JILLIAN 30 DAY SHRED YARIŞMASI

jillian 30 shared 3/30 sadece bunu yapıyorum artı diyet yeterli mi sizce kızlar siz 3 program falan yapıyosunuz herlde. yanına birşeyler eklemelimiyim sizce?

boyum 1 78 kilom 59.5 ama göbegim oldukça yaglı ve vücudum jöle gibi oldu jilliandan başka ne önerirsiniz?
Tatlım sen şimdilik jillianı tamamla bende tamamlamaya çalışıyorum ve bende göbek ağırlıklı incelmek istiyorum bitince beraber karar veririz ben mesela jillian ın killer abs programını veya 6week 6pack di programın adı sanırım işte bu ikisi karına yönelik bitince bu ikisinden birini yapmayı planlıyorum

Kizlar dagilmayin yaa, haydin devam sporaa. Evine daha yeni girdim oglumu uyutup 2 saat spor yapicam insallah :)
Yarin da yemek düzenime basliyorum yine, kaloriler ucustu 2 3 gündür havada :)

@frifri canim cok cok gecmis olsun, insallah cabuk düzelirsiniz. Spor yapipta iyice yorma vücudu hastaligini tamamen atlat öyle devam et.

Canımcımm bende yarın tam gaz dönüş yapıyorum yeme düzenimi sıkıya alıyorum ve de çılgınlar gibi shredddd

senin kaçıncı gündesin benim bugün 3 bitti daha. yolun çok başı. biran önce bitirip sıkılaşalım canım:) spor salonu kadar işe yarıcakmı çok merak ediyorum.

Canımcımm bende yarın tam gaz dönüş yapıyorum yeme düzenimi sıkıya alıyorum ve de çılgınlar gibi shredddd
aynen canim kaybettigimiz günleri toparlamamiz lazim bir an önce ben yaptim suan 2 saat sporumu, yaptikca yapasi geliyor insanin. Bu saate bi enerji patlamasi yasiyorum

25 Temmuz Listesi

1. EmiraSalih leslie 3mile 8/15
2. Asimeleksi shred 22/30
3. Aquarius24: Ripped level 1-3 + level 4 5/6

Sonunda yaptim valla tüm levelleri pespese icimde kalicakti yapmasaydim.

Tekrarlayinca suan o kadar kolay geldiki hic tikanmadan zorlanmadan, hareketleri daha dogru düzgün sekilde yapabildim ve daha keyif vericiydi. Tabi level 4 yine zorladi biraz:)

Yarin son günüm Ripped serisinide tamamlamis olucam Persembe ölcü ve foto paylasicam insallah

Merhaba kızlar bende size katılmak istiyorum. ama ne yapıyorsunuz anlamadım. banada bilgi verirmisiniz.

kızlar 4. günde bitti. yapmaya üşenenler hemen kalsın yapsın sonrasındaki huzur herşeye deger:)
Tatlım tebriklerr ben aslında 19.güne gelmiştim. Taa ki araya acil şehir dışına gitme durumum gitmeseydi. 20.günü yapamadım yani level 3 e geçecekken 1 hafta rotar yapmak durumunda kaldım ama olsun bugün tekrardan level 2 nin 1.gününü yaptım başa aldım bunu 10 gün yapıp level 3 e geçicem

Kizlar liste yapin görsünler gaza gelen olur belki
kızlar 4. günde bitti. yapmaya üşenenler hemen kalsın yapsın sonrasındaki huzur herşeye deger:)

Ayyy maşallah canım harikasınn gözlerime inanamıyorum baya yapmışsın büyük meziyet vallahi heyecanla fotonu bekliyor olacağıım ben bugün shredda level 2 yi yaprken yediklerimi çıkarıcam sandım yaaa demekki üstünden iki saatte geçse benim tok karna yapmamam gerekiyormuş bundan sonra aç karnına yapmayı düşünüyorum işe yarar umarım ama level 2 yi seviiiireeeem

Evet bendede fazla saat gecmesi gerekiyor yedikten sonra cok zorlaniyorum yoksa

25 Temmuz Listesi

1. EmiraSalih leslie 3mile 8/15
2. Asimeleksi shred 22/30
3. Aquarius24: Ripped level 1-3 + level 4 5/6
4. Beyaz Hatun: Shred 11/30

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…