JILLIAN 30 DAY SHRED YARIŞMASI

24 Temmuz Listesi

1. Asimeleksi shred 21/30
2. C cranial : Ripped level4 3/6 + Tibet 13 tekrar
3. EmiraSalih Leslie 7/15

Kızlar hakikaten neredesiniz? İnşallah herkes iyidir ya kötü birşey olmasin da...

aquarius24 aquarius24 canım insstada bi kiz her gün 250 cember hareketi yaparak bacaklarini epey inceltmis. ne dersin baslayalim mi biz de ?
olur canim video linkini yollarmisin? bu arada ripped'de bana yetistin resmen :KK45:

Yaa cidden ipin ucu cok kolay kacti nedense, ben de toparlanamiyorum. Yalniz o kadar cok yürüyüs yaptim ki son günlerde bacaklarim fena agiriyor. Yedigime ictigime hic dikkat etmememe ragmen yine de vermisim kilo.

Yarin misafirlerimiz gidiyor, sonra insallah basliyorum yine. Ripped level 4e gecenlerde 1 gün ara vermistim yeniden baslayinca baya zor geldi. O yüzden hem alistirma olsun diye hemde geride kaldigim icin ceza olarak Level 1 den 4e kadar yapmayi düsünüyorum 2 gün pespese:confused:

Kızlar biz de eşimle yediğimiz bir şeyden zehirlendik galiba. Dün hastaneye gittik filan. Ben eşime göre daha iyiyim ama pazardan beri iyi değiliz. Bu gece de ateşi çıktı.. Bugün sporu yapabilirsem yapacağım ama kesin bir şey diyemiyorum ara vermiş oldum biraz, elde olmayan sebeplerle...

Kızlar eve şimdi geldik, ateşi yükseldi yine eşimin. İkimiz de tekrar muayene olduk. Birer serum yedik. O kadar halsizim ki, karnım da ağrıyor. Bugün de spor yapamayacağım gibi duruyor.
Çok geçmiş olsun yaa dikkat edin yogurt yiyebilirsin dikkat edin bugün nasıl oldunuz

25 Temmuz Listesi

1. EmiraSalih leslie 3mile 8/15

Hayrolsun da ruyamda bacaklarım erkek bacağı gibi olmuştu :KK70: alt kısımlar üstler kadar kalın olmuş kaslı ve damarlıydi ayyyy :KK43:

25 Temmuz Listesi

1. EmiraSalih leslie 3mile 8/15
2. Asimeleksi shred 22/30

Emira SY Emira SY :rolleyes: hadi yaaa baya baya kaslı yani er ininizin uğraşıyoruz bir sabah kalkmışın her yerin kas:KK45: bizim öyle kaslı olmamız içim baya yolumuz var bilinçaltınyapmışsın bence hadi hayrolsun durmak Yok spora devam:spor:

zezeozge zezeozge sorma canım ya ama o kadari da kadınlara yakışmıyor yani istemem :KK70:

wsw wsw canım doktora gittin mi? Ben bileğimin agrisini bos yere o kadae zaman cekmisim ya

zezeozge zezeozge sorma canım ya ama o kadari da kadınlara yakışmıyor yani istemem :KK70:

wsw wsw canım doktora gittin mi? Ben bileğimin agrisini bos yere o kadae zaman cekmisim ya
kesinlikle ne o istemem Ronald'o gibi kas aman kalsın söyle vücudu toplasam yeter:dua:

Yatıyoruz, kalkıyoruz, muz, patates, yoğurt yiyip geri yatıyoruz. Ev de darmaduman, kalkıp toplayacak halim yok :bicak:
olsun olsun aman iyi olun valla gruba nazar değdi yaa bu ne böyle kızlar :KK17:korkuyorum valla kim kaldı birşey olmayan

X