• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

izmitliler dedikodu hoş beş kulübü

sağolun canlar inş.. opuyorumnanaktan

bsrnzm sen kaç yaşındasın ki canım..benden küçüksen intihar edicem de delikafadulden
22 yaşındayım canım 12 gün sonra 23 oluyorum :)))
canım nasip kısmet işi benimde okul bitmesine yakın kısmetler çıktı evlenmiycem dedim kimseyle görüşmeyi kabul etmedim tam o ara eşimle aşık olduk 5 ay içinde söz nişan düğün hiç belli olmuyor işte :)

deme kıs öle ya bnde güya pilavı kestim nerdee bulduğumda kendimi yemekten alıkoyamıyorum

ekmek desen kepekli ya da çavdar yiyorum tuzu da azalttım. bende 50 idim şimdi 61 im. 3 ayda daha atom bombası gibi olup seni geçerim sen diyetini sıkı tut seneye isterim senden listeyi bana da verirmisin diye bu gidişle öyle gözüküyor
sırnaşık şey

ben hamilelikte hiç dikkat etmedim canım deli gibi yedim hiç bogazım durmadı ama çokta yürüdüm yinede 18 kilo aldım 72 hamile kaldım 90la doguma girdim düşün yani :))))
ben nasıl olsa hedefe ulaşamadım daha çok var canım sen doğumunu yap emzir bebişini sonra birlikte devam ederiz diyete :DDD

60 la hamile kaldım 77 ile doğuma girdim 17 kg aldım.doğumdan çıkınca 8 kg vermiştim.şimdide yavaş yavaş vermeye uğraşıyorum.
ama süt olsun diye yiyince tekrar kilo almakdan korkuyorum.

bu arada benim adım pınar :kedi:

pınarcım bende şimdiden 11 kg aldım ben 4. ve 5. ayda birden kilo aldım nasıl oldu anlayamadım. 50 den 61 e çıktım şuan daha 24 haftalık düşünki kaç hafta daha var.
sanırım bir yerde yanlışlık yapıyorum.

hayırlı olsun bsrnzm cım.. benden küçüksün tahmin ettiğim gibi...işimiz şaka =) bende gelen görücüleri geri yolladım hep.zaten bi beraberliğim var. yine de herşeyin hayırlısı..bebişler fln olunca birden heveslendim ama opuyorumnanaktan

öpüyorum hepinizi.. diğer konulara göz atayım biraz kaydirigubbakcemile4

pınarcım bende şimdiden 11 kg aldım ben 4. ve 5. ayda birden kilo aldım nasıl oldu anlayamadım. 50 den 61 e çıktım şuan daha 24 haftalık düşünki kaç hafta daha var.
sanırım bir yerde yanlışlık yapıyorum.

son aylarda daha çok kg alıyorsun dikkat et canım.önünde uzun haftalar var daha.
ceviz, badem, hurma, muz ye bol bol ekmeği de azalt
bende 29 yaşındayım.

kızlar ne guzel kaynatmıssınız ben dun yazmıştım yeniköyde oturuyoyurum kalıcı konutlarda 26 yasındayım yaklasık 3 yıllık evlıyım ve bı kac gune doğuracağım bı oğlum olacak ınş. talha keremım :)) bende erken beyın hastasıyım bugun randevum var hatta bakalım ne dıcek doğum ıcın

son aylarda daha çok kg alıyorsun dikkat et canım.önünde uzun haftalar var daha.
ceviz, badem, hurma, muz ye bol bol ekmeği de azalt
bende 29 yaşındayım.

hee o zaman sende ablasın : )
ben beyaz ekmek yemiyorumki zaten ya kepekli ya da çavdar ekmeği eşim hangisini alırsa.
sabah kahvaltımı 10 buöuk gibi yaptım inan öğlen öğününü meyve ile geçiştirdim ama geçişmemiş demekki şuan açım biliyor musun bebişin ihtiyacı olanları zaten sbh yumurta peynir sütten alıp bebeğe gönderiyorumda kendi karnım aç kalıyor galiba . napcamı şaşırdım. bazn ara öğün corn flakes yiyorum oda tok tutmuyor. kendimi aç hissedince çok tatsız tuzsuz oluyorum hiç çekilmiyorum sanki
:smiley-cool:

kızlar ne guzel kaynatmıssınız ben dun yazmıştım yeniköyde oturuyoyurum kalıcı konutlarda 26 yasındayım yaklasık 3 yıllık evlıyım ve bı kac gune doğuracağım bı oğlum olacak ınş. talha keremım :)) bende erken beyın hastasıyım bugun randevum var hatta bakalım ne dıcek doğum ıcın

tekrar hoşgeldin rabia şimdi senin heyecan doruktadır hazır mı bebişin çantası falan ??
aynı doktora gidenler doktordaşmı oluyor ? kaydirigubbakcemile3 bende evlenmeden önce yeniköy kalıcı konutlarda oturuyorduk 2. adada aşağıki tarafta yani ama evlendikten sonra derinceli olduk . bugün son muayenen mi ? yani ben pek bilmiyorum kusura bakma hani bebeğin ters mi düz mü olduğu şimdi mi belli olacak ?

