JILLIAN 30 DAY SHRED YARIŞMASI

12 Ağustos Spor Listesi

1. Busekarakan98: 1/30 shred

Tatilden döndüm kızlar bi haftaya yakın spora ara verdiğim için baştan başladım
Hadi bismillah sıkılıp bırakma sakın tam gaz devam
hoşgeldiinnn iyi kil9 almaman. evet bencede ripped la devam et. bitince karar veririz neye başlıyıcagına hep beraber:)
Sağolasın canım şükür korktum biraz açıkçası alacam diye yemek konusunda bira fazla yedim Pazartesi baştan ölçü ve foto çekip başlayacağım bu ripped video ları nette vardır dimi
regl öncesini yoksa o dönem farklı oluyor yarın son. Sonra ölçü alırsın canım

Günaydın kızlaar 6 gündür yapamıyorum ve bi 3 gün daha yapamicam ne yazıkki. Ama olsun bende 15-20 gün kadar uzatıcam level 3 ü ve ardından baştan shred turu yapabilirim. Ama arada kaldım yada birazda pilatese mi şans versem diye düşündüm hiç duyan yapan etkisini bilen var mıdır pilatesinn

Günaydınn kızlar iyi pazarlar herkese!

Sabah erken spor işine son verdim çünkü gerçekten verimli olmuyor bedenim hazır değilim diye bağırıyor resmen :) akşam ağırlık çökmeden yapmak en iyisi sanırım.

Bir de başka bişey soracağım Velvette just sen toefl nasıl çalışmıştın evde mi kursta mı? Kaynak tavsiye eder misin bana?

herkesin bünyesi farklı canım. günün hangi saatinde daha verimli geliyorsa o saatte yapmak gerek ben öglen 3 4 gibi yapıyorum.

shred ı bitir canım fotoları yolla ona göre karar verelim ne yapmalısın. kilomu vermelisin yoksa sıkılaşmalı mısın? bende bitince ne yapacagıma karar vermedim daha. fotolarıma göre konuşuruz :)

shred ı bitir canım fotoları yolla ona göre karar verelim ne yapmalısın. kilomu vermelisin yoksa sıkılaşmalı mısın? bende bitince ne yapacagıma karar vermedim daha. fotolarıma göre konuşuruz :)
Tamam tatlım öyle yapayım o zaman özellikle kalçamı şekillendirmem lazım fazla düzler ve de belimi kıvrımlaştırıp göbişi dümdüz yapmalıyım offfff çok iş var

Vanillav de artık kız, değişti ya

Evet evde çalıştım, bir tane deneme şeklinde almıştım pcde uygulaması vardı çünkü nasıl olduğunu görmek istedim uygulamanın.
Arkadaşım Google drivedan dosyalarını paylaşmıştı.
Notefull kullanmıştım youtubedan
Bir de kelime ezberlemek için Toefl kelimelerini ezberlemiştim
İnternete İngilizce yazınca çıkar mutlaka
Appler var kelime kartları gibi çalışan
Mesela Quizlet
Böyle şimdilik

herkesin bünyesi farklı canım. günün hangi saatinde daha verimli geliyorsa o saatte yapmak gerek ben öglen 3 4 gibi yapıyorum.
Bugün bi yazı okudum, bedenin spora en verimli hale geldiği saat öğleden sonra 4müş :)

Valla sabah yapmak benim için daha iyi olacaktı ama ı-ıh olmuyor esnemiyor bedenim

Saolasın çok, ben de evden çalışmaya niyetliyim kolaylıklar dile bana :))

Benim hala just diyesim geliyor yaw, bi de vanillav sanki ranillavmış da rleri söyleyemiyormuş gibi oluyorum

Benim hala just diyesim geliyor yaw, bi de vanillav sanki ranillavmış da rleri söyleyemiyormuş gibi oluyorum

Olsun öyle de artık alışırsın

Bulamazsan özelden linklerini falan atarım bir özel mesaj kadar uzağındayım

Son düzenleme:
Selam arkadaslar ben tatile cikiyorum haber vereyim dedim :) gelince devam
kimse biryere kaybolmasin ona göre bekleyin beniii
sıra sende bolbol dinlen tadını çıkar
Gelince tam gaz devam inşallah

r olayına çok güldüm

Günaydın kızlar sabah erken kalktım bebek uyuyorken hemen sporumu yapayım dedim malum ripped biraz daha uzun

15 Ağustos Spo Listesi

1. Asimeleksi ripped 1/7

14 Ağustos Spor Listesi

1. Asimeleksi: ripped 1/7
Sabah erken kalkınca böyle oluyor benim Afyon hala patlamamış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…