- 6 Mayıs 2015
- 2.192
- 2.984
Canim sanki santim olarak pek bi farkim olmucak gibi, ama görüntüden memnunum :) kilomda rippedle düstü sayilir. Bende yarin Callaneticse basliycam bi 15 gün.maşallah naptin sen oylee
sonuclari heyecanla bekliyorum :)
benim de rippedi bitirmeme 3 gün kaldi
ben bundan sonrasi icin bi sure pilates yapcam sanirim bu bacaklar incelecek öyle ya da böyle
valla sendeki kadar degilimdirBen senin before afterını çooook merak ediyorum :))
Canım çok geçmiş olsun.. olur öyle şeyler arada yaaa önemli olan sağlığın yernde olsun spor yapılır eninde sonunda. Ayrıca ben hep kendime de bunu derim 30 günde olmasında 40 günde olsun yani podyumlara çıkacak halim yok önemli olan kendimiz için bişeyler yapabilmemiz. iyice dinlen kendine gel yarın birgün yaparsın zaten
canimm cok gecmis olsun
sakin yorma kendini
dinlen iyice
biz hep.burdayız merak etme spor askimiz bitmez bizim :))
Canım harikasın ya26 Temmuz Spor Listesi
1. arwinnn: Shred 4/30
2. Beyaz Hatun: Shred 11/30
3. EmiraSalih: Leslie 3mile 9/15
4. Aquarius24: Ripped level 4 6/6 bittiii
Valla ben de farkında değildim kendimin nasıl ki fotoları birleştirene kadar. İnan fark bi şekilde şoke ediyor bizi bu jillianın programlarından birini yapmayıp da değişmedim diyeni duymadım sanırım. Bu kadın işi biliyorvalla sendeki kadar degilimdirsirf 15 gün bile cok güzel yaramisti sana
bakalim yarin foto cekince görücem bende, santimlerden pek ümitli degilim ama
Önümüzdeki ayın sonu muuSağolun kızlar, hadi inşallah yarın yapacağım, niyetimi aldım. İstemek başarmanın yarısıkuzenimin düğünü var önümüzdeki ayın sonunda. O zamana kadar şekillenmiş, güzelleşmiş olmak istiyorum
Canım harikasın ya
Oo düğün ne zaman tatlım? Görünürsün görünürsün, harika gidiyorsun zatenÖnümüzdeki ayın sonu muukız sen ne yaptınnnn o zamana kadar bu gazla senden bir frifri daha çıkar be şekerim sen yeterki inan bende bayrama kadar şekillenmek istiyorum ilk önceki amacım bayram sonraki amacım ise balayında sütun gibi görünmekkk
Darisi basina canim, biseyi basarabilmek sonuna kadar getirmek gercekten mutluluk verici. Daha uzun süreler burada hep birlikte oluruz insallahSağolun kızlar, hadi inşallah yarın yapacağım, niyetimi aldım. İstemek başarmanın yarısıkuzenimin düğünü var önümüzdeki ayın sonunda. O zamana kadar şekillenmiş, güzelleşmiş olmak istiyorum
Canım harikasın ya
Canım tatil yaa en azından calletis Rusça videosunu indirmiştim orda internet cekmiyor olabilir tatil yerinde onu garantilim ben zayıflamak içim yapıyorum valla bu sporları belki kilo vermedim ama geçen eşim baya toparlandın diyor o zaman çok mutlu oldumCanim sende kilo sorunu varmiydi? Eger kilo verme amacin var ise Ripped ile devam edebilirsin.
