- 26 Temmuz 2016
- 617
- 1.192
- 31
Canım yaa ben sporu bırakmak heleki jillianı bırakmak istemiyorum. Shred bittikten sonra ne yapmam gerekki ya 6w6p mi killer abs mi yoksa callenetics mi denemeliyimmEvet bendede fazla saat gecmesi gerekiyor yedikten sonra cok zorlaniyorum yoksa
26 Temmuz Spor Listesi
1. arwinnn: Shred 4/30
2. Beyaz Hatun: Shred 11/30
Canim tatile matile gitmiyorsan yani ara verme durumun yoksa bence 6week 6pack yap. Sonrasinda Killer Abs ile de devam edebilirsin. Yada 6w6p ile Killer Abs arasina callaneticsi koyabilirsin, aslinda tamamen vücuduna bagli neye ihtiyaci var sen bilirsin. Callanetics birazda dinlendirme gibi olurdu. Ama yok yogun tempo istiyorum kaslarim olussun diyosan karin egzersizleriyle devam et.Canım yaa ben sporu bırakmak heleki jillianı bırakmak istemiyorum. Shred bittikten sonra ne yapmam gerekki ya 6w6p mi killer abs mi yoksa callenetics mi denemeliyimmbi yol gösteriver bacına
Benzese canım ben sabah uyanınca yapıyorum genelde aç karnına yoksa hep ağzına geliyor baya kasıyoruz yaa o yüzden mide zorlanıyor. Biri karar versin bu shred sonra ne yapalım en azından hepimiz yaparızAyyy maşallah canım harikasınn gözlerime inanamıyorum baya yapmışsın büyük meziyet vallahiheyecanla fotonu bekliyor olacağıım ben bugün shredda level 2 yi yaprken yediklerimi çıkarıcam sandım yaaa demekki üstünden iki saatte geçse benim tok karna yapmamam gerekiyormuş bundan sonra aç karnına yapmayı düşünüyorum işe yarar umarım ama level 2 yi seviiiireeeem
ahahah dedim kesin farketmedi dünkü listeyi kapmissinAllah beni ne yapmasın
r ben Ağustos'ta bir hafta tatile gideceğim bu level. 3 ten sonra callantics mi yapsam o arada tatilden gelene kadar sonra zalım jillianın programlarından birini damardan alırımahahah dedim kesin farketmedi dünkü listeyi kapmissinaahh ne güzel olurdu dünkü sporu suan yapmis olsam bas agrimi gecirmeye calisiyorum, bugün sirf level 4ü yapicam sanirim
Canim sende kilo sorunu varmiydi? Eger kilo verme amacin var ise Ripped ile devam edebilirsin.Benzese canım ben sabah uyanınca yapıyorum genelde aç karnına yoksa hep ağzına geliyor baya kasıyoruz yaa o yüzden mide zorlanıyor. Biri karar versin bu shred sonra ne yapalım en azından hepimiz yaparız
Evet bende ayni durumdayim senle, tatile gidicegim icin Callanetics yapicam 15 gün gelince Killer abs veya 6week 6pack. Sen de döndügünde, deminde yazmistim kilo vermek istiyosan Rippedle basla seriye sonra Karin egzersizlerinden biriyle devam edersin.Kızla
r ben Ağustos'ta bir hafta tatile gideceğim bu level. 3 ten sonra callantics mi yapsam o arada tatilden gelene kadar sonra zalım jillianın programlarından birini damardan alırım
Ripped de vanillav (kulakları çınlasınEvet bende ayni durumdayim senle, tatile gidicegim icin Callanetics yapicam 15 gün gelince Killer abs veya 6week 6pack. Sen de döndügünde, deminde yazmistim kilo vermek istiyosan Rippedle basla seriye sonra Karin egzersizlerinden biriyle devam edersin.
Böylelikle aylarca spor yapmis oluruz
İnan farketmemiştim taa ki sen tekrar düzenleyene kadarahahah dedim kesin farketmedi dünkü listeyi kapmissinaahh ne güzel olurdu dünkü sporu suan yapmis olsam bas agrimi gecirmeye calisiyorum, bugün sirf level 4ü yapicam sanirim
Yok yok korkmaRipped de vanillav (kulakları çınlasın) ve sen benim gözümü korkuttunuz vallahi benim karın kısmım daha önemli aslında. Ama anlamadığım bu 6w6p kaç levelden oluşuyor ya ve her level kaç gün yine 10 gün mü anlamadımmm
hahah keskee.İnan farketmemiştim taa ki sen tekrar düzenleyene kadaray bende diyorum vay beeee ne de güzel spor yapmış helal olsun diye kendimce konuşuyorum tatlım ağrı kesici iç bence o baş ağrısını kendiliğinden geçmeyi beklersen saatler sürer. Çok geçmiş olsun bu arada
Canım çok geçmiş olsun.. olur öyle şeyler arada yaaa önemli olan sağlığın yernde olsun spor yapılır eninde sonunda. Ayrıca ben hep kendime de bunu derim 30 günde olmasında 40 günde olsun yani podyumlara çıkacak halim yok önemli olan kendimiz için bişeyler yapabilmemiz. iyice dinlen kendine gel yarın birgün yaparsın zatenKızlar kendimi biraz iyi hissettim bugün. Önce evi bi toplayıp silip süpürgeyim, sonra da spor yaparım diye düşündüm. Dip köşe sildim ettim derken bir de üstüne yemeğe giriştim. Pilim bitti. Daha tam iyileşememişim galiba, anlayacağınız spor yine kaldı
maşallah naptin sen oylee25 Temmuz Listesi
1. EmiraSalih leslie 3mile 8/15
2. Asimeleksi shred 22/30
3. Aquarius24: Ripped level 1-3 + level 4 5/6
Sonunda yaptim valla tüm levelleri pespeseicimde kalicakti yapmasaydim.
Tekrarlayinca suan o kadar kolay geldiki hic tikanmadan zorlanmadan, hareketleri daha dogru düzgün sekilde yapabildim ve daha keyif vericiydi. Tabi level 4 yine zorladi biraz:)
Yarin son günüm Ripped serisinide tamamlamis olucamPersembe ölcü ve foto paylasicam insallah
canimm cok gecmis olsunKızlar kendimi biraz iyi hissettim bugün. Önce evi bi toplayıp silip süpürgeyim, sonra da spor yaparım diye düşündüm. Dip köşe sildim ettim derken bir de üstüne yemeğe giriştim. Pilim bitti. Daha tam iyileşememişim galiba, anlayacağınız spor yine kaldı
Ben senin before afterını çooook merak ediyorum :))26 Temmuz Spor Listesi
1. arwinnn: Shred 4/30
2. Beyaz Hatun: Shred 11/30
3. EmiraSalih: Leslie 3mile 9/15
4. Aquarius24: Ripped level 4 6/6 bittiii