Vay be gerçekten harikasınGüncel ölçülerimi yazayım:
Göğüs: 90
Bel: 73
Kalça: 100
Göbek: 88
Nereden nerelere geldik beraber...
Bugün foto da çektim ama öncesi sonrası olmayınca pek gururla gösterilecek fotolar değil açıkçası
waww 12 günde 1 beden incelme harikaymis aynen döndüğümde beraber baslayalim incelelim insallah bir güzel :)Bizde seni çook özledik canım benimm o zaman sen döndüğünde biz seninle beraber başlayalım hem daha iyi olur benim içinde :)) sadece 12 gün yapmış
cok tesekkurler canimm :)iyi tatiller canım:) nasıl gidiyor? dikkat edebiliyormusun yemene içmene? nezaman dönüyorsun kısmetse. hadi artık dönde kaldıgın yerden devam:))
vaay hedefi buyutmusuz 100 callanetics harika fikir basen masen birakmaz valla :))10 Agustos Spor Listesi
1. Aquarius: Leslie 3 mil + Callanetics 10/15
2. Frifri: Shred 25/30
3. Mihail Zoscenko: Callanetics 38/100
tesekkur ederim canimm :))Evet ama Natalie gibi kısmını hatırlamıyorum valla çok da zor gelmedi ikinci turda ya ilkinden tecrübeli olacağız ya kolay alışırız
Hoşbuldum canım tatilinde iyi eğlenceler benim de gözlerim seni aradı nerede diye
Sağol canım evet
Bir ara artık olayın suyunu çıkartmıştım hem Jillian hem koşu falan yapıyordum
O da zararlıymış fazla üzerine yüklenince stres kırığı yaparmış ay ne ağlandım günlerce süründüm
Şimdi çok zorlayınca da sızlıyor biraz açıkçası ama sadece Jillian yapıyorum sonra dinleniyorum artık akıllandım
Ne çabuk geçti gitti be
vay bee mankenlige adim adim helal olsun sanaGüncel ölçülerimi yazayım:
Göğüs: 90
Bel: 73
Kalça: 100
Göbek: 88
Nereden nerelere geldik beraber...
Bugün foto da çektim ama öncesi sonrası olmayınca pek gururla gösterilecek fotolar değil açıkçası
Geçmiş olsun zorlama kendini hiç bacağın düzelince devam edersin. Allah korusun zayıflacaz diye hedefe kitlenip liflerimizden olmayalım :)Kızlar dün üstümü değişirken kapıya dizimi çarpmıştım. -niye kapının dibinde üstümü değiştiğimi ve ayağımı o kadar havaya kaldırdığımı ben de bilmiyorum-
Bugün bir yarım saat dışarda yürüdüm eve geldiğimde dizim baya şişmiş, morarmış gördüm. Eğer iyi hissedersem akşam Shred yapacağım. Şimdilik pek zorlamak istemedim.
Evet canim callaneticsde bende aksamlari daha rahat yapiyorum nedense, sonrasinda da yattigim icin daha bi rahatliyorum spor yaptigim belli oluyor. Sabah ac karnina hic denemedim ama öglene dogru kahvaltidan sonra yapinca yanlara yeterince egilemedigimi farkettim, ve de bacak esnetirken acilmasi daha uzun sürüyor. Ben kahvaltiyla alakalidir diye düsünmüstüm ama. Aksam yapinca midem uzun süre bos kalmis oluyordu.Kızlar iki gündür sporu sabah yapınca bişey fark ettim, akşamları daha esnek oluyorum ya siz böyle bişey fark ettiniz mi hiç? Normalde beni deli dürtmediği için sabah 6:30da kalkıp spor yapmıyordum, iki gündür başladım ama ı-ıh esneyemiyorum egzersizlerin hakkını tam verememiş gibi hissediyorum. Siz günün hangi saatinde yapıyorsunuz ya da belli saatte yapıyo musunuz?
Tatlım ben uyanıyorum böyle 9 gibi limonlu ılık su içiyorum midemi tutsun diye elma yiyorum biraz ayılana kadar dolanıyorum sonra başlıyorum spora. Ha kahvaltıdan iki saat sonra yaptıklarımda oldu fakat o zaman midem baya bulandığı için son zamanlarda aç karnına yaptım. Tabi 10 günlüğününe shred e ara vermek zorunda kaldım ama döndüğümde isveç diyeti + shred level 3 yapmayı planlıyorum tam 15 gün :)Kızlar iki gündür sporu sabah yapınca bişey fark ettim, akşamları daha esnek oluyorum ya siz böyle bişey fark ettiniz mi hiç? Normalde beni deli dürtmediği için sabah 6:30da kalkıp spor yapmıyordum, iki gündür başladım ama ı-ıh esneyemiyorum egzersizlerin hakkını tam verememiş gibi hissediyorum. Siz günün hangi saatinde yapıyorsunuz ya da belli saatte yapıyo musunuz?
Ayyynen ben de yanlara eğilemiyorum ve bacak esnetemiyorum. Sanırım gün içinde hareket ettiğimiz için vücudumuz açılıyor ısınma hareketlerini yapmış oluyoruzEvet canim callaneticsde bende aksamlari daha rahat yapiyorum nedense, sonrasinda da yattigim icin daha bi rahatliyorum spor yaptigim belli oluyor. Sabah ac karnina hic denemedim ama öglene dogru kahvaltidan sonra yapinca yanlara yeterince egilemedigimi farkettim, ve de bacak esnetirken acilmasi daha uzun sürüyor. Ben kahvaltiyla alakalidir diye düsünmüstüm ama. Aksam yapinca midem uzun süre bos kalmis oluyordu.
Vay be gerçekten harikasıntebrik ederim
waww 12 günde 1 beden incelme harikaymis aynen döndüğümde beraber baslayalim incelelim insallah bir güzel :)
cok tesekkurler canimm :)
valla o kadar tatlinin arasindq agzima tatli koymuyorum kendimi tebrik ediyorumm)
pazartesi döneceğim insallah tam gaz devam
vaay hedefi buyutmusuz 100 callanetics harika fikir basen masen birakmaz valla :))
tesekkur ederim canimm :))
nasıl gidiyor shred?
vay bee mankenlige adim adim helal olsun sana)
son halinin fotosunu at ama bize
Kızlar dün üstümü değişirken kapıya dizimi çarpmıştım. -niye kapının dibinde üstümü değiştiğimi ve ayağımı o kadar havaya kaldırdığımı ben de bilmiyorum-
Bugün bir yarım saat dışarda yürüdüm eve geldiğimde dizim baya şişmiş, morarmış gördüm. Eğer iyi hissedersem akşam Shred yapacağım. Şimdilik pek zorlamak istemedim.
hoşgeldiinnnGünaydın kızlar
Ben geldimşimdi ben ripped başlamayı düşünüyordüm çünkü kilo vermek istiyorum acaba doğru mu düşünüyorum sonra bende bir tur shred yaparım iyice sıkılaşmak için Pazartesi başalayıp hafta sonu dinlenirim 5-6 yapar bir gün dinlenirim diye düşünüyorum sizce nasıl hamilelikte aldığım kiloları vermem lazım tatilde ne kilo almışım nede vermişim
sende hoşgeldin canımm12 Ağustos Spor Listesi
1. Busekarakan98: 1/30 shred
Tatilden döndüm kızlar bi haftaya yakın spora ara verdiğim için baştan başladım