JILLIAN 30 DAY SHRED YARIŞMASI

Bizde seni çook özledik canım benimm o zaman sen döndüğünde biz seninle beraber başlayalım hem daha iyi olur benim içinde :)) sadece 12 gün yapmış
waww 12 günde 1 beden incelme harikaymis aynen döndüğümde beraber baslayalim incelelim insallah bir güzel :)

iyi tatiller canım:) nasıl gidiyor? dikkat edebiliyormusun yemene içmene? nezaman dönüyorsun kısmetse. hadi artık dönde kaldıgın yerden devam:))
cok tesekkurler canimm :)
valla o kadar tatlinin arasindq agzima tatli koymuyorum kendimi tebrik ediyorumm )
pazartesi döneceğim insallah tam gaz devam

10 Agustos Spor Listesi

1. Aquarius: Leslie 3 mil + Callanetics 10/15
2. Frifri: Shred 25/30
3. Mihail Zoscenko: Callanetics 38/100
vaay hedefi buyutmusuz 100 callanetics harika fikir basen masen birakmaz valla :))

tesekkur ederim canimm :))
nasıl gidiyor shred?

vay bee mankenlige adim adim helal olsun sana )
son halinin fotosunu at ama bize

Kızlar dün üstümü değişirken kapıya dizimi çarpmıştım. -niye kapının dibinde üstümü değiştiğimi ve ayağımı o kadar havaya kaldırdığımı ben de bilmiyorum -
Bugün bir yarım saat dışarda yürüdüm eve geldiğimde dizim baya şişmiş, morarmış gördüm. Eğer iyi hissedersem akşam Shred yapacağım. Şimdilik pek zorlamak istemedim.

Geçmiş olsun zorlama kendini hiç bacağın düzelince devam edersin. Allah korusun zayıflacaz diye hedefe kitlenip liflerimizden olmayalım :)

Kızlar iki gündür sporu sabah yapınca bişey fark ettim, akşamları daha esnek oluyorum ya siz böyle bişey fark ettiniz mi hiç? Normalde beni deli dürtmediği için sabah 6:30da kalkıp spor yapmıyordum, iki gündür başladım ama ı-ıh esneyemiyorum egzersizlerin hakkını tam verememiş gibi hissediyorum. Siz günün hangi saatinde yapıyorsunuz ya da belli saatte yapıyo musunuz?

Evet canim callaneticsde bende aksamlari daha rahat yapiyorum nedense, sonrasinda da yattigim icin daha bi rahatliyorum spor yaptigim belli oluyor. Sabah ac karnina hic denemedim ama öglene dogru kahvaltidan sonra yapinca yanlara yeterince egilemedigimi farkettim, ve de bacak esnetirken acilmasi daha uzun sürüyor. Ben kahvaltiyla alakalidir diye düsünmüstüm ama. Aksam yapinca midem uzun süre bos kalmis oluyordu.

Tatlım ben uyanıyorum böyle 9 gibi limonlu ılık su içiyorum midemi tutsun diye elma yiyorum biraz ayılana kadar dolanıyorum sonra başlıyorum spora. Ha kahvaltıdan iki saat sonra yaptıklarımda oldu fakat o zaman midem baya bulandığı için son zamanlarda aç karnına yaptım. Tabi 10 günlüğününe shred e ara vermek zorunda kaldım ama döndüğümde isveç diyeti + shred level 3 yapmayı planlıyorum tam 15 gün :)

Ayyynen ben de yanlara eğilemiyorum ve bacak esnetemiyorum. Sanırım gün içinde hareket ettiğimiz için vücudumuz açılıyor ısınma hareketlerini yapmış oluyoruz

Vay be gerçekten harikasın tebrik ederim

Teşekkürler kuzum

Tabii ki hele bir kayda değer fotolar çekeyim
Shred iyi gidiyor canım bu tur daha kolay geldi bana, zor versiyonlarını yapıyorum artık biraz zorlasın diye
Senin tatil nasıl gidiyor

Geçmiş olsun valla dinlendir bundan sonra sakatlıkları çok ciddiye alıyorum ben
Dinlendirmeyince haftalar sürüyor iyileşmesi

Günaydın kızlar
Ben geldim şimdi ben ripped başlamayı düşünüyordüm çünkü kilo vermek istiyorum acaba doğru mu düşünüyorum sonra bende bir tur shred yaparım iyice sıkılaşmak için Pazartesi başalayıp hafta sonu dinlenirim 5-6 yapar bir gün dinlenirim diye düşünüyorum sizce nasıl hamilelikte aldığım kiloları vermem lazım tatilde ne kilo almışım nede vermişim

hoşgeldiinnn iyi kil9 almaman. evet bencede ripped la devam et. bitince karar veririz neye başlıyıcagına hep beraber:)

kızlar bugün spor yapmadım. kıtlıktan çıkmış gibide yemeklere saldırdım. ne bulursam yedim. az kalsın buzdolabını tümden mideye indirecektim:) çok vicdan azabı çekiyorum bugun erken uyuyup yarın bomba gibi uyanıp daha ist,krarlı bi şekilde devam edicem inşalaa. tamda bugün 20 yi bitiricektim shredta. yanlış zamanlama oldu. yarın sizinde desteginizle devammm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…