sumifer toplamda kaç kilo aldın hamilelik boyunca ??
22 yaşındayım canım 12 gün sonra 23 oluyorum :)))sağolun canlar inş.. opuyorumnanaktan
bsrnzm sen kaç yaşındasın ki canım..benden küçüksen intihar edicem de delikafadulden
deme kıs öle ya bnde güya pilavı kestim nerdee bulduğumda kendimi yemekten alıkoyamıyorum
ekmek desen kepekli ya da çavdar yiyorum tuzu da azalttım. bende 50 idim şimdi 61 im. 3 ayda daha atom bombası gibi olup seni geçerim sen diyetini sıkı tut seneye isterim senden listeyi bana da verirmisin diye bu gidişle öyle gözüküyor sırnaşık şey
60 la hamile kaldım 77 ile doğuma girdim 17 kg aldım.doğumdan çıkınca 8 kg vermiştim.şimdide yavaş yavaş vermeye uğraşıyorum.
ama süt olsun diye yiyince tekrar kilo almakdan korkuyorum.
bu arada benim adım pınar :kedi:
pınarcım bende şimdiden 11 kg aldım ben 4. ve 5. ayda birden kilo aldım nasıl oldu anlayamadım. 50 den 61 e çıktım şuan daha 24 haftalık düşünki kaç hafta daha var.
sanırım bir yerde yanlışlık yapıyorum.
son aylarda daha çok kg alıyorsun dikkat et canım.önünde uzun haftalar var daha.
ceviz, badem, hurma, muz ye bol bol ekmeği de azalt
bende 29 yaşındayım.
kızlar ne guzel kaynatmıssınız ben dun yazmıştım yeniköyde oturuyoyurum kalıcı konutlarda 26 yasındayım yaklasık 3 yıllık evlıyım ve bı kac gune doğuracağım bı oğlum olacak ınş. talha keremım :)) bende erken beyın hastasıyım bugun randevum var hatta bakalım ne dıcek doğum ıcın
ben 9. adadayım canım camının yanı hemen evet cantası hazır besıgı herseyı hazır bı tek o kaldı ama oğlum ınatla gelmıyor :) hıç nıyetı yok doğmaya bebek benım 36 haftda donmustu zaten kafa asagıda ama yuzu donukmus eger donmezse yuzunu sezeryan dedı ben epıdural nomal ıstıyorum ama olurmu bılmem soracagım bugun doktora bu arada bende ılk sene derınce harmantarlada oturdum yenıkente cok yakın bı yer kayınvalıdemler orda cunkı
muhabbetinizi bölücem ama bende geldiiiimmm, şimdi gördüm başlığınızıkaydirigubbakcemile2
değirmenderedeyim ben burdan kimse yok okuduğum kadarıyla.ne güsel anlatıosunuz bebişler felan olmuş.Allah sağlık sıhhat versin onlara,bide şirinlikler:)Ben 10 aylık evliyim evlenince buraya geldim.Ama o kadar çok sevdimkiii
ayy inşallah döner yüzünü bak başaşağı dönmesi gerektiğini biliyordumda yüzünü dönmesi gerektiğini bilmiyordum. ayy dönmüş olsun inşallah. yani seninheran sancın gelebilir di mi ? hatta pc başında otururken bile. Allahım senin yardımcın olsun. gözlerim doldu. hamileyken de böyle işte benim hep gözlerim doluyor. duygulanıyorum.
siz burda böle güsel güsel yazmışsınız bebişler hamileler felan özenmiyim bende size :):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?