JILLIAN 30 DAY SHRED YARIŞMASI

Valla kızlar bugün arkadaşım sağolsun moralimi baya bi bozdu :63: zayıfım yani kupkuru değilim elbette ama inceyim. Fakat kalçalarım :eek: offf bu kadar düz bu kadar biçimsiz olamaz :işsiz: hayatım boyunca hep göbiş mücadelesi vermekten kalçayı kaldırmayı unutmuşum. Arkadaşım ebru şallının 2 haftada 2 beden incel dvd sini yapıp 40 bedenden 38 e düştüğünü ve kalçalarının şekillendiğini söyledi. Şu arada tam olarak level 3 ü yapamadım. Bu aralar nişanlım ve ailesiyle deniz faslımız olacak sonra 2 günlük şehir dışı olayımız var ne yapacağım ya ben daha başlayamadan level 3 e sonlandı kafayı yicem aşırı huzursuzum akıl verin noluuuur :hasta:

Valla kızlar bugün arkadaşım sağolsun moralimi baya bi bozdu :63: zayıfım yani kupkuru değilim elbette ama inceyim. Fakat kalçalarım :eek: offf bu kadar düz bu kadar biçimsiz olamaz :işsiz: hayatım boyunca hep göbiş mücadelesi vermekten kalçayı kaldırmayı unutmuşum. Arkadaşım ebru şallının 2 haftada 2 beden incel dvd sini yapıp 40 bedenden 38 e düştüğünü ve kalçalarının şekillendiğini söyledi. Şu arada tam olarak level 3 ü yapamadım. Bu aralar nişanlım ve ailesiyle deniz faslımız olacak sonra 2 günlük şehir dışı olayımız var ne yapacağım ya ben daha başlayamadan level 3 e sonlandı kafayı yicem aşırı huzursuzum akıl verin noluuuur :hasta:
Bence level 3 ü bitir canım, daha sonra başka egzersize geçersin

Kimse bozmasın moralini canım. Ben demiştim ya, kilo verdiğim dönemde özellikle kalça hareketi yapmamıştım, zaten şekilsiz olan kalçam hepten bozulmuştu. (v shape dediklerindendi) Ebru Şallının videolarını ilk kilo vermeye başladığımda yapardım ama bende özel kalça kaldırmadı yani.

Geçen sene squat challenge programı indirdim telefonuma. Her gün sayı filan veriyor, hangi squatı yapacağını yazıyor. Pek vakit de almıyor, sabah yapıyor güne öyle başlıyordum. Çok bariz bir şekilde güzelleştiriyor, topluyor, kaldırıyor. Tavsiye ederim. :KK49: çok kısa sürede, etkili sonuç alırsın sen de inşallah canım :KK19:

Programın adı 30 day squats challenge. 30 day butt challenge diye de aynı firmanın programı var. İkisini birden yapabilirsin veya önce birini sonra birini yapabilirsin. Ben iki ay yapmıştım squat olanı ve ilk haftalardan fark etmeye başlamıştı.

Programın adı 30 day squats challenge. 30 day butt challenge diye de aynı firmanın programı var. İkisini birden yapabilirsin veya önce birini sonra birini yapabilirsin. Ben iki ay yapmıştım squat olanı ve ilk haftalardan fark etmeye başlamıştı.
Çok teşekkür ederm canım benimm o zaman ben bu level 3 bitsin de öyle yapyım. Ay 50 günde anca bitecek herhalde bu 30 DS Yaaa arkadaş ne ağır ilerledi son dönemde bu program bende oysaki ne güzel başlamıştım :) neyseki en başa vanillav gibi dönücem bende ikinci turu diyetle yapıcam :))

Çok iyi gidiyor canım, seni özledik ama :KK60:

Geri döndüğüme çok mutluyum hele geri dönüp Jilliancıların hala devam ettiğini gördüğüme daha da mutluyum :KK60:

Foti istiyoruz just

Çook uzun zaman oldu değil mi mihicim :KK53:

süpersiniz kızlar :KK76:
Hoşgeldin Velvette Velvette :KK50:seni tekrar görmek çok güzel
LezzetliCipetpet LezzetliCipetpet ben gelene kadar shred bitecek beraber ripped başlarız istersen:KK19:

@arwinn şeker orucu yapıyordum ben tatile gelince kaldı tatilden sonra bir tur daha yapacağım 21 günlük şeker oruçu çok iyi geliyor
Beyaz Hatun Beyaz Hatun azıcık dikkat et dobra zaten istediğin forma gelince kontrollü yersin tatlım :dondurma:
Diğer arkadaşlar ve Yen'i gelenler hepinizi öpüyorum :KK15:
Bende bolbol yüzüyorum burda günlük rahat 3 saati buluyor bebeği babasıyla vardiyalı bakarak ancak bu kadar giriyorum

iyice dinlen stress at tatlım iyitatiller:) bak vanilavda kayboldu bi geldi 5 kilo vermiş sendende öyle performans bekliyoruz. bizim içinde yüz :KK31:

