izmitliler dedikodu hoş beş kulübü

hoşbulduk canım.geçmişe pek bakamadım ama yenikentli çok galiba.
evet canım 3 kişi oldunuz bile :))
neredeyse 11 aylık olmuş maaşallah benimkinede öyle diyolar bakalım nasıl olacak

her çocuga göre değişiyor canım ya ama herkeste bişey demeye bayılıyor
en nihayetinde ayaklanıp yürüyorlar olan yine annelere oluyor DDD
yakındır senin oğluşta ayaklanır zaten birkaç gün emekler ardından tutunur kalkar
bizimde şubatın ortasında başladı
mayıs sonuda dogum günümüz var :))))

hoşgeldin sumifer...

ben ve esraal arkadaşım yenikentli bizlerde kent konut bloklarındayız. sende bize yakınsn.

bu arada aferin bana baya kişi davet etmeyi başarmışım
alkisalkisalkis

daha önce bende eston evlerinde oturuyordum o zaman daha yakındım size desenize.
5 ay önce ev aldık buraya taşındık.
bravo iyi topluyorsun hemşoları hihoyyyt

aslında hamileykende herkes herşey hakkında fikri var. mesela ben 6 aylık olmak üzereyim karnım biraz küçük diye herkes bana aaa ne küçük ne küçük demesinden bıktım walla. şimdi sizinki de bunun gibi birşey olsa gerek neden yürümedi diyip duruyorlardır di mi :)

öyle sonnbaharcım çocuk yer çok yiyo derler yemez bu ne hiç yemiyo derler
ağlar ayy ne çok aglıyo derler susar ne sessiz çocuk derler
illaki takacak bişeyler bulurlarD
banada hamileyken ilk 6 ay hiç anlamıyolardı aa hamilemisin diyolardı sonradanda ikizmi diyolardı D
kendinin ve çocugunun saglıgından emin oldugun sürece kimseyi takma sonbaharcım heleki lohusalıkta karışan çok olur hiç duyma

küçük karınların içinden tombiş bebeklerde çıkar deseydin sende soranlara.evet sinir sorular

bizimde haziran sonu doğum günümüz bakalım o zamana kadar neler yapacak paylaşırım buradan ben yürüsün istiyorum ya tepemde hep belimin ağrısından uyuduğum uyku zaten en fazla 1,5 saat onuda anlayamıyorum koşucam peşinden biliyorum ama böylede çok zorlanıyorum sonbahar bende 9 aylık hamileyken karnım 6 aylık gibiydi herkes dedi küçücük bişey çıkacak diye sonra baktılar küçükte değil demekki iç karnın büyükmüş dediler kaydirigubbakcemile3

aslında tombiş bebek olması ya da zayıf olması önemli değil sağlıklı olsun yeter ki ama aynı şeyi herkes üst üste söyleyince insanın tersleyesi geliyor gerçi şimdiye kadar güldüm geçtim sinirlenilcek birşeyde değil ama birikince sinir yapabilir belli olmaz kaydirigubbakcemile3

nakredusa canım sen yavaş yavaş emekletmeye çalış o istemesede sonra birden bi bakacaksın pır pır dönüyo ayy ne heycanlıydı o ilk emeklemeleri hele ilk koltuga tutundu kalktı sevincimden agladım :)))
aman kızlar benm karnım kocccaaamanndıda ne oldu kızımın kilosu yine normaldi kiloyu esas ben almşm D

sonbaharcım korkma diycem ama ben sezeryan yaptım normal dogum yapacaksan bilemiyorum :)))
son ana kadar normal bekledik 9. aya kadar agrıdan duramayan ben
7 aylıkken erken dogum riskiyle habire nstlerde kalan ben
9. ayda karın agrısı dahi çekmedim ve günüm baya geçti mecburen sezeryan oldum
herşeyin hayırlısı olsun canım ama öyle böyle geçiyor hiç hatırlamıyorsun bile :)))

benim eltimin bebeğide temmuz doğumlu ama geçen akşam gördüm oda emeklemiyordu sadece ağlıyordu kucağından bırakınca kucağına alınca tekrar susuyor bende fazla bakmamaya çalıştım benimki de ona benzemesin diye kaydirigubbakcemile3

ayy büşracım bak şimdi hatırladım bide şimdi gündemde bana sorulan soru normal mi yapcan sezeryanmı ya bu soru çok saçma değil mi benim isteğime göre değil ki şartlar ne gösterirse öyle olur. şimdi de herkes bunu soruyor.. bide hiç doğurmamış kişiler bile normal şöyle sezeryan böle diye anlatıyolar . geçen gün birine dedim ama nerden biliyon kıs kaç kere doğurdun dedim gülerek ama napıyım herkes bişiler diyo :)

oyy alemsin sonbahar hahahaaa D bebekler sürekli huy değişiyorlar inşllh seninki huysuz olmaz :)))

sonbaharcım kimiside çok abartıyor sağdan soldan duyduklarını abarta kabarta anlatıyorlar bire bin katıyorlar
birde bünyeye göre değişiyor kimisi çok kolay doguruyor kimisi az zorlanıyor kimisi sezeryandan sonra hemen kalkamıyor kimisi anında kalkıyor falan sen moralini hep yüksek tut canım ve ne olursa olsun ikisinide iyice araştır dediğin gibi sana kalmış bişey olmuyor şartlar belirliyor :))

bende son ana kadar normal doğum istiyodum son günlerde çok kötü rüyalar görmeye başlamıştım artık vazgeçiyodum o yüzden çatı muayenesindedoktorum bebeği çok zorlarız demez mi dedim rüyam çıkıyo eyvahedigeldismile ben normal istemiyorum doktor bey sezeryan olsun dedim sezeryan oldum
Büşracım uğraşıyorum ama istemiyo ben yinede uğraşıcam bakalım

önce akademi hastanesine gidiyordum sonra doğum fiyatını öğrenmek istedim söylemediler bende biraz ısrar edip öğrendim akademi hastanesi epidural normal doğuma 2400 dedi. eh açıkcası biraz pahalı geldi. sonra bide doktor elinin altında ayrıntılı usg olmasına trağmen beni profesore yönlendirdi bi gittim baktım makinalar aynı sonra merak edip bir hayli araştırdım neden kendi bakmak yerine özel muayenehaneye gönderdi diye en sonunda cevabı buldum ismini vermicem ama akademideki bu doktor zamanında tıp fakültesinden atılmış sonra kocaeliye gelmiş kocaeli deki tıp a bir hocası sayesinde girmiş ve mezun olmuş. şimdi ise hocasına karşı bu borcunu hamileleri o adam ayönlendirerek ödüyor. aslında konunun üstüne gitsen bu bir skandal ama bende hastaneyi değiştirdim şimdi konağa gidiyorum dr erkan bey. oda son ana kadar bi değişiklik olmazsa vücudun müsait normal doğuma dedi. şimdi de herkes diyor konak hastanesi normal doğurtturmuyor hep sezeryan yapıyor diye ama gel gör ki az önce bahsettğim eltimde konakta normal doğum yaptı. yani demek istediğim fikri olanda olmayanda herkes konuşuyor. sen nerde yaptın doğumu doktor amca kimdi ??

nakredusacım ah ah işlerine gelmez istemezler sonradanda durmazlar :)) emekleyince gerçekten peşinde çok koşman gerekiyor ama kendi kendinede oynuyor arada dinleniyorsun canım

biraz kendi kendine oynasa azıcık rahatlayacağım zaten ama bakalım hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…