şu sondaki esneme hareketlerini hiç yapamıyorum yaa, bacagımı açamıyorum. tam bir odunmuşum megerse:) benim gibi yapamayanlar 30 günün sonunda yapıyor haale geldiler mi acaba?
30 Temmuz spor Listesi
1. arwinnn 8/30
2. Asimeleksi shred 26/30
3. Busekarakan98 : Shred 2/30
Dün başlamıştım yazamadım kızlar
hadi bismillah başlamak bir işin yarısıdır. Bende başlarken sağ tarafa hiç eğilemiyordum şimdi baya fark ediyor işin sonuna doğru açılıyor kaslarBenımde 2. gunumdu bugun, bende yapamıyorum
masallah harika sonuclar :)Herkese merhabaa
Bi durum güncellemesiyle geldim :) Maalesef ki her gün düzenli olarak yapamıyorum sporumu. Araya bazen 1 bazen 2 gün giriyor ama yine de tamamen bırakmıyorum. Level 2'nin ikinci günündeyim. Kesinlikle 1 den daha zor ancak "ölümcül" değil bence. İlk level bittiğinde ölçülerimi yeniden aldım ve diyetsiz bir şekilde yapmama rağmen işte sonuçlar
Başlangıç: lvl 1 sonunda:
Kilo 50.6 50 - 0.6
Göğüs 88 88
bel 68.5 67 -1.5
göbek 86.5 83.5 -3.5
kalça 90 89 -1
pop0 93 92 -1
Bacak sol: 54.5 sağ 55 sol 53.5 sağ 53.5 - 1 - 1.5
Valla bu daha aciklayici oldu :)) Simdi anladim sanirim, yarin aksam öyle denicem bi. Belime dikkat etmemistim, sanirim kalkabildigim kadari ile denedim yanlisim oydu.Haydi sor sor :))
Canım normalde boynunun o kadar yorulmaması gerekiyor çünkü karına yoğunlaşıyorsun (sırta ya da çeneye değil), ama sanırım bu zamanla olan bişey çünkü egzersizi yeni yapan kuzenim de aynısını söyledi, gıdısı çok yorulmuşkarın egzersizleri zaten boyun, ense ve sırtta da etkili oraların da biraz yorulması normal ama ağırlık karında olmalı.
En en en önemlisi belini kaldırıp sırtını yuvarlamaman, belin sabit (ayrıca boyun kollar ve omuz üçlüsü de sabit) kalacak şekilde karnını yuvarlıyosun (yapabildiğin kadar kıvrıl) ve o pozisyonda kalarak minicik 1 cmlik gövdeni yuvarlamaya devam ediyosun (100 adet ama ben 75 yapıyorum).
ohhh harika tebrik ederim canim
sagol canim benim daha nice beraber seriler bitirmeye insallahohhh harika tebrik ederim canim
Yarin devam amaKizlar ben eve yeni girdim bugün kaytariyorumSabahta erken uyancaz islerimiz var
Çok teşekkürler canim darısı başınaTebrik ediyorum, harikasın
İnşallah canım, o günleri de görecek miyizÇok teşekkürler canim darısı başına
Sonuç gayet iyi birde tam yapsan sonucu düşünemiyorum
masallah harika sonuclar :)
Selam tatlım sonuçların çok iyi tebrik ederim kesinlikle devam et :) ayrıca istediğin kadar spor yap bu spor ömründe spor yapmamış anneme bile etki ettiyse ki yaşı 48 bizlere hayli hayli edecektir emin olun. Ben anneme de yaptırıyorum çook farketti :))Çok teşekkür ederim
Ben daha önce de çok kez spora başlayıp bazen 1 ay bazen 10 gün yapıp bırakıyordum hepsi de sıkılaşma odaklıydı. Sanırım bu yüzden vücudum sıkılaşmaya alıştı o yüzden çabuk karşılık veriyo egzersize. Aslında tam yapabilsem ah çok güzel olacak da yapamıyoum bugün yine yapamadım
tabiki de göreceksin canim kendimizin en iyi hali olana kadar devam :)İnşallah canım, o günleri de görecek miyiz
cok sagol hayatim insallaah hepimiz fit seksi kusursuz hatunlar olarak mezun oluruz bu topikten :))