önce akademi hastanesine gidiyordum sonra doğum fiyatını öğrenmek istedim söylemediler bende biraz ısrar edip öğrendim akademi hastanesi epidural normal doğuma 2400 dedi. eh açıkcası biraz pahalı geldi. sonra bide doktor elinin altında ayrıntılı usg olmasına trağmen beni profesore yönlendirdi bi gittim baktım makinalar aynı sonra merak edip bir hayli araştırdım neden kendi bakmak yerine özel muayenehaneye gönderdi diye en sonunda cevabı buldum ismini vermicem ama akademideki bu doktor zamanında tıp fakültesinden atılmış sonra kocaeliye gelmiş kocaeli deki tıp a bir hocası sayesinde girmiş ve mezun olmuş. şimdi ise hocasına karşı bu borcunu hamileleri o adam ayönlendirerek ödüyor. aslında konunun üstüne gitsen bu bir skandal ama bende hastaneyi değiştirdim şimdi konağa gidiyorum dr erkan bey. oda son ana kadar bi değişiklik olmazsa vücudun müsait normal doğuma dedi. şimdi de herkes diyor konak hastanesi normal doğurtturmuyor hep sezeryan yapıyor diye ama gel gör ki az önce bahsettğim eltimde konakta normal doğum yaptı. yani demek istediğim fikri olanda olmayanda herkes konuşuyor. sen nerde yaptın doğumu doktor amca kimdi ??
ahh canım ya sende çekmişsin baya normal doğum acılarını çekmen üzücü.. neyse ki geçmişte kaldı ama yaşadığını sen bilirsin tabi. acısını da....canım bende erkan beye gidiyordum.dr olarak mükemmel bir insan.çok güzel anlatır herşeyi,her aradığında ulaşırsın sıkıntılarını anlatınca rahatlatır seni ama gel gelelim adı sezeryancı dra çıkmış.zaten kendiside kabul ediyor bunu benim en iyi yaptığım işdir diyor sezeryan için.
bende baştan beri normal istiyordum ama 8.ayda bebeğin ters durduğunu gördük son ana kadar doğum pozisyonunu almadı ve mecbur sezeryan olmak zorunda kaldım. bu arada sezeryana gideceğim günün akşamı normal doğum sancıları çektim 6 cm açıkla hastaneye gittim ve hala bebek dönmemişti hem normal doğum sancılarını yaşadım hemde sezeryan oldum anlayacağın...ama erkan beye normal doğum yapan bi çok arkadaşımda var.eğer biraz risk görüyorsa hemen sezeryanı tercih ediyor.ama ben çok memnunum spinal sezeryan oldum 2.gün ayağa kalkdım sıkıntı yapma hakkında hayırlısı olsun.
hoşgeldin on41 baktımda sen artık eskisi gibi kk ya girmiyorsun yoksam bana mı öle geldi ??? ee nasılsın ne var ne yok ? bide hazır gelmişken sende nerde oturduğunu söyleyiver hepimize
dr un kim sonbahar hangi hastaneye gidiyorsun...
spinal sezeryanda belden iğne yapıyorlar di mi yoksa yanlış mı biliyorum işte o iğne acıtıyor mu ?? eyvahedigeldismile
sizler ne güzel atlatmışsınız darısı benim başıma inşallahhh :Saruboceq:
bilmiyorumkismile
hoşbuldum canım ..aöf sınavları vardı ya onlara çalışmaktan bakamadım hiç buraya :gitme: mayısa kadar burdayımmm aklinialirimsmile
60 evlerdeyim ben.. harikalar sahilimizden tanırsınız zemuszemus
kimler doğum yapıyo yahu... daha biz evlenemedik
oğlunu adı yağız mı sumifer,benım oğlumun adı da yağız:) 6 aylık daha teyzesı:)senınkı kac aylık
evet yağız delikanlım benim.
oo maşallah oğluşuna.. benim oğlumun abisi o zama, 2 aylık henüz benim bebeğim...
evet yağız delikanlım benim.
oo maşallah oğluşuna.. benim oğlumun abisi o zama, 2 aylık henüz benim bebeğim...
ayyy canım yaa.. Allah hayırlısıyla sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip eder inş. çok sevindim ayrıca.. bebişlerinizi öpün yerime. hayırlı evlat olsun hepsi
darısı başına artık on41D
kızlar bu arada en kıdemli anne ve en küçük anne benmiyim yoksa aranızdaDD
ayy sonbahar şimdi senin yerinde olsamda canım ne istiyosa yesem yesem yesemDD
bu diyet iyice aç yaptı beni yaaa
bu fotodaki bebiş 2 aylık mı maşallah maşallahh
ALLAH bağıslasın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?