JILLIAN 30 DAY SHRED YARIŞMASI

iyi tatiller canım. ben jillianda level 3 teyim callentics hakkında bayaa bişiler okudum. ona başlıyalım beraber istersen. bayaa etkili diyrlar. yapanlar yorum bekliyoruz:)

16 Ağustos Spor Listesi

1. Asimeleksi: ripped 3/7
2. Weisseat: 11/100 cal. 6 km yürüyüş
3. Vanillav: Shred 10/30
4. Arwiinn: Shred 21/30
5. Mihail Zoscenko: Callanetics 41/100
Dün bildirim yapmayı unutmuşum kızlar :)

iyi tatiller canım. ben jillianda level 3 teyim callentics hakkında bayaa bişiler okudum. ona başlıyalım beraber istersen. bayaa etkili diyrlar. yapanlar yorum bekliyoruz:)
Ben çok memnunum canım ne kadar zayıf olursan ol yine de incelme sağlıyor callanetics. Kasları uzatıyor ve şiş görünmesine engel oluyor kalça ve karında incelme çok net oluyor. 21 gün tamamlandıktan sonra ölçülerimi yazmsyı düşünüyorum.

Sporda istikrar önemli bence hemen sonuç alınmıyor biraz sabretmek kazım bir ay sabredince bile ne kadar fark var ben ilk shred başladığım zamanla şimdiki görüntüm arasında fark var daha toplu duruyorum mesela kaslarım sıklaştı hepimiz burda bir sene yapsak taş oluruz taş

17 Ağustos Spor Listesi

1. Asimeleksi: ripped 4/7

Yine erkenciyim baya yoruyor sabah erkenden yapacak ama gün boyu yapacak diye aklımda kalmıyor bebekle ancak sabah o uyurken rahat rahat yapabiliyorum

tamamdır yapmaya karar verdim. ölçülerini bekliyoruz canım. kesin degişim vardır hazır oldugun zaman fotorafada hayır demeyiz:)

Ölüyorum galiba yattim yere kaldim öyle su an
Level 2 Natalie gibi zor yapan gibi yaptim beni gömün arkadaslar bence artik kalkamam buradan uzerime toprak atin

bebişi öp bizim için. annesi yılmayıp devam ederse taş olucak bebiş gurur duyucak annesiyle
öptüm teyzesi öptüm inşallah yani spor sonunda heryerin ter içinde kalıyor valla bir hemen iki dk duş alıyorum oda duş olursa

Ölüyorum galiba yattim yere kaldim öyle su an
Level 2 Natalie gibi zor yapan gibi yaptim beni gömün arkadaslar bence artik kalkamam buradan uzerime toprak atin
. Ooooo süpersin bitirdin yaa helal olsun valla onun gibi yapan ilk insansın

Kıyamam ya bende mide hapı da vermişti doktor sana vermedi mi mideyi koruması için
Daha iyisin diye başlama zaten hemen
Üzerinden biraz zaman geçsin

öptüm teyzesi öptüm inşallah yani spor sonunda heryerin ter içinde kalıyor valla bir hemen iki dk duş alıyorum oda duş olursa

. Ooooo süpersin bitirdin yaa helal olsun valla onun gibi yapan ilk insansın

Son yapan insan da ben olacağım bu gidişle

hahah valla helal olsun ben anita gibi yapınca öle naralar atıyorum:) level 3 de natalie gibi bekliyoruz

Yerden spatulayla kazırsınız değil mi öyle bırakmazsınız beni

bravooo iyi de bir diyet yapıyorsun heralde. diyetsiz bukadar olmuyor çünkü diyet şart...

bravooo iyi de bir diyet yapıyorsun heralde. diyetsiz bukadar olmuyor çünkü diyet şart...

Son zamanlarda çok sağlıksız besleniyorum açıkçası
Şöyle az yemek bakımından sağlıksız
Normalde daha fazla yerdim
Ama fast food, abur cubur falan yemiyorum

Yediğim en abur cubur şey bitter çikolata o da yağ yaktırır diyette gider

Son yapan insan da ben olacağım bu gidişle

Yerden spatulayla kazırsınız değil mi öyle bırakmazsınız beni

heykel gibi olacaksın valla maşallah kalçada çok iyi fark yapmış süper etki etmiş bir de bitince gör sen on günde 9 cm çok iyi bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…