JILLIAN 30 DAY SHRED YARIŞMASI

Kızlar dizim hala geçmedi, son bir haftadır da çok ağır bir antibiyotik kullanıyorum. Gece uyutmayacak kadar mide ağrısı yapıyor. Son üç gündür spor yapamadım, iki gecedir de doğru dürüst uyumadım... İçtiğimde iki saat dik durma zorunluluğu var filan. Berbat bir ilaçmış... İnşallah bir daha kullanmak zorunda kalmam. Bitsin, spora devam inşallah.

Kızlar dizim hala geçmedi, son bir haftadır da çok ağır bir antibiyotik kullanıyorum. Gece uyutmayacak kadar mide ağrısı yapıyor. Son üç gündür spor yapamadım, iki gecedir de doğru dürüst uyumadım... İçtiğimde iki saat dik durma zorunluluğu var filan. Berbat bir ilaçmış... İnşallah bir daha kullanmak zorunda kalmam. Bitsin, spora devam inşallah.
Çok geçmiş olsun dikkat et kendine ne ağır antibiyotikmiş öyle evlerden ırak aman iyi ol toparlan öyle başlarsın

Çok geçmiş olsun dikkat et kendine ne ağır antibiyotikmiş öyle evlerden ırak aman iyi ol toparlan öyle başlarsın
Sorma canım ya, hsg çektirdim, rahim duvarı iltihabı göründü... İnşallah iyileşmiştir de bir daha kullanmam... Yemek borum bile yanıyor resmen. Midem delindi sandım cumartesi gece ağrıdan sabaha kadar ağladım :KK43:

Sorma canım ya, hsg çektirdim, rahim duvarı iltihabı göründü... İnşallah iyileşmiştir de bir daha kullanmam... Yemek borum bile yanıyor resmen. Midem delindi sandım cumartesi gece ağrıdan sabaha kadar ağladım :KK43:
Çok geçmiş olsun zor bir süreç inşallah hemen atlatırsın canım antibiyotik işte bir yeri düzeltirken bir yeri bozuyor dikkat et kendine Allah şifa versin

:eek::eek: çok çok geçmiş olsun. Umarım en kısa zamanda toparlarsın ya çok üzüldüm. Konuya hakim değilim dizin spordan dolayı mı incindi?

Bu arada kızlar sizlere bir şey sormak istiyorum. Bu programı uygularken nasıl besleniyorsunuz?
Ben ekstra hiç bir şey yapmıyorum ve genelde sporumu gece yapıyorum adından duş alıp yatıyorum.
Ancak okuduklarıma göre spor sonrası vücudu toparlamak ve yeniden yapılanmasına destek olmak için doğru şeyler tüketmek gerekiyormuş yani aç kalmamak gerekiyormuş. Bu durumda gece spor yaptıktan snra ne yapabilirim ki? yesem olmaz yemesem olmaz....

:eek::eek: çok çok geçmiş olsun. Umarım en kısa zamanda toparlarsın ya çok üzüldüm. Konuya hakim değilim dizin spordan dolayı mı incindi?

Bu arada kızlar sizlere bir şey sormak istiyorum. Bu programı uygularken nasıl besleniyorsunuz?
Ben ekstra hiç bir şey yapmıyorum ve genelde sporumu gece yapıyorum adından duş alıp yatıyorum.
Ancak okuduklarıma göre spor sonrası vücudu toparlamak ve yeniden yapılanmasına destek olmak için doğru şeyler tüketmek gerekiyormuş yani aç kalmamak gerekiyormuş. Bu durumda gece spor yaptıktan snra ne yapabilirim ki? yesem olmaz yemesem olmaz....
Teşekkür ederim, yok spordan olmadı ben dizimi çarptım..

Ben ekstra bir şey yapmıyorun, normal yediğim gibi yiyorum. O yüzden pek kilo vermedim

Teşekkür ederim, yok spordan olmadı ben dizimi çarptım..

Ben ekstra bir şey yapmıyorun, normal yediğim gibi yiyorum. O yüzden pek kilo vermedim
canim cok gecmis olsun miden o kadar yaniyorsa mide koruyucu ile kullanmalisin allah korusun kalici hasar birakir ve bol su ile icmelisin. Ve gece yatarken icmemelisin antibiyotigi. Butun bunlara ragmen hala yaniyorsa yemek borun miden hemen antibiyotigi birakmalisin

15 Ağustos Spor Listesi

1. Vanillav: Shred 9/30

Yine bir level 1 sonundayız bakalım ucundan azcık azcık ölçüyorum yine sıkılaşmışım :rolleyes:

Kilo sabite taktı ama acaba kas yapımından dolayısı mı bilmiyorum :KK75:

Yapma sakın valla ben ilk günleri yaptımdı manyak gibi sonra yarım kaldı pişman oldum
İlaçların bitsin, biraz da dinlen sonra yaparsın
Ayakta durmayı da ilk defa duyuyorum nasıl bir ilaç o ya

canim cok gecmis olsun miden o kadar yaniyorsa mide koruyucu ile kullanmalisin allah korusun kalici hasar birakir ve bol su ile icmelisin. Ve gece yatarken icmemelisin antibiyotigi. Butun bunlara ragmen hala yaniyorsa yemek borun miden hemen antibiyotigi birakmalisin
Çok teşekkür ederim canım. Mide koruyucuyla kullandım zaten. Prospektüste de en az 500ml su ile içilmeli demiş, dikkat de ettim işte tok karna içip yatmadım filan ama ağrı artarak devam etti. Ben yine de sıktım dişimi içtim, dün son gündü ama ağrı geçmedi daha. Şu rahim duvarı iltihabı iyileşsin de, başka bir şey istemiyorum :KK43:

