izmitliler dedikodu hoş beş kulübü

Asudecim gunaydın canım
Lapetus canım bence hiç yanlız değiliz birçok çocuk bebek öyle bazı istisnalar hariç
yaa ben ne uslu bi çocuktum peki annecim tamam annecim olur annecim hiç üzmezdim annemi
amaşimdiki çocuklar daha bir doyumsuz herşeyi önlerine seriyoruz ama ne yaapalım herşey bukadar gelişmişkende çocugu bişeylerden mahrum bırakamıyoruz

ya bi de insanların tabi dışarı çıkarmıyosunuz çocuk kimseyi görmemekten böyle yapıyo demeleri yok mu deli oluyorum bu yorumlara niye çıkarmayalım istemiyo işte onunla boğuşmaktan yoruluyorum ama anlatamıyorum bunu düzelecek inşallah

sene sonunu bekliyorum eşim araba alacak inşallah böyle her yere taksiyle gitmek zorunda kalıyoruz arabamız olsa daha rahat olacağız inşallah

Evet banada öyle diyolar çalıştığım için.Ama özellikle hergün anane yada babane çıkarır.hava güzelse akşamları ben gidince çıkarırım parka soğuksa babamızla arabayla çıkartırız.Bence onla alakası yok herkesinde çocuğu sokakta değilya.

sene sonunu bekliyorum eşim araba alacak inşallah böyle her yere taksiyle gitmek zorunda kalıyoruz arabamız olsa daha rahat olacağız inşallah

İnş canım.Hayırlı olsun şimdiden.Arabayla tabi daha rahat olursunuz.En azından yol sıkıntın kalkar ortadan.Ama aklında bulunsun araba gelince en baştan düzgün alıştırmak lazım çocuğu.nasıl başlarsa öyle gidiyo çünkü.benimki başlarda ayağa kalkardı tepinirdi canıma okurdu yolda şimdi ağlasada bağırsada kaldırmıyorum alıştı.Oturur çok şükür arabada.Maşalllah diyimde nazarım deymesin bide arabada uğraşmıyım

haklısın benimki de takside ayağa dikilmeye uğraşıyo daha beceremiyoda düzgün bide öğrendimi yandım çok tembel benimki ya oturmuyoda tutunup dikilmiyoda emekleme zaten yok oyy oy
insanlar zaten hep karşısındakine bahane verme atağına geçiyolar ya niye bebeklerimizi eve hapsedelimki ama anlayana laf anlatılıyo malesef

nakredusa hayatım benimkide emeklemeden yürüdü.Bende diyodum emeklemiyo bu diye baktık ayağa kalkmaya çalışıyo.Hani sıralıyo falan derler ya.Hiç öyle tutunup yürümesi falan yoktu.
Kaç aylıktı senin bıdık

Normal daha benimki 11 aylıktı kendi kendine ayağa kalmaya çalışmaya başladı.Ama o zamana kadar ne emekleme ne tutunarak yürümeye çalışma falan hiçbişey yoktu.Sonra tam yaşında ufak ufak yürümeye başaldı.Sonra bi akşam komşumuz geldi bizimkinde 7 ay büyük bi kızı var.Onun peşinde gezicem koşturucam derken baktık normal yürüyo bizimki.Hayret etmiştik hatta.oyun sevdasına yürüdü.Yani emeklemiyo diye düşünme bazı çocuklar emeklemezmiş.Bence seninkide yürüycek birden.Bende hiç emeklememişim.

aslında emeklemesi gerekiyomuş bebeklerin beyninin her iki tarafınıda kullanabilmesi açısından bende eşimde emeklememişiz ama bizimki desteksiz oturamıyo hala doktoru baktı istemiyo belli dedi teşvik etmeye çalışın dedi deniyoruz ama sağolsun atıyo kendini inşallah yürür bide insanların aa yürümüyomu laflarını çekemem

amaan kızlar millete sorsanız herkes herşeyi bilir biz bilmeyiz
hele kaynanalar görümceler resmen açıgını ararlar
bizim ilk aylarda kızım fazla fazla kilo almasına ragmen kaynanam bu çocuk büyümüyo gelişmiyo diye tuttururdu
şimdide dediğiniz gibi oraya gidince üstüne çullanıyolar birden çocuk aglıyo insan görmüyo ya ondan agladı diyolar tabi canım ben magrada yetiştiriyorum çocugumu nerden görcek insantöbe töbe
ama kendi annemlere gidince annemler hemen almazlar içeri gireriz derler bir alışsın diye bizim kucagımızda severler şirinlikler yaparlar ozaman kızım kendi gitmek ister onlara öyle alırlar
her çocugun bir karakteri var kendine göre ama millete sorsan kendi çocukları altın bizimkiler teneke

kızlar benim kızımada yaşını karşılıyacak yürüyecekdiyolar ama bana hiç öyle gelmiyor
eğer yürümessede sana çekmiş yürümüyo diyecekler ben 14 ayım dolunca yürümüşüm
hatta yine bu çocuk gelişmiyo yapamıyo edemiyo derler bunu diyen yabancıda değil yaaa bir babane torununa nasıl kötü şeyler yakıştırır

Kimsenin dediğini takmıycaksın.ınsana gereksiz yere evham yaptırıyolar.Ben sallamam şimdi kimsenin dediğini.He he derim kendi bildiğimi yaparım.Ama insanız işte bi yerde sinirleniyo insan.

Ya aslında her çocuğun yapısı farklıdır.neden takarlar böyle şeylere anlamıyorum.Ha 12 aylık yürümüş ha 14 aylık ne farkeder yani.İşte laf olsun diye konuşuyolar.babaneler aslında torunlarına değilde gelinlerine yakıştırıyo zaten canım.biri sana bu tür şeyler derse sen kızsan bile belli etmemeye çalış.Senin sorun yaptığını anlayınca daha çok üstüne geliyo insanlar.
Mesela yürümedi mi hemen bişey dedikleri zaman.Ya zaten benim için ha şimdi ha 2 ay sonra de.Benim için daha iyi sonra istesemde kucağımda durmaz bende biraz tadını çıkarıyım falan de.Senin takmadığını görürlerse bırakırlar peşini :)

kaynanalar bu konuda uzman heralde ya benimkinin torununa dediklerini duysan en başta cins bu çocuk cins cins deyip durmuyomu sinir oluyorum neymiş espri yapıyomuş bunu demesinin sebebide neden sallanarak uyumuