JILLIAN 30 DAY SHRED YARIŞMASI

Daha çok var diye bırakmaman çok iyi canım. Göz açıp kapayana kadar geçiyor zaman :bicak:
Ennn güzel gelin olursun canım bu heves ve azimle :KK49:
İnşallah tatlımm evet heleki birşeyler yapmaya çalışıyorum ya saçlarıma bakım yapıyorum veya spor yapıyorum kendime de şu zamana kadar diye hedef koyunca sanki daha bi çabuk geçiyor zaman :KK31:

Canım tatil yaa en azından calletis Rusça videosunu indirmiştim orda internet cekmiyor olabilir tatil yerinde onu garantilim ben zayıflamak içim yapıyorum valla bu sporları belki kilo vermedim ama geçen eşim baya toparlandın diyor o zaman çok mutlu oldum:rapci:

Shred'de benimde kilom cok gitmedi ama giden kiloya göre baya inceldim toparladim. Ripped yapanlarin cogu Shrede kiyasla kilo verdirtiyor ama daha az inceltiyor diyor, bana da öyle geldi. O yüzden kilon gitsin diye ripped yapabilirsin dedim. Yine bakarsin duruma göre karar verirsin. Spor olsunda ne olursa olsun :)

Hahha inşallah canım tam evlendikten sonra da devam edermişim adam akıllı karın kasına sahip oldum dermişim bi bakmışım hamileyim :oha: ağlarım heralde önce bu emeklerim gelir aklıma hahahha :KK70:

Hamileyken de yap :KK70: bknz-> Sarah Stage 38 haftalik hali, suan yine hamile 7 aylik göbüs hala yok :KK53: Screenshot_20170726-235323.jpg

Hamileyken de yap :KK70: bknz-> Sarah Stage 38 haftalik hali, suan yine hamile 7 aylik göbüs hala yok :KK53:Eki Görüntüle 2026386
Günaydın canım ben şok :oha: bu ne yahuuu resmen hala karın kası duruyor kadının helal vallahiii. Hamileyken bile bu vücuda sahip olanlara bayılıyorum. Ama neden biz türk kadınları nasılsa hamileyim emaaan yeee iç yat yapıyoruz kiii :kahve:

Fotolari yükledim kizlar. Tahmin ettigim gibi ölcülerde cok bi fark yok. Baslangic/Shred 30/Ripped 30 diye siraliyacagim :)

Gögüs 93/86/86
Bel 76/69/67
Göbek 83/74/71
Kalca 96/90/90
Üst bacak 58/55/54
Alt bacak 36/35/34
Kilo 59.6/57.3/55.9

Fotolari yükledim kizlar. Tahmin ettigim gibi ölcülerde cok bi fark yok. Baslangic/Shred 30/Ripped 30 diye siraliyacagim :)

Gögüs 93/86/86
Bel 76/69/67
Göbek 83/74/71
Kalca 96/90/90
Üst bacak 58/55/54
Alt bacak 36/35/34
Kilo 59.6/57.3/55.9
Tebrik ediyorum canım, süper ölçülerin de, fotoğrafların da :KK36::KK9:
Darısı başımıza inşallah :KK74:

Shred'de benimde kilom cok gitmedi ama giden kiloya göre baya inceldim toparladim. Ripped yapanlarin cogu Shrede kiyasla kilo verdirtiyor ama daha az inceltiyor diyor, bana da öyle geldi. O yüzden kilon gitsin diye ripped yapabilirsin dedim. Yine bakarsin duruma göre karar verirsin. Spor olsunda ne olursa olsun :)
o zaman ona başlarım artık Kilo gitmesine ihtiyaçım var 76 aşağı inemiyorum yani kilom kilitlendi sanki

Gögüs 93/86/86
Bel 76/69/67
Göbek 83/74/71
Kalca 96/90/90
Üst bacak 58/55/54
Alt bacak 36/35/34
Kilo 59.6/57.3/55.9
süper bence ölçülerin maşallah diyeyim

27 Temmuz Spor Listesi

1. Frifri: Shred 16/30
2. Asimeleksi shred 24/30

Bu üçüncü levelde baya plank var başlıyorsun sanki hemen bitiyor anlamıyorum ama baya zorluyor adamı yaa

Kızlar iç bacak için ne yapabilirim küçük Plates topum var bugün onu dizlerimin arasına koyup sıkıp bıraktım bir dakika ama baya zorladı beni aklıma başka birşey de gelmiyor

27 Temmuz Spor Listesi

1. Frifri: Shred 16/30
2. Asimeleksi shred 24/30

Bu üçüncü levelde baya plank var başlıyorsun sanki hemen bitiyor anlamıyorum ama baya zorluyor adamı yaa

Kızlar iç bacak için ne yapabilirim küçük Plates topum var bugün onu dizlerimin arasına koyup sıkıp bıraktım bir dakika ama baya zorladı beni aklıma başka birşey de gelmiyor
Ayyy level 3 için sabırsızlanıyoruuumm sana da baya az kalmış ama ya :)) before afterını bekleriz

Kızlar ben size bişey sorcam bu level 2 de hani öne arkaya doğru bacak hareketi varya öne doğru bacağımızı kırıyoruz birde arkaya aynı şekilde kırıyoruz. İşte sanki ben bu hareketten sonra kuyruk sokumum ağrıyor gibi üzerine oturamıyorum. Sizde de böyle bir ağrı var mı kuyruk sokumunuz kısmında ağrı veya kasılmalar ?

Kızlar ben size bişey sorcam bu level 2 de hani öne arkaya doğru bacak hareketi varya öne doğru bacağımızı kırıyoruz birde arkaya aynı şekilde kırıyoruz. İşte sanki ben bu hareketten sonra kuyruk sokumum ağrıyor gibi üzerine oturamıyorum. Sizde de böyle bir ağrı var mı kuyruk sokumunuz kısmında ağrı veya kasılmalar ?

Bende olmamisti canim ya fazla mi zorladin kendini acaba? Bir de daha once o bolgeye bir zarar gelmis miydi düşme carpma filan? Eski agrilar da nüksedebiliyor...

Bende olmamisti canim ya fazla mi zorladin kendini acaba? Bir de daha once o bolgeye bir zarar gelmis miydi düşme carpma filan? Eski agrilar da nüksedebiliyor...
Canım oradan ameliyat olmuştum zaten 6-7 yıl önce kıl dönmesinden. Birde 2 ay önce sert zemine düşmüştüm uykudayken yüksek yataktan betona :KK53: rezillik

Canım oradan ameliyat olmuştum zaten 6-7 yıl önce kıl dönmesinden. Birde 2 ay önce sert zemine düşmüştüm uykudayken yüksek yataktan betona :KK53: rezillik

Ayyy gecmis olsun canim ya sakin kendini zorlama o zaman azıcık ucundan yap hareketi :KK70:

yaa bende olmadı o harekette dizlerim zorlanıyordu baya daha önce sıkıntı yaşamısın çok zorlama o zaman o harekette

X