Hadı yaa çok geçmiş olsunCanım, Vanillav'ın ayak kemiğinde çatlaklar oluştu. O yüzden Jilliana ara vermek zorunda kaldı. Ama azmiyle oturduğu yerden spor yapmaya devam etti diyetle birlikte.
iyi tatiller canım:) nasıl gidiyor? dikkat edebiliyormusun yemene içmene? nezaman dönüyorsun kısmetse. hadi artık dönde kaldıgın yerden devam:))canlarim hepinizi cok ozledim
ve tabi spor yapmayı da
Velvette hoşgeldin canimm cok mutlu oldum seni gördüğüme :)
@Beyaz Hatun canım ben de tatilden dönünce ebru salli 2 haftada 2 beden incel videosunu yapmayi düşünüyorum arkadasin kac gun yapmis da 40dan 38 bedene düşmüş?
Bu arada yeni gelen arkadaslarimiz da hosgeldi ben de tatilden dönünce aranızdayim inşallah :)
ben sana özelden link attim.Bu callanetics var bir de onun videolarını bulamadım ama internette onunla birleştirip mi yapsam her gün demiştim
Teşekkür ederim canımben sana özelden link attim.
Rica ederim, video sıkıcı gelebilir. Ben hareketleri not aldim ezbere yapiyorum simdi. Daha cabuk bitiyor öyle hem de.Teşekkür ederim canım
Shredin son 5 günü kaldıı
Beş gün sonra göreceğiz bakalım.woowww bitmiş bilee.sonuçlar nasıl acaba? bende biran önce gelsem şu 25 lere. darası başımıza.5 gün sonra fotograf bekliyoruz canıımm
bitince ne yapsam die düşünüyorum kara kara. sıkılaşmam gerek haala jöle kıvamındayım. kilolar yapıştı resmen. zayıfken daha zor kilo gidio. salata sebzeden başka bişi yemiorm haala 58 lerdeyim. 59.5 tum.55 e fln düşsem daha kolay sıkılaşcam. sende iyi gittin valla. merakla bekliorum ölçülerini fotoraflarını.Beş gün sonra göreceğiz bakalım.
Göz açıp kapayıncaya kadar geçti valla, sen de iyi gidiyorsun. Seni de merak ediyorum, 30 günün sonundaki değişim çok bariz olacaktır eminim
Çalışırken ben de çoğunlukla öyle yapıyordum, daha güzel oluyor bence iş dönüşü yapmaktansa. Tebrik ederim canımBugün bir ilke imza attım, sabah 6:30da kalkıp spor yaptım işe öyle gittimAkşam gelince çok yorgun oluyorum, hayret ramazanda daha az yemek ve daha az uyku ile daha zindeydim, 23:30da spor yapıyordum
Saolasın canım tüm temennim bu azmimin daim olması uykuya düşkün biri olarakÇalışırken ben de çoğunlukla öyle yapıyordum, daha güzel oluyor bence iş dönüşü yapmaktansa. Tebrik ederim canım
Yapabilirsin tabi, Jillian 150 kiloluk insanlara yaptırıyor bu sporu. Hiç korkma, kilolar senden korksun
Evet canım, demiştik ya beraber yapalım diye. Natalie gibi yapana kadar pes etmek yok
canlarim hepinizi cok ozledim
ve tabi spor yapmayı da
Velvette hoşgeldin canimm cok mutlu oldum seni gördüğüme :)
@Beyaz Hatun canım ben de tatilden dönünce ebru salli 2 haftada 2 beden incel videosunu yapmayi düşünüyorum arkadasin kac gun yapmis da 40dan 38 bedene düşmüş?
Bu arada yeni gelen arkadaslarimiz da hosgeldi ben de tatilden dönünce aranızdayim inşallah :)
Hadı yaa çok geçmiş olsunVelvette spordan dolayı mı çatladı? şimdi iyi misin geçti mi tamamen ?
Shredin son 5 günü kaldıı
Valla çabuk geçti gerçekten. İkinci turu heyecanla bekler oldumEvet ama Natalie gibi kısmını hatırlamıyorum valla çok da zor gelmedi ikinci turda ya ilkinden tecrübeli olacağız ya kolay alışırız
Hoşbuldum canım tatilinde iyi eğlenceler benim de gözlerim seni aradı nerede diye
Sağol canım evet
Bir ara artık olayın suyunu çıkartmıştım hem Jillian hem koşu falan yapıyordum
O da zararlıymış fazla üzerine yüklenince stres kırığı yaparmış ay ne ağlandım günlerce süründüm
Şimdi çok zorlayınca da sızlıyor biraz açıkçası ama sadece Jillian yapıyorum sonra dinleniyorum artık akıllandım
Ne çabuk geçti gitti be
Valla çabuk geçti gerçekten. İkinci turu heyecanla bekler oldum
Bu seviyeyi yaparken kara kara düşünüyorum zor versiyonunu nasıl yapacağım diyedediğin gibi alışmış oluruz herhalde