JILLIAN 30 DAY SHRED YARIŞMASI

30 Temmuz spor Listesi

1. arwinnn 8/30
2. Asimeleksi shred 26/30
3. Busekarakan98 : Shred 2/30
4. Frifri: Shred 18/30
5. C cranial : Ripped level4 6/6 + Tibet 15 tekrar

bitti sukurler olsun 2 3 gün pilates yapıp tatile gidecegim.
10 günlük aradan sonra tam gaz devam :)

masallah harika sonuclar :)

Valla bu daha aciklayici oldu :)) Simdi anladim sanirim, yarin aksam öyle denicem bi. Belime dikkat etmemistim, sanirim kalkabildigim kadari ile denedim yanlisim oydu.
Karnim calisiyor boyuna agirlik verdigim zaman onu hissediyorum ama sanki az yuvarliyomusum gibi geliyodu, tabi o da normalmis git gite esnedikce daha düzgün yuvarlanirim heralde :))

Sonuç gayet iyi birde tam yapsan sonucu düşünemiyorum

masallah harika sonuclar :)

Çok teşekkür ederim
Ben daha önce de çok kez spora başlayıp bazen 1 ay bazen 10 gün yapıp bırakıyordum hepsi de sıkılaşma odaklıydı. Sanırım bu yüzden vücudum sıkılaşmaya alıştı o yüzden çabuk karşılık veriyo egzersize. Aslında tam yapabilsem ah çok güzel olacak da yapamıyoum bugün yine yapamadım

Selam tatlım sonuçların çok iyi tebrik ederim kesinlikle devam et :) ayrıca istediğin kadar spor yap bu spor ömründe spor yapmamış anneme bile etki ettiyse ki yaşı 48 bizlere hayli hayli edecektir emin olun. Ben anneme de yaptırıyorum çook farketti :))

İnşallah canım, o günleri de görecek miyiz
tabiki de göreceksin canim kendimizin en iyi hali olana kadar devam :)

İyi geceler kızlar yeni müsait olabildim. Bugün tatil verdim kendime yarın tam gaz devamm C cranial tatlımm harikasın darısı bizlere olsunn inşallahh seni gıpta ediyorum
cok sagol hayatim insallaah hepimiz fit seksi kusursuz hatunlar olarak mezun oluruz bu topikten :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…