JILLIAN 30 DAY SHRED YARIŞMASI

Canım yaa ben sporu bırakmak heleki jillianı bırakmak istemiyorum. Shred bittikten sonra ne yapmam gerekki ya 6w6p mi killer abs mi yoksa callenetics mi denemeliyimm :anne:bi yol gösteriver bacına :KK19:
Canim tatile matile gitmiyorsan yani ara verme durumun yoksa bence 6week 6pack yap. Sonrasinda Killer Abs ile de devam edebilirsin. Yada 6w6p ile Killer Abs arasina callaneticsi koyabilirsin, aslinda tamamen vücuduna bagli neye ihtiyaci var sen bilirsin. Callanetics birazda dinlendirme gibi olurdu. Ama yok yogun tempo istiyorum kaslarim olussun diyosan karin egzersizleriyle devam et.

Ayyy maşallah canım harikasınn gözlerime inanamıyorum baya yapmışsın büyük meziyet vallahi :KK50: heyecanla fotonu bekliyor olacağıım :emir_bebek: ben bugün shredda level 2 yi yaprken yediklerimi çıkarıcam sandım yaaa :kk77: demekki üstünden iki saatte geçse benim tok karna yapmamam gerekiyormuş :KK12: bundan sonra aç karnına yapmayı düşünüyorum işe yarar umarım ama level 2 yi seviiiireeeem :halay:
Benzese canım ben sabah uyanınca yapıyorum genelde aç karnına yoksa hep ağzına geliyor baya kasıyoruz yaa o yüzden mide zorlanıyor. Biri karar versin bu shred sonra ne yapalım en azından hepimiz yaparız

Kızla
ahahah dedim kesin farketmedi dünkü listeyi kapmissin :KK70: aahh ne güzel olurdu dünkü sporu suan yapmis olsam :KK43: bas agrimi gecirmeye calisiyorum, bugün sirf level 4ü yapicam sanirim
r ben Ağustos'ta bir hafta tatile gideceğim bu level. 3 ten sonra callantics mi yapsam o arada tatilden gelene kadar sonra zalım jillianın programlarından birini damardan alırım:bicak:

Benzese canım ben sabah uyanınca yapıyorum genelde aç karnına yoksa hep ağzına geliyor baya kasıyoruz yaa o yüzden mide zorlanıyor. Biri karar versin bu shred sonra ne yapalım en azından hepimiz yaparız
Canim sende kilo sorunu varmiydi? Eger kilo verme amacin var ise Ripped ile devam edebilirsin.

Kızla

r ben Ağustos'ta bir hafta tatile gideceğim bu level. 3 ten sonra callantics mi yapsam o arada tatilden gelene kadar sonra zalım jillianın programlarından birini damardan alırım:bicak:
Evet bende ayni durumdayim senle, tatile gidicegim icin Callanetics yapicam 15 gün gelince Killer abs veya 6week 6pack. Sen de döndügünde, deminde yazmistim kilo vermek istiyosan Rippedle basla seriye sonra Karin egzersizlerinden biriyle devam edersin.
Böylelikle aylarca spor yapmis oluruz :KK68:

Evet bende ayni durumdayim senle, tatile gidicegim icin Callanetics yapicam 15 gün gelince Killer abs veya 6week 6pack. Sen de döndügünde, deminde yazmistim kilo vermek istiyosan Rippedle basla seriye sonra Karin egzersizlerinden biriyle devam edersin.
Böylelikle aylarca spor yapmis oluruz :KK68:
Ripped de vanillav (kulakları çınlasın :KK25:) ve sen benim gözümü korkuttunuz vallahi :KK17: benim karın kısmım daha önemli aslında. Ama anlamadığım bu 6w6p kaç levelden oluşuyor ya ve her level kaç gün yine 10 gün mü anlamadımmm :süslü:

ahahah dedim kesin farketmedi dünkü listeyi kapmissin :KK70: aahh ne güzel olurdu dünkü sporu suan yapmis olsam :KK43: bas agrimi gecirmeye calisiyorum, bugün sirf level 4ü yapicam sanirim
İnan farketmemiştim taa ki sen tekrar düzenleyene kadar :oops: ay bende diyorum vay beeee ne de güzel spor yapmış helal olsun diye kendimce konuşuyorum :ukala: tatlım ağrı kesici iç bence o baş ağrısını kendiliğinden geçmeyi beklersen saatler sürer. Çok geçmiş olsun bu arada :KK61:

Ripped de vanillav (kulakları çınlasın :KK25:) ve sen benim gözümü korkuttunuz vallahi :KK17: benim karın kısmım daha önemli aslında. Ama anlamadığım bu 6w6p kaç levelden oluşuyor ya ve her level kaç gün yine 10 gün mü anlamadımmm :süslü:
Yok yok korkma :KK70: Bence en etkili simdiye kadar Shred'di, Ripped'de cok degisik hareketler falan var plank pozisyonlarida az degil o yüzden zorluyor gercekten. Ama baslarda güzel inceliyordum ben hep belimi ölctüm aralarda, sonra birden incelmemeye basladim ama onun yerine kaslar olustu karnim 4e bölündü yani :KK53:
Nette okudugum kadari ile Killer abs yapanlarda öyle yazmis, bel de incelme olmuyor hatta 1 cm kalinlastim onun yerine kasli duruyorum diye.

6w6p benim okudugum kadari ile 2 levelden olusuyor. 3 hafta 1. level, 3 hafta da 2. level yapilcak. Ve 5gün yapip 2 gün dinlenin veya 6 gün yapip 1 gün dinlenin diyor Jillian

İnan farketmemiştim taa ki sen tekrar düzenleyene kadar :oops: ay bende diyorum vay beeee ne de güzel spor yapmış helal olsun diye kendimce konuşuyorum :ukala: tatlım ağrı kesici iç bence o baş ağrısını kendiliğinden geçmeyi beklersen saatler sürer. Çok geçmiş olsun bu arada :KK61:
hahah keskee.
canim valla sabah aldim agri kesici ise yaramadi. Simdi tekrar yarim alacagim, demin kahve falan ictim enerjim yerine gelsin diye. Spor üstlerimi giyindim bekliyorum :KK48:

Kızlar kendimi biraz iyi hissettim bugün. Önce evi bi toplayıp silip süpürgeyim, sonra da spor yaparım diye düşündüm. Dip köşe sildim ettim derken bir de üstüne yemeğe giriştim. Pilim bitti. Daha tam iyileşememişim galiba, anlayacağınız spor yine kaldı :KK43:
Canım çok geçmiş olsun.. olur öyle şeyler arada yaaa önemli olan sağlığın yernde olsun spor yapılır eninde sonunda. Ayrıca ben hep kendime de bunu derim 30 günde olmasında 40 günde olsun yani podyumlara çıkacak halim yok önemli olan kendimiz için bişeyler yapabilmemiz. iyice dinlen kendine gel yarın birgün yaparsın zaten :spor::KK15:

25 Temmuz Listesi

1. EmiraSalih leslie 3mile 8/15
2. Asimeleksi shred 22/30
3. Aquarius24: Ripped level 1-3 + level 4 5/6

Sonunda yaptim valla tüm levelleri pespese :halay: icimde kalicakti yapmasaydim.

Tekrarlayinca suan o kadar kolay geldiki hic tikanmadan zorlanmadan, hareketleri daha dogru düzgün sekilde yapabildim ve daha keyif vericiydi. Tabi level 4 yine zorladi biraz:)

Yarin son günüm Ripped serisinide tamamlamis olucam:sampiyon: Persembe ölcü ve foto paylasicam insallah:21::KK200:
maşallah naptin sen oylee

sonuclari heyecanla bekliyorum :)

benim de rippedi bitirmeme 3 gün kaldi

ben bundan sonrasi icin bi sure pilates yapcam sanirim bu bacaklar incelecek öyle ya da böyle

Kızlar kendimi biraz iyi hissettim bugün. Önce evi bi toplayıp silip süpürgeyim, sonra da spor yaparım diye düşündüm. Dip köşe sildim ettim derken bir de üstüne yemeğe giriştim. Pilim bitti. Daha tam iyileşememişim galiba, anlayacağınız spor yine kaldı :KK43:
canimm cok gecmis olsun

sakin yorma kendini

dinlen iyice

biz hep.burdayız merak etme spor askimiz bitmez bizim :))

X