaya ağlaya sabah ettim canım. Ondan uyuyamadım. Bugün daha iyiydim ama yapmadım bilerek. Hem birikmiş ev işlerim vardı onları yaptım, hem de çok yüklenmek istemedim.
Yarın tam gaz devam inşallah
İkişer üçer olsun, bizim olsun.
öptüm teyzesi öptüm inşallah yani spor sonunda heryerin ter içinde kalıyor valla bir hemen iki dk duş alıyorum oda duş olursa
. Ooooo süpersin bitirdin yaa helal olsunvalla onun gibi yapan ilk insansın
hahah valla helal olsun ben anita gibi yapınca öle naralar atıyorum:) level 3 de natalie gibi bekliyoruz
Yeni ölçülerimi yazıyorum
Başlangıç - Level 1 - Fark
Göğüs: 90 - 90 - 0
Bel: 73 - 71 - -2
Kalça: 100 - 96 - -4
Göbek: 88 - 85 - -3
Tokken aldım ölçüleri ama amaan işte incelmiş
bravoooiyi de bir diyet yapıyorsun heralde. diyetsiz bukadar olmuyor çünkü diyet şart...
Son yapan insan da ben olacağım bu gidişle
Yerden spatulayla kazırsınız değil mi öyle bırakmazsınız beni
heykel gibi olacaksın valla maşallah kalçada çok iyi fark yapmış süper etki etmiş bir de bitince gör sen on günde 9 cm çok iyi benceYeni ölçülerimi yazıyorum
Başlangıç - Level 1 - Fark
Göğüs: 90 - 90 - 0
Bel: 73 - 71 - -2
Kalça: 100 - 96 - -4
Göbek: 88 - 85 - -3
Tokken aldım ölçüleri ama amaan işte incelmiş
heykel gibi olacaksın valla maşallah kalçada çok iyi fark yapmış süper etki etmiş bir de bitince gör sen on günde 9 cm çok iyi bence