yaşıtım bir anne daha çıktı bak sevindim şimdi merhaba pınar ya bende adımı söyleyeyim gerçi adım da çoğu insana zor gelir ama nicklede bi tuhaf oluyo asude bende opuyorumnanaktan ben 54 le hamile kalmıştım 67 ile doğuma girdim doğumdan 10 gün sonra 52 kiloydum şimdi 50 kiloyum yapıylada alakalı bi durum ya bu kilo olayı

ya ben valla hamileyken hiç kısamaadım
okadar abartılı yiyordumki benm 1 gunde yediğimi normal bir insan 3 gunde ancak yerdi
okadarr yemeye 30 kilo almam gerekirdi rahat ama çok yürüyüş yaptım her öglen sahilde her akşamda çarşıda

ben 9. adadayım canım camının yanı hemen evet cantası hazır besıgı herseyı hazır bı tek o kaldı ama oğlum ınatla gelmıyor :) hıç nıyetı yok doğmaya bebek benım 36 haftda donmustu zaten kafa asagıda ama yuzu donukmus eger donmezse yuzunu sezeryan dedı ben epıdural nomal ıstıyorum ama olurmu bılmem soracagım bugun doktora bu arada bende ılk sene derınce harmantarlada oturdum yenıkente cok yakın bı yer kayınvalıdemler orda cunkı

muhabbetinizi bölücem ama bende geldiiiimmm, şimdi gördüm başlığınızıkaydirigubbakcemile2
değirmenderedeyim ben burdan kimse yok okuduğum kadarıyla.ne güsel anlatıosunuz bebişler felan olmuş.Allah sağlık sıhhat versin onlara,bide şirinlikler:)Ben 10 aylık evliyim evlenince buraya geldim.Ama o kadar çok sevdimkiii

ben 9. adadayım canım camının yanı hemen evet cantası hazır besıgı herseyı hazır bı tek o kaldı ama oğlum ınatla gelmıyor :) hıç nıyetı yok doğmaya bebek benım 36 haftda donmustu zaten kafa asagıda ama yuzu donukmus eger donmezse yuzunu sezeryan dedı ben epıdural nomal ıstıyorum ama olurmu bılmem soracagım bugun doktora bu arada bende ılk sene derınce harmantarlada oturdum yenıkente cok yakın bı yer kayınvalıdemler orda cunkı

ayy inşallah döner yüzünü bak başaşağı dönmesi gerektiğini biliyordumda yüzünü dönmesi gerektiğini bilmiyordum. ayy dönmüş olsun inşallah. yani seninheran sancın gelebilir di mi ? hatta pc başında otururken bile. Allahım senin yardımcın olsun. gözlerim doldu. hamileyken de böyle işte benim hep gözlerim doluyor. duygulanıyorum.

muhabbetinizi bölücem ama bende geldiiiimmm, şimdi gördüm başlığınızıkaydirigubbakcemile2
değirmenderedeyim ben burdan kimse yok okuduğum kadarıyla.ne güsel anlatıosunuz bebişler felan olmuş.Allah sağlık sıhhat versin onlara,bide şirinlikler:)Ben 10 aylık evliyim evlenince buraya geldim.Ama o kadar çok sevdimkiii

hoşgeldin ikiz sana kısaca ikiz diyelim mi? evet genelde izmitin diğer tarafından ama sabah bir arkadaş gelip karamürselli var mı diye sormuştu . en azından yakın sayılırsınız. değirmendere çok güzeldir ama 2 hafta önce fln pazar gezmesine geldik oraya çok sessiz sakindi bide hava bozdu o gün. ama yazın çok güzel oluyor.

ayy inşallah döner yüzünü bak başaşağı dönmesi gerektiğini biliyordumda yüzünü dönmesi gerektiğini bilmiyordum. ayy dönmüş olsun inşallah. yani seninheran sancın gelebilir di mi ? hatta pc başında otururken bile. Allahım senin yardımcın olsun. gözlerim doldu. hamileyken de böyle işte benim hep gözlerim doluyor. duygulanıyorum.

evet canım ama hıç yok olmadıda sımdıye kadar bende senın gıbı herseye aglıyorum hala normal merak etme :çok üzgünüm:

olur istediğinizi deyin valla:)evet yazın geldim bende buraya inanılmaz fark var yaz kış arası burda:)bütün neşesi yazın bütün sakinliğide kışın:)çok güsel.Bizde haftasonları eşimle izmit merkeze gidios çarşısınıda çok seviorum buranın. Sonra yuvacık tarafları çok güsel oluo yazın tavsiye ederim..kartepe var bide mükemmel doğa:)

annelıgı sımdılıkbılmıyorum ama hamıle olmak bıle cok guzel tavsıye ederım ama ben kacayım kızlar artık cok oturamıyorum oğlum huysuzlanıyor karnımda herkese ıyı gunler

Back