- 7 Ağustos 2013
- 573
- 343
hadi bismillah başlamak bir işin yarısıdır. Bende başlarken sağ tarafa hiç eğilemiyordum şimdi baya fark ediyor işin sonuna doğru açılıyor kaslar
Ben de şınav çekemiyorum. Anita gibi yapıyorum ben de. Olsun, o da etkili, emin ol. İnşallah güçlenip şınavları da tam çekeceğizŞınav da çekemiyorum tam inşallah alışırım bi kaç güne, hiç spor geçmişim yok benim
Aynen canim kesinlikle bugün kaldigim yerden devamYarin devam ama
masallah anneneSelam tatlım sonuçların çok iyi tebrik ederim kesinlikle devam et :) ayrıca istediğin kadar spor yap bu spor ömründe spor yapmamış anneme bile etki ettiyse ki yaşı 48 bizlere hayli hayli edecektir emin olun. Ben anneme de yaptırıyorum çook farketti :))
Şınav da çekemiyorum tam inşallah alışırım bi kaç güne, hiç spor geçmişim yok benim
Ben de şınav çekemiyorum. Anita gibi yapıyorum ben de. Olsun, o da etkili, emin ol. İnşallah güçlenip şınavları da tam çekeceğiz
bende tama çekemiyorum şınav ama çekebildiğim kadar 3 level de tam mekik var onu 3/1 kadar ancak kalkıyorumdurnherhalde ama olacak inşallah zamanla sanki hepimiz sporcu değiliz ki b ve gayet normal yani böyle olması lazım o yüzden durmak yok spora devamAynen canim kesinlikle bugün kaldigim yerden devam
masallah annene
Ayy tam mekik mi varbende tama çekemiyorum şınav ama çekebildiğim kadar 3 level de tam mekik var onu 3/1 kadar ancak kalkıyorumdurnherhalde ama olacak inşallah zamanla sanki hepimiz sporcu değiliz ki b ve gayet normal yani böyle olması lazım o yüzden durmak yok spora devam
Selam tatlım sonuçların çok iyi tebrik ederim kesinlikle devam et :) ayrıca istediğin kadar spor yap bu spor ömründe spor yapmamış anneme bile etki ettiyse ki yaşı 48 bizlere hayli hayli edecektir emin olun. Ben anneme de yaptırıyorum çook farketti :))
Aynen tam var gık demeden onlar çekiyor ben karaya vurmuş balina gibi oluyorum herhaldeAyy tam mekik mi varElimizden geldiği kadar yapacağız tabi, inşallah Natalie bacım gibi olacağız pes etmezsek
Hayaller Natalie, hayatlar Akrep Nalan
İlk levelde cardio çok acaba oradaki zıplamalarfan felan mı etkilendinkızlar bugn shred teki 10. günüm. üst bacagımdaki yan kaslar çok fena agrıyor. dün hareketleri zor yaptım. bugün nasıl yapıcam bilmiyorum. ilk günlerde bukadar agrım olmamıştı. 10. günde bukdr kas agrısı normal mi sizce ?
bilmiyorum ki valla suquadları falan yaparken çok agrıo. buzla kompres mi yapsam belki iyi gelir. nasıl bir hamsam demekki döküldüm 20 dakkiikadaİlk levelde cardio çok acaba oradaki zıplamalarfan felan mı etkilendin