izmitliler dedikodu hoş beş kulübü

canım kıymet bilmeyene yapmıyacaksın
boşver oturup o sofrada yiyeceksen iki tabak getirir oturursun sonra götürüp mutfaga bırak onu misafirlige gidinbce bile yapıyoruz
herkes her işi ögrenir hayatım bende bilmiyordum doğru düzgün yemek yapmayı bilmezdim öğrendim oda bilir bilirde işine gelmesse getirtirsin
ben geçen akşam 8de gittim 10 da kalkıcaz yemişler içmişler yıgmışlar mutfaga eltimde orda geldi kaynanam niye dizmediniz bulaşıkları dedi ben ellemem dedim aaa kalk hadi dizin dedi banane ya hakkında ayet yok ya ben dizicem diye dizmiyorum dedim çok sinirlendim insan gibi dese yine belki ama sanki hizmetçileri var
hiç ezdirmeyin kendinizi kızlar devir öyle bi olmuşki ezebildikleri kadar ezmeye çalışıyolar

Ay Asudecim çok heycnlıyım cumartesi kadıköyde düğün var bakalım inşşlh gidebiliriz ya 2 yıldır istanbula gidemedim kafayı yicemhamilelikti bebekti derken inşlh bi aksilik çıkmaz çokistiyorum kadıköye gitmeyi okuluma gitmeyi yurdumu evimi görmeyi (

torun hasretiyle belki akıllanır die düşünüyorum ama sanmıyorum bundan sora onun canım cicimlerine asla inanmam bir defa özürünü kabul edip inandım bundan sora asla
hamile kaldım anneme bu evlilik yürümez ben oğlum mutlu değil bi şekilde ayırırım falan
annemden bunu soradan öğrendim bişe demedi kadın bana canım anam 5gün tansiyonu düşmedi benimde haberim yok meğer neler anlatmış daha anneme
bu arada bana nasıl davranıyo kaynanam şaşırırsınız kızım mızım nasıl bi ikiyüzlülük ya

bende istanbula gitmeyeli çok uzun zaman oldu en son nişantaşına doktora gitmiştim kötü ayrılmıştım (
inşallah gidebilirsiniz bi güzelde gez benim yerimede bu arada kadıköyü çok severim

valla inanırım jhonyy yapıyolar arkandan demedikleri yapmaz eşime bile kaç sefer laf sokmaya kalktı eşim agzını kapattı gözününiçine baka baka bile yaparlar sanki gavur malıyız yaaa oglunun karısı canı ciğeriyiz torunun anasıyız ne bu kin anlamadımki ogullarını ellerinden alıyoruz ya töbe yarabbim insanı çileden çıkartırlar

Allaha havale et jhonnybravo en güzeli sen şimdi hamilesin bebeğinide üzme hatırlayıp boşver bak stresli hamilelik geçirenlerin bebekleri çok ağlıyo diye bi tez var ne kadar doğru bilmem ama onlar ettiğini Allahtan bulsunlar düşünme sen

bende çalışıyodum zamanında evlendikten sorada devam ettim hazır çorba bile yapmışlığım yoktur ne zaman evlendim çalıştığım halde kaç kez davet ettim neler öğrendim neler yaptım resmen hem çalışan hemde süper bi ev kadını oldum genede yaranamadım
geçen sene düzceye taşındım tam karşısındaki apartmanda oturuyorum izmitte rasathane caddesinde
gelip özür diledi oğlunu getirmicemi falan düşündü heralde iyidik ama 2 hafta önce gene kudurdu enteresan şeler ya normal değil rahatsız
bitti ama ne halleri varsa görsünler ayda bir giderim ne iş görürüm ne bişe hiiiiiiiiiiiiiiiççççç kocam kalk dese bile umursamam yapsın işi ne dedikodumu daha rahat yapar onu düşünüyorum günahımı alıp günaha girmez hiç olmassa kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

kızlr günaydınn dcem ama kalmadı günaydn öğlen oldu ben anca uyandm oğlum uyuo benide uyutuo kahvaltı yaptım bi bakaım dedim ela82 dün doğrmş kızlr diğer topiğe yazmış merak ediodm ya ben merkım son buldu:)

bu arada yarın gelicez izmite tatilmiş yarın ama kocamla kahvaltı yapmayı düşünüyoz baş başa hafta içi yapamıyoz hafta sonu o annesine gidiyo ben anneme
yoksa bu akşam gelecektik

selam kızlar
şöyle bi baktımda konu kaynana galiba
aman ben hiç girmiyim o konulara
allah heekesin yardımıcı olsun

ohh iyi yapmışsın selcan benimde eşim gölcükte şimdi bende düşünmüştüm gitsem diye orda araba kullanmayı ögrenebileceğim çok rahat bi yol var ama sonra vazgeçtim nasılsa hafta sonu var :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…