- 24 Mayıs 2010
- 7.875
- 16.884
- 31
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tabikiii hosgeldin bebegimm
Vaaay harika kilo vermissin, azmine iradene kurban olsunlar Hadi bakalim merakla bekliyorum 2. turdaki farklarini.
Yeni gelen arkadaslar da var onlarla bir turlarsiniz :))
Ben hala callaneticsdeyim 15 günümü tamamlayamadim henüz
Cok faydasini görüyorum ama bacaklarim güzel inceldi sekillendi. Bir kac gündür fena yememe ragmen de göbegim pörtlemiyor öne dogru En cok onu sevdim
hoşgeldiinnn:) nerelerdeydin tam gaz devam. burası her geçen gün dolup taşıyor. herkes saglıklı yaşama karar vermiş anlaşılan:)) fotolarını bekliyoruz merakla
Hoşgeldin tatlım, harikasın sen ya. Boş da durmadın 5kilo verdin demek
Heyecanla bekliyorum yeni halini görmeyi, eminim süper olmuşsundur
Çıkmaya başladı mı ab crackler
Öveceksin tabi, haklı kazançİyi bari kendime yine tur arkadaşları buldum hahah
Sende çok güzel sonuç vereceğine şüphem yoktu zaten vücudun form alacak hale geldi senin
Vay be nerelerden nerelere geldik topicce
Bir anda da gitti kilolar valla
Ab crack kim biz kim daha bakalım 66nın ucundayız
Ama olsun topice ilk geldiğimde 79dum hiç mi şimdi
Kendimi de överim hemen
79 dan 66 ya mı düştüünnn helal valla. . asıl senden foto bekliyoruz.@Vanillav
Öveceksin tabi, haklı kazanç
Çok iyi gidiyor canım, seni özledik amaVücudumun %16sı erimiş gitmiş valla ben de şaşıyorum teşekkür ederim
Öncesi fotosunu paylaşırım sizinle bakalım Jillianın ilk tur sonrası fotosuyla fark var mı
Ay teşekkür ederim efendim sizin nasıl gidiyor spor süreci
Ben de yememe dikkat edemiyorum ya, napacağız :)Kızllaaar günaydınn dün sporumu yapamadım girmeyede utandım bugün arkadaşlarla kahvaltıya gidicem ama söz gelir gelmez yapacam bide şey yaaa ben her hafta nişanlımla görüştüğüm zamanlar hamburger yiyorum ne yapacam arkadaşlar yaaa hamburgere dayanamıyorum kiloda veremem ki
Ben de yemeğe dikkat edip spora edemiyorum napacağız :)))Ben de yememe dikkat edemiyorum ya, napacağız :)
benden örnek alın 2 haftadır karbonitrat ve şeker yemiorm. sebze ve et agırlıklı besleniyorum. arada içki içtim. okadar onun dışında bişi yemedim. zayıf olmama ragme 2 kilo gitmiş. ilk bir hafta zor. bir hafta kendini tutunca alışıyor vücut. kilo verdikçede canın zararlı birşey çekmiyor. benim kadar sıkı olmasada bi nebze dikkat etmeye çalışın bence. dedigim gibi 1 haftacık sabredin devamı gelir:)Ben de yemeğe dikkat edip spora edemiyorum napacağız :)))
süpersiniz kızlar8 Ağustos Spor Listesi
1. arwinn shred 16/30
2. Frifri: Shred 23/30
3. Weisseat: 5/100 callanetics,2/30 shred, 4 km yürüyüş
4. Vanillav: 2/30 Shred
İyi eğlenceler tatlım Ben bir tur daha shred yapacağım sanki canım, bu sefer zor olanı yapmaya çalışacağım sen geldiğinde tekrar bakar, karar veririzsüpersiniz kızlar
Hoşgeldin Velvette seni tekrar görmek çok güzel
LezzetliCipetpet ben gelene kadar shred bitecek beraber ripped başlarız istersen
@arwinn şeker orucu yapıyordum ben tatile gelince kaldı tatilden sonra bir tur daha yapacağım 21 günlük şeker oruçu çok iyi geliyor
Beyaz Hatun azıcık dikkat et dobra zaten istediğin forma gelince kontrollü yersin tatlım
Diğer arkadaşlar ve Yen'i gelenler hepinizi öpüyorum
Bende bolbol yüzüyorum burda günlük rahat 3 saati buluyor bebeği babasıyla vardiyalı bakarak ancak bu kadar giriyorum
süpersiniz kızlar
Hoşgeldin Velvette seni tekrar görmek çok güzel
LezzetliCipetpet ben gelene kadar shred bitecek beraber ripped başlarız istersen
@arwinn şeker orucu yapıyordum ben tatile gelince kaldı tatilden sonra bir tur daha yapacağım 21 günlük şeker oruçu çok iyi geliyor
Beyaz Hatun azıcık dikkat et dobra zaten istediğin forma gelince kontrollü yersin tatlım
Diğer arkadaşlar ve Yen'i gelenler hepinizi öpüyorum
Bende bolbol yüzüyorum burda günlük rahat 3 saati buluyor bebeği babasıyla vardiyalı bakarak ancak bu kadar giriyorum
Canım, Vanillav'ın ayak kemiğinde çatlaklar oluştu. O yüzden Jilliana ara vermek zorunda kaldı. Ama azmiyle oturduğu yerden spor yapmaya devam etti diyetle birlikte.iyice dinlen stress at tatlım iyitatiller:) bak vanilavda kayboldu bi geldi 5 kilo vermiş sendende öyle performans bekliyoruz. bizim içinde yüz
Tatlıya düşkünüm ama onu da öyle abartı yemem, çocukluğumdan beri ekmeği pek yemediğimden midir fazla kilolu olmadım hiç, ben kilo vermeden incelmeye çalışanlardanım :)benden örnek alın 2 haftadır karbonitrat ve şeker yemiorm. sebze ve et agırlıklı besleniyorum. arada içki içtim. okadar onun dışında bişi yemedim. zayıf olmama ragme 2 kilo gitmiş. ilk bir hafta zor. bir hafta kendini tutunca alışıyor vücut. kilo verdikçede canın zararlı birşey çekmiyor. benim kadar sıkı olmasada bi nebze dikkat etmeye çalışın bence. dedigim gibi 1 haftacık sabredin devamı gelir:)