Yapma sakın valla ben ilk günleri yaptımdı manyak gibi sonra yarım kaldı pişman oldum
İlaçların bitsin, biraz da dinlen sonra yaparsın
Ayakta durmayı da ilk defa duyuyorum nasıl bir ilaç o ya
Geri gelip zarar veriyormuş canım, yemek borusunda ülsere sebep olabiliyormuş. Ben de çok şaşırdım ilacın kutusunun üstünde sembol ve uyarı var :confused:
İlk içtiğim günler yaptım aslında ama hem ağrısı arttı hem de gece uyuyamayınca kaç gündür, gündüz de sersem gibiyim, yapamadım. Olsun ama geç olsun güç olmasın.

Bu arada aynanın önünden geçerken bi baktım sırtıma da bu benim sırtım mı dedim :skandal:

Geri gelip zarar veriyormuş canım, yemek borusunda ülsere sebep olabiliyormuş. Ben de çok şaşırdım ilacın kutusunun üstünde sembol ve uyarı var :confused:
İlk içtiğim günler yaptım aslında ama hem ağrısı arttı hem de gece uyuyamayınca kaç gündür, gündüz de sersem gibiyim, yapamadım. Olsun ama geç olsun güç olmasın.

Bu arada aynanın önünden geçerken bi baktım sırtıma da bu benim sırtım mı dedim :skandal:
Oo nasıl bir ilaçmış yaa hasta etmek için mi veriyorlar insanlara:hasta:

15 Ağustos Spor Listesi

2. Asimeleksi: ripped 2/7

Bende geldim Yok mu başka yapan

Arkadaslar 1 ayda 40 cm incelenler var ne dersiniz biz de 1 ay yapalim mi :)

Videolar bunlar arkadaslar:

Level 1 (10 gün) - https://www.izlesene.com/video/jillian-michaels-30-day-shred-level-1/7259997

Level 2 (10 gün) - https://www.izlesene.com/video/jillian-michaels-30-day-shred-level-2/7259970

Level 3 (10 gün) - https://www.izlesene.com/video/jillian-michaels-30-day-shred-level-3/7259991

Topigimizdeki tüm arkadaslar için
:nazar::nazar::nazar::nazar:

BASLANGIÇ 25 MAYIS ÖLÇÜLER
C cranial
Jillian Shred 30/30 bitti

Jillian Ripped Level1 6/6 bitti
Jillian Ripped Level2 6/6 bitti
Jillian Ripped Level3 6/6 bitti
Jillian Ripped Level4 6/6 bitti

bel:72
göbek:88
kalça:105
bacak:59

Velvette Velvette

Jillian Ripped Level1 6/6 bitti
Jillian Ripped Level2 6/6 bitti
Jillian Ripped Level3 6/6 bitti

İlk / level1 / level2/ level3

Göğüs 103 - 101 - 98 - 95

Bel 88 - 84 - 80 - 77

Kalça 115 - 112 - 107 - 104

Göbek 102 - 100 - 96 - 92

Üst bacak 58 - 56 - 55 - 53

Alt bacak 40 - 38 - 35 - 33

Üst kol 34 - 33 - 32 - 32

Alt kol 26 - 24 - 23 - 22

@aquarius24

Jillian Ripped level1 6/6 bitti
Jillian Ripped level2 6/6 bitti
Jillian Ripped level3 6/6 bitti
Jillian Ripped Level4 6/6 bitti

Callanetics 4/15

ilk/l1/l2/l3/toplam fark

Gögüs 93/91/88/86 -7
Bel 76/73/71/69 -7
Göbek 83/80/78/74 -9
Kalca 96/93/91/90 -6
Üst bacak 58/58/56/55 -3
Alt bacak 36/37/36/35 -1
Kilo 59.6/58.3/57.7/57.5 -2.1

@Mihail Zoscenko
Callanetics 32. gün

Göğüs 86
Bel 67
Kalça 100

@skyra

Boy: 1,67
Başlangıç - Level 1
Kilo: 66,8 - 64,9 (-1,9kg)
Göğüs: 90 - 90
Bel: 83 - 81 (-2cm)
Göbek: 102 - 100 (-2cm)
Kalça: 106 - 106
Basen: 104 - 103 (-1cm)
Üst bacak: 62 - 60 (-2cm)
Alt bacak: 35 - 35
Üst kol: 30 - 28 (-2cm)
Alt kol: 24 - 24

@EmiraSalih

İlk - lvl 1
Göğüs 93 - 88
Bel 69 - 69
Göbek 87 - 86
Kalça 97 - 97
Üst bacak 58 -57
Alt bacak 34 - 34
Üst kol 26 - 25
Alt kol 21 - 21
Takipteyim

15 Ağustos Spor Listesi

2. Asimeleksi: ripped 2/7
3. Weisseat: 10/100 callanetics

Ne yazık ki shredi bırakmak zorunda kaldım. Dizlerimde ağrıya sebep oldu. Callanetics ile yola devam ediyorum

X