Tam iletmeden neden yüklendin kendine ki toparlansaydın iyiceKızlar kendimi biraz iyi hissettim bugün. Önce evi bi toplayıp silip süpürgeyim, sonra da spor yaparım diye düşündüm. Dip köşe sildim ettim derken bir de üstüne yemeğe giriştim. Pilim bitti. Daha tam iyileşememişim galiba, anlayacağınız spor yine kaldı
Sen taş olursun sende bu azim varken biz bile oluruzÖnümüzdeki ayın sonu muukız sen ne yaptınnnn o zamana kadar bu gazla senden bir frifri daha çıkar be şekerim sen yeterki inan bende bayrama kadar şekillenmek istiyorum ilk önceki amacım bayram sonraki amacım ise balayında sütun gibi görünmekkk
Evi biraz daha toplamasam ayaklanıp yürüyecekti. Pencereler de açık ya, resmen toz toprak olmuş evCanım tatil yaa en azından calletis Rusça videosunu indirmiştim orda internet cekmiyor olabilir tatil yerinde onu garantilim ben zayıflamak içim yapıyorum valla bu sporları belki kilo vermedim ama geçen eşim baya toparlandın diyor o zaman çok mutlu oldum
Tam iletmeden neden yüklendin kendine ki toparlansaydın iyice
Gruba kurşun mu döktürsek ne
Evi biraz daha toplamasam ayaklanıp yürüyecekti. Pencereler de açık ya, resmen toz toprak olmuş ev
Ay canım düğün önümüzdeki yıl bu aylar veya ağustos anlicağın daha yolum var ama benim işime geliyor şekillenmek için farklı bi kalıba bürünmek için epey güzel uzun bir yolum var ayrıca nişanlımda baya spor yapıyor oda geliştirmeye çalışıyor vücudunu omuzları filan ama o salonda yapıyor ben evde jillian ile bakalım hangimizde daha etkili olacak bir de onun hırsı var bende bırakamıyorumOo düğün ne zaman tatlım? Görünürsün görünürsün, harika gidiyorsun zatenama emin ol siz birbirinizi sevdikten sonra, o balayında benim gibi 70kilo da olsan eşin seni dünyanın en taş hatunu gibi hissettirir
Neyse şey... Ne diyorduk, o zaman bayrama kadar ilk hedefimiz şekillenmek
Canıım inşallah hepimiz taş olalım, önümüzdeki yaza hayalimizdeki bikinilerle plajlarda salınalım. Göbeklermizi otururken çantalarla, yastıklarla veya bol tshirt ler ile saklamayalım.Sen taş olursun sende bu azim varken biz bile oluruz
Aynen öyle en zor verilen yer göbek herhald bende rahat beş cm var yaa böyle tutunca elime geliyor valla ben elbiseler giymek istiyorum zayıflayınca boyda uzun gibi oluyorCanıım inşallah hepimiz taş olalım, önümüzdeki yaza hayalimizdeki bikinilerle plajlarda salınalım. Göbeklermizi otururken çantalarla, yastıklarla veya bol tshirt ler ile saklamayalım.
Canıım inşallah hepimiz taş olalım, önümüzdeki yaza hayalimizdeki bikinilerle plajlarda salınalım. Göbeklermizi otururken çantalarla, yastıklarla veya bol tshirt ler ile saklamayalım.Sen taş olursun sende bu azim varken biz bile oluruz
Evet bende çok seviyorum. Ama böyle biraz dar penye tarzı olunca eyvah diyorum oradan bir ayva el sallıyor böyle banaAynen öyle en zor verilen yer göbek herhald bende rahat beş cm var yaa böyle tutunca elime geliyor valla ben elbiseler giymek istiyorum zayıflayınca boyda uzun gibi oluyor
Senin bu gidişle olmaz zaten Ebru şallı gibi hamile kalırsın valla canım taş gibi taşEvet bende çok seviyorum. Ama böyle biraz dar penye tarzı olunca eyvah diyorum oradan bir ayva el sallıyor böyle banayahu üst karın yok ama doğumda yapmadım bu alt karının sarkıklığı nedir yahu sırf bu sebepten ileride sezeryan ile doğum yapmaktan kaçınıcam gibi zaten kızlığımda alt karınla uğraşıyorum bide bebekten sonra aman allahımmm sarkık bir deriyi nasıl adam ederim
Daha çok var diye bırakmaman çok iyi canım. Göz açıp kapayana kadar geçiyor zamanAy canım düğün önümüzdeki yıl bu aylar veya ağustos anlicağın daha yolum var ama benim işime geliyor şekillenmek için farklı bi kalıba bürünmek için epey güzel uzun bir yolum var ayrıca nişanlımda baya spor yapıyor oda geliştirmeye çalışıyor vücudunu omuzları filan ama o salonda yapıyor ben evde jillian ile bakalım hangimizde daha etkili olacak bir de onun hırsı var bende bırakamıyorumçocuk yanımda kendinden emin olup ben özgüvensiz kalamamm en iyisimi fit olup diri olup rahat olmam. Ama dediğine katılıyorum kalpler bir oldukça seven gözler zaten güzel görür
Hahha inşallah canım tam evlendikten sonra da devam edermişim adam akıllı karın kasına sahip oldum dermişim bi bakmışım hamileyimSenin bu gidişle olmaz zaten Ebru şallı gibi hamile kalırsın valla canım taş gibi taş