• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

izmitliler dedikodu hoş beş kulübü

hemşolarım merhaba.. burayı bilmiyodum bak.ohaoldumsmile.sonbahar sağolsun :1hug:

hoşgeldin on41 baktımda sen artık eskisi gibi kk ya girmiyorsun yoksam bana mı öle geldi ??? ee nasılsın ne var ne yok ? bide hazır gelmişken sende nerde oturduğunu söyleyiver hepimize
:kahve:

Allah bağışlasın :asigim: doğum iznin baya uzun sürmüş ama....
benimkide daha içerde dünyaya gelmesine yaklaşık 3 buçuk ay var.
bende kpss ye hazırlanıyorum haftasonu kursa gidiyorum ama artık yavaş yavaş yorgun
düşmeye başladım mesela bugün etüt vardı kalkıp gidemedim. zaten ola ki kazansam bile küçücük bebekle nasıl çalışcam gerçi kayınvalidem görümcem yakınlar onlar bakarlar ama bilmiyorumki hayırlısı olsun diyorum geçiyorum kendi kendime..

Evet canım,hemen başlamadım çalışmaya.Oğlum 9 aylıktı başladığımda.Senin de Allah yardımcın olsun.İnş.hayırlısıyla kucağına alırsın bebeğini.Kpss biraz ters zaman olmuş.Doğumun da yaklaşmış bayağı.Önümüzdeki haftalarda çok daha fazla yorulacak,zorlanacaksın.Herhangi bir konuda yardım istersen haberim olsun komşum.

Evet canım,hemen başlamadım çalışmaya.Oğlum 9 aylıktı başladığımda.Senin de Allah yardımcın olsun.İnş.hayırlısıyla kucağına alırsın bebeğini.Kpss biraz ters zaman olmuş.Doğumun da yaklaşmış bayağı.Önümüzdeki haftalarda çok daha fazla yorulacak,zorlanacaksın.Herhangi bir konuda yardım istersen haberim olsun komşum.

çok teşekkür ederim komşucum havalar iyice ısınsın sen oğlunu alırsın bende kendimi alırım parka doğru yürürüz inşallah hem senin yawrucuk hava almış olur hem de ben yürüyüş yapmış olurum. tek başıma hiç bir yere gidesim gelmiyor yürüyerek

aslında bende çalışmıyorum evde oturmak çok güzel ama her ay ssk mı kendim yatırmak artık boynumu bükecek bir süre sonra birde 6 ayda bir zam geliyor düşünsenize 38 sene daha yatırmam gerekli dedim bari devlete girebilsem çalışma saatleri rahat diye düşündüm kendimce planlar yaptım ama bazen düşündüğümüzle içine girdiğimiz şartlar uyuşmuyor mesela benim bebişin doğması gibi :asigim:

bende girdim kpss ye olmadı malesef işte bulamadım sonrada bebiş oldu zaten bu yaştan sonrada kim beni işe alsın zaten kaydirigubbakcemile3

on41 hoş geldin arkadaşım
sonbahrcım saol canım amin :)))
nakredusa valla haklısın ufacık canaavarlar kim nasıl baksın bazen ben bile sabredemiyorum sinirden aglıyorum resmen ama bakıcı faalan hiç çekmez nazını
benimde annem yakın ama annem hiç evde durmaz oturup evde çocuk bakabilecek tarzda değil yani çok faal kayınvalidemde gölcükte
buarada sonbahr Allah yardm etsin cnım bende hamileyken aöf sınavlarına giriyordum bu sene durdurdum hamileyken çok zorlanmıştım şimdi bebeğimle hiç çalışamam seneye devam edicem inşşlh çalışamıyorum hiç değilse oturdugum yerden okumaya devam edeyim :)))

Tamam komşum.Bana uyar.Hatta haftasonları ben oğluşu alıp arabayla outlete,reale,migrosa falan gezmeye gidiyorum.Eşim hala yurtdışında olduğu için oğluşu gezdirmek te bana düşüyor.İstersen bize katılabilirsin.

büşracım benimde annem yakın sağolsun geldi gitti 7 ay bize baktı iş yapamıyordum ki hiçbir şekilde daha yeni yeni biraz yapmaya başladım yani yapışığız oğlumla sağolsun kendimi kanguru gibi hissediyorum

bende girdim kpss ye olmadı malesef işte bulamadım sonrada bebiş oldu zaten bu yaştan sonrada kim beni işe alsın zaten kaydirigubbakcemile3

öyle deme kıs bizim kursa 40 yaşında bıyıklı amcalar bile geliyor demekki hala umutları var :kedi:

büşracım
bende iktisata kayıt yaptırdım 3. sınıftan ama geçen haftaki sınavlara girmedim boşverdim gittii mafoldumben kursla bir arada yürümedi bide artık fazla sıkıntıya gelemiyorum gece yatarken bile darlanmaya başladım uyku öncesi havalar ısınınca ne yaparım bilmem

Tamam komşum.Bana uyar.Hatta haftasonları ben oğluşu alıp arabayla outlete,reale,migrosa falan gezmeye gidiyorum.Eşim hala yurtdışında olduğu için oğluşu gezdirmek te bana düşüyor.İstersen bize katılabilirsin.

seve seve katılırım opuyorumnanaktan

büşracım benimde annem yakın sağolsun geldi gitti 7 ay bize baktı iş yapamıyordum ki hiçbir şekilde daha yeni yeni biraz yapmaya başladım yani yapışığız oğlumla sağolsun kendimi kanguru gibi hissediyorum

bende sadece arada sinema tiyatro için bide akşam yemekleri falan için anneme bırakıyorum kızımı yaa benim kızımda beni salondan çıkarttırmıyo böyle oturdugum yerde kalıyorum hemen peşime aglıyor öylede hızlı emekliyorki peşimde dört dönüyo evde kendine zarar vericek şeyler yapıyor kontrol etmek çok güç :((:sinifsinif:

sonbaharcım bende vazgeçtim artık zaten bezdim valla ara ara iş yok bi dönem çalıştım çok stresli bi işti bende aöf den işletmeye devam ediyordum senelerce üst üste kalınca bıraktım geç oldu ama ders görmeden yapamadığımı anladım kaydirigubbakcemile3

bende sadece arada sinema tiyatro için bide akşam yemekleri falan için anneme bırakıyorum kızımı yaa benim kızımda beni salondan çıkarttırmıyo böyle oturdugum yerde kalıyorum hemen peşime aglıyor öylede hızlı emekliyorki peşimde dört dönüyo evde kendine zarar vericek şeyler yapıyor kontrol etmek çok güç :((:sinifsinif:

9 aylık mıydı bebeğin? benim oğlum çok tembel ya ne desteksiz oturuyo ne emekliyo kucağımda salonda dört dönüyoruz habire offf offf

merhaba arkadaşlar....
bende sonbaharın daveti üzerine geldim.
izmit yenikent toki evlerinde oturuyorum bende.2 aylık yağız isminde bir oğlum var.
daha önce istanbulda yaşıyordum evlenince izmite taşındım 2,5 yıldır buradayım.küçük istanbul diyorum ben buraya istanbuldan bir farkı yok benim için.
izmitli arkadaşlarla bir arada olmak güzel :1hug:

9 aylık mıydı bebeğin? benim oğlum çok tembel ya ne desteksiz oturuyo ne emekliyo kucağımda salonda dört dönüyoruz habire offf offf

yok canım 10 ay 3 haftalık
yavaş yavaş alışır canım merak etme hiç benim kızımada diyolardı ki
aaaa bu emeklemicek direk yürür artk hiç emeklemeye meyili yok diyolardı
gerçektende öyleydi kızım yüzüstü durunca hemen aglardı
birden bi emeklemeye başladı
sonra arkasından koltuklara tutunarak kalkmaya başladı
şimdi buzdolabına bile destek alarak ayaga kalkıyor çok yoruyo beni hop otur hop kalk

yok canım 10 ay 3 haftalık
yavaş yavaş alışır canım merak etme hiç benim kızımada diyolardı ki
aaaa bu emeklemicek direk yürür artk hiç emeklemeye meyili yok diyolardı
gerçektende öyleydi kızım yüzüstü durunca hemen aglardı
birden bi emeklemeye başladı
sonra arkasından koltuklara tutunarak kalkmaya başladı
şimdi buzdolabına bile destek alarak ayaga kalkıyor çok yoruyo beni hop otur hop kalk

neredeyse 11 aylık olmuş maaşallah benimkinede öyle diyolar bakalım nasıl olacak

hoşbulduk canım.geçmişe pek bakamadım ama yenikentli çok galiba.

hoşgeldin sumifer...

ben ve esraal arkadaşım yenikentli bizlerde kent konut bloklarındayız. sende bize yakınsn.

bu arada aferin bana baya kişi davet etmeyi başarmışım
alkisalkisalkis

Back