Hoşbuldum asimeleksi aynen frifrinin dediği gibi alt bacak kemiklerim çatladığı için rippedi son hafta bırakmak zorunda kaldım
Ama boş durmadım tabi sandalyede üst bölge odaklı sporlara odaklandım yediklerime dikkat ettim o bile işe yaradı
Tatilde kayıp yaşamazsınız yani zaten kaslar 3 haftaya kadar kendini salmazlar içiniz rahat olsun tatile giderken :KK31:
İyi eğlenceler tatlım :KK60: Ben bir tur daha shred yapacağım sanki canım, bu sefer zor olanı yapmaya çalışacağım :KK49: sen geldiğinde tekrar bakar, karar veririz :KK76:

Sen de mi Natalie gibi yapacaksın kuzu yoksa :rolleyes:

Canım, Vanillav'ın ayak kemiğinde çatlaklar oluştu. O yüzden Jilliana ara vermek zorunda kaldı. Ama azmiyle oturduğu yerden spor yapmaya devam etti diyetle birlikte. :KK9:

Kıyamam ya çok tatlısın hemen de savunurmuş topicdaşını :KK37::KK19:

Jillian kardeşliği :KK70:

9 Agustos Spor Listesi:

1. Arwinn Shred 17/30
2. Frifri: Shred 24/30
3. Weisseat:6/100 callanetics, 3/30 shred , 5 km yürüyüş
4. Vanillav: 3/30 Shred

:halay:

Bayanlar Merhaba ben de yapmak istiyorum leslie yapıyorum günde 2 saat tempolu yürüyüp bölgeseler çalışmalar yapıyorum ama jillian bana zor göründü epey nasıl başarıyorsunuz etkisi oluyor mu gerçekten

Vaayyy 100 callanetics mi süper fikirmiş, ben 30u hedeflerim bitirince gevşedim ben de mi 100 yapsam

Aslına bakarsan hayatımdan hiç çıkarmak istemediğim bir spor. Vücudu dinç tutup sıkılaştırması da cabası. Ne kadar uzun hedeflersem o kadar alışkanlık olur zayıfladıktan sonra da devam edebilirim diye düşünüyorum

Bayanlar Merhaba ben de yapmak istiyorum leslie yapıyorum günde 2 saat tempolu yürüyüp bölgeseler çalışmalar yapıyorum ama jillian bana zor göründü epey nasıl başarıyorsunuz etkisi oluyor mu gerçekten
Merhaba canım, emin ol başlamadan önce hepimize öyle zor göründü ki, bizi öyle çok korkuttu ki. Ama bir yerden başlamamız lazımdı bu kadar yapan nasıl yapıyordu? Kalktık ve hep beraber burada bildirim yaparak yapmaya çalıştık. Kimi zaman kaslarımızın ağrısından uyuyamadık, kimi zaman gülemedik, öksüremedik. Ama yılmadık çünkü bu ağrıların bize işe yarıyor devam ett mesajıydı ve devam ettik. E hal böyle olunca da gün geçtikçe kopmamaya başladık bir sonraki levellere geçmek için can attık daha fazlasını istedik. Sakatlıklar da yaşadık ama buna rağmen yılmadık. Neden ? Çünkü biz bile kendimizdeki değişimin farkına vardık. Bırakamazdık. Çünkü bu spor bir mucizeee :super: bence yarın başlamalısın bu kadar yazdıklarımın hürmetine :KK53:

Merhaba canım, emin ol başlamadan önce hepimize öyle zor göründü ki, bizi öyle çok korkuttu ki. Ama bir yerden başlamamız lazımdı bu kadar yapan nasıl yapıyordu? Kalktık ve hep beraber burada bildirim yaparak yapmaya çalıştık. Kimi zaman kaslarımızın ağrısından uyuyamadık, kimi zaman gülemedik, öksüremedik. Ama yılmadık çünkü bu ağrıların bize işe yarıyor devam ett mesajıydı ve devam ettik. E hal böyle olunca da gün geçtikçe kopmamaya başladık bir sonraki levellere geçmek için can attık daha fazlasını istedik. Sakatlıklar da yaşadık ama buna rağmen yılmadık. Neden ? Çünkü biz bile kendimizdeki değişimin farkına vardık. Bırakamazdık. Çünkü bu spor bir mucizeee :super: bence yarın başlamalısın bu kadar yazdıklarımın hürmetine :KK53:

Bugün sporu çok abarttım yoksa bugün başlayacaktım deneyecektim bi olmadı yatmadan deniyim bakıyım ya çok korkutucu görünüyor kilom da fazla 87 kg yım 94düm cuma zayıflama grupları ile kilo veriyorum o hareketleri bu ağırlıkla yapabilir miyim denemek lazım :) vücudunuzda güzel kaslanma oldu mu

Bugün sporu çok abarttım yoksa bugün başlayacaktım deneyecektim bi olmadı yatmadan deniyim bakıyım ya çok korkutucu görünüyor kilom da fazla 87 kg yım 94düm cuma zayıflama grupları ile kilo veriyorum o hareketleri bu ağırlıkla yapabilir miyim denemek lazım :) vücudunuzda güzel kaslanma oldu mu
Yapabilirsin tabi, Jillian 150 kiloluk insanlara yaptırıyor bu sporu. Hiç korkma, kilolar senden korksun :KK49:

Sen de mi Natalie gibi yapacaksın kuzu yoksa:rolleyes:
Evet canım, demiştik ya beraber yapalım diye. Natalie gibi yapana kadar pes etmek yok :KK71:

Yapabilirsin tabi, Jillian 150 kiloluk insanlara yaptırıyor bu sporu. Hiç korkma, kilolar senden korksun :KK49:

Evet canım, demiştik ya beraber yapalım diye. Natalie gibi yapana kadar pes etmek yok :KK71:

Bu callanetics var bir de onun videolarını bulamadım ama internette onunla birleştirip mi yapsam her gün demiştim

Bu callanetics var bir de onun videolarını bulamadım ama internette onunla birleştirip mi yapsam her gün demiştim
Merhaba canım hoşgeldin öncelikle. Ben de 87 kiloyum ve 30 day shrede başlayalı üç gün oluyor bi sıkıntı yaşamadım şimdilik. Kan ter içinde bırakıyor o ayrı:bicak: callanetics çok sakin bi spor. Kasları derinlerde çalıştırıp sıkılaşmanı sağlıyor. Ben çok seviyorum ve sonuçlarını 5-10 gün içinde gözle görülebilir şekilde görüyorsun. Ben ikisini beraber yapıyorumve akşam veya sabah yürüyorum. Şimdiden vücudumda sıkılaşma başladı. Level 2 ye geçişte ölçülerimi ekleyeceğim. Yani 7 gün sonra inşallah:dua:

Merhaba canım hoşgeldin öncelikle. Ben de 87 kiloyum ve 30 day shrede başlayalı üç gün oluyor bi sıkıntı yaşamadım şimdilik. Kan ter içinde bırakıyor o ayrı:bicak: callanetics çok sakin bi spor. Kasları derinlerde çalıştırıp sıkılaşmanı sağlıyor. Ben çok seviyorum ve sonuçlarını 5-10 gün içinde gözle görülebilir şekilde görüyorsun. Ben ikisini beraber yapıyorumve akşam veya sabah yürüyorum. Şimdiden vücudumda sıkılaşma başladı. Level 2 ye geçişte ölçülerimi ekleyeceğim. Yani 7 gün sonra inşallah:dua:
Bu callanetics in videoları sende varsa bana gönderebilir misin sanırım internette paylaşılmıyor çok aradım bulamadım

canlarim hepinizi cok ozledim
ve tabi spor yapmayı da
Velvette Velvette hoşgeldin canimm cok mutlu oldum seni gördüğüme :)
Beyaz Hatun Beyaz Hatun canım ben de tatilden dönünce ebru salli 2 haftada 2 beden incel videosunu yapmayi düşünüyorum arkadasin kac gun yapmis da 40dan 38 bedene düşmüş?

Bu arada yeni gelen arkadaslarimiz da hosgeldi ben de tatilden dönünce aranızdayim inşallah :)

canlarim hepinizi cok ozledim
ve tabi spor yapmayı da
Velvette Velvette hoşgeldin canimm cok mutlu oldum seni gördüğüme :)
Beyaz Hatun Beyaz Hatun canım ben de tatilden dönünce ebru salli 2 haftada 2 beden incel videosunu yapmayi düşünüyorum arkadasin kac gun yapmis da 40dan 38 bedene düşmüş?

Bu arada yeni gelen arkadaslarimiz da hosgeldi ben de tatilden dönünce aranızdayim inşallah :)
Bizde seni çook özledik canım benimm o zaman sen döndüğünde biz seninle beraber başlayalım hem daha iyi olur benim içinde :)) sadece 12 gün yapmış :KK76:

X