JILLIAN 30 DAY SHRED YARIŞMASI

Aynen canim kesinlikle bugün kaldigim yerden devam

masallah annene

Şınav da çekemiyorum tam inşallah alışırım bi kaç güne, hiç spor geçmişim yok benim
Ben de şınav çekemiyorum. Anita gibi yapıyorum ben de. Olsun, o da etkili, emin ol. İnşallah güçlenip şınavları da tam çekeceğiz
Aynen canim kesinlikle bugün kaldigim yerden devam

masallah annene
bende tama çekemiyorum şınav ama çekebildiğim kadar 3 level de tam mekik var onu 3/1 kadar ancak kalkıyorumdurnherhalde ama olacak inşallah zamanla sanki hepimiz sporcu değiliz ki b ve gayet normal yani böyle olması lazım o yüzden durmak yok spora devam

Ayy tam mekik mi var Elimizden geldiği kadar yapacağız tabi, inşallah Natalie bacım gibi olacağız pes etmezsek

Hayaller Natalie, hayatlar Akrep Nalan

Son düzenleme:
Kızlar benim gibi göbek şikayeti olanlar için birşey buldum. Bugün itibariyle denemeye başladım. Her sabah aç karnına 2 çorba kaşığı ev yapımı elma sirkesini 1bardak suya katıp içiyoruz. Göbekteki inatçı yağları parcaliyormus. Bu bahsettiğim sirke aktarlarda da satiliyormus ama kesinlikle hangi marka olursa olsun hazır sirke olmayacakmis. Denemeye değer bence :)

Bu arada 2 günlüğüne spora ara vermek zorunda kaldim ama bugün tekrar aranıza döneceğim inşallah :)

Maşallah canım anneni de tebrik ederim. Her gün mü yapıyor o da?

Ayy tam mekik mi var Elimizden geldiği kadar yapacağız tabi, inşallah Natalie bacım gibi olacağız pes etmezsek

Hayaller Natalie, hayatlar Akrep Nalan
Aynen tam var gık demeden onlar çekiyor ben karaya vurmuş balina gibi oluyorum herhalde
Ama olsun olacak sonunda inanıyorum

Bugün bir temizlik yaptım anlatamam daha yeni oturdum sayılır akşam eşim gelince sporumu yapacağım inşallah bugün kimse yapmadı mı daha

31 Temmuz Spor Listesi:

1. Aquarius24: Callanetics 4/15
2. Asimeleksi shred 27/30

Şimdi bitirdim sporumu bugün evi temizledim birde pestilim çıktı ama sporumu yaptım onun yeri ayrı

kızlar bugn shred teki 10. günüm. üst bacagımdaki yan kaslar çok fena agrıyor. dün hareketleri zor yaptım. bugün nasıl yapıcam bilmiyorum. ilk günlerde bukadar agrım olmamıştı. 10. günde bukdr kas agrısı normal mi sizce ?

İlk levelde cardio çok acaba oradaki zıplamalarfan felan mı etkilendin

1 Ağustos Spor Listesi

1. Busekarakan98: Shred 4/30
2. Asimeleksi shred 28/30

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…