canlarim ben bir 12 gün yokum tatile çıkacagim.
Sporu klimali odada yapmam sonucu bagisikligim iyice düştü ilk defa ucuk çıkardım hayatimda bi de regl oldum güzel fit olabilmenin bedeli bu mu ya(
pes etme bakacaksın sonunda sen hiç kesinlisiz yapmıssın İnan bizde senin gibi başladıkçok yoruldum. direndim ama en azından yavaş yavaş kaslarım açılır. belki bir hafta sonra sonuna kadar tamamlarım
bolbol dinlen toparla kendini bitki çaylarından iç bünyeni kuvvetlendir. Tatilde güneşlen bir güzel d vitamini al dönüşün muhteşem olsun bekliyoruz senicanlarim ben bir 12 gün yokum tatile çıkacagim.
Sporu klimali odada yapmam sonucu bagisikligim iyice düştü ilk defa ucuk çıkardım hayatimda bi de regl oldum güzel fit olabilmenin bedeli bu mu ya(
ilk birkaç gün zorluyor sonuna doğru ancak yapabiliyor insan hepsini2 Agustos Spor Listesi
1. aquarius24: Callanetics 6/15
2. Asimeleksi shred 29/30
3. arwinn 11/30
2. levelın ilk dersi yarımyamalak yapabildim halim olursa akşam tekrar yapıcam.
pes etmicem de leslie başlamayı düşünüyorum. kankim @CeruleanSins onu tavsiye ettipes etme bakacaksın sonunda sen hiç kesinlisiz yapmıssın İnan bizde senin gibi başladık
bolbol dinlen toparla kendini bitki çaylarından iç bünyeni kuvvetlendir. Tatilde güneşlen bir güzel d vitamini al dönüşün muhteşem olsun bekliyoruz seni
ilk birkaç gün zorluyor sonuna doğru ancak yapabiliyor insan hepsini
pes etmicem de leslie başlamayı düşünüyorum. kankim @CeruleanSins onu tavsiye ettipes etme bakacaksın sonunda sen hiç kesinlisiz yapmıssın İnan bizde senin gibi başladık
bolbol dinlen toparla kendini bitki çaylarından iç bünyeni kuvvetlendir. Tatilde güneşlen bir güzel d vitamini al dönüşün muhteşem olsun bekliyoruz seni
Canim iyi tatiller.canlarim ben bir 12 gün yokum tatile çıkacagim.
pes etmicem de leslie başlamayı düşünüyorum. kankim @CeruleanSins onu tavsiye ettikendine çok yüklenme kıyamam ben sana dedi
kriil oil nedir canim ne işeyariyor nerden aliniyor?yemeni kuvvetlendir canım. meyve sebzeye agırlık ver. birde ben 3 ay önce personel tranier a gitmiştim. bob gyme. oradaki diyetisyen kriil oil önermişti. kullandım çok faydasını gördüm. tavsiye ederim. tatilde iyice dinlen stresini at gelince devam. korkma spordan zarar gelmez
sagol canım benim :))pes etme bakacaksın sonunda sen hiç kesinlisiz yapmıssın İnan bizde senin gibi başladık
teşekkürler canimm :)Canim iyi tatiller.
Kötü denk gelmis regl olman yaa :/
Ucuk bende arada cikariyorum en nefret ettigim seydir kendisi -.- Eczaneden merhem falan al cabuk gecirir.
Sen dönücen ben gidicem sanirim :)) 12 günüm kaldi benim tatile gitmeme.
Canıım çok geçmiş olsun dikkat et yaa çol fazla yükleniyoruz aslında yaptıkça daha fazlasını yapmayı istiyoruz seni çok iyi anlıyorum. Ama bu süreçte çok yüklenme vücuduna da yazık. Bırak 15 günde 30 günde sonuç almayalım da 50 günde alalım önemli olan istikrarlı bi şekilde spor yapıp fit olabilmek günün inan bi önemi yok sıkma kendini o kadar. Zorlanmışsın belli ki zorlamaktan da olabilirkriil oil nedir canim ne işeyariyor nerden aliniyor?
aynen devam edicem insallah canim hayirlisiyla doniyim
sagol canım benim :))
teşekkürler canimm :)
aynen öyle oluyor ben donucem sen gidicen ama dönüşümüz yine bu topik yani o k adar emek yani birakamayiz :)
canim benim cok tesekkur ederim :)Canıım çok geçmiş olsun dikkat et yaa çol fazla yükleniyoruz aslında yaptıkça daha fazlasını yapmayı istiyoruz seni çok iyi anlıyorum. Ama bu süreçte çok yüklenme vücuduna da yazık. Bırak 15 günde 30 günde sonuç almayalım da 50 günde alalım önemli olan istikrarlı bi şekilde spor yapıp fit olabilmek günün inan bi önemi yok sıkma kendini o kadar. Zorlanmışsın belli ki zorlamaktan da olabilir
süper valla gaza getirdiyse çok iyi en azından motive oluyorsundur. Ben spordan sonra kıyafetleri komple değiştiriyorum hepsi ter içinde kalıyoruz2 Agustos Spor Listesi
1. aquarius24: Callanetics 6/15
2. Asimeleksi shred 29/30
3. arwinn 11/30
4. busekarakan98 : shred 5/30
5. Beyaz Hatun: Shred 15/30 bugün bildirim için geciktim canlarım düğündeydim yeni geldim anca fırsatım olduayrıca 3 gün aradan sonra özlemişim jili bacıyı da buraya bildirim yapmayo da haa bugün spor için büstiyer aldım allahımm bir gaza geldim spor yaparken anlatamam kızlar kendimi natalie filan sandım bi hareketler bi ekşınlar anlatamam denemenizi gaza gelmenizi tavsiye ediyorum
Güüünaydiiiiin. Tebrikler canimGünaydın kızlar
Bugün benim shred son günüm
İlk levelde cardiolar zorluyor insanı yani ilk bir hafta kasların ağrıya bilirSelam kızlar.
dizlerime ağrıyor. yanlış hareket yaptığımdan mı, çok yüklendiğimden mi, yoksa kaslarım hala açılmadığında mı acaba.
göbeğimi hiç eritemeyeceğim sanki. spora devam amaİlk levelde cardiolar zorluyor insanı yani ilk bir hafta kasların ağrıya bilir
En zor yerlerden biri göbek normal yani sonuna doğru baya toparlanmış olursun ben 40 benden pantolonuma zor girerken şimdi rahat giriyorum sıkmıyor benigöbeğimi hiç eritemeyeceğim sanki. spora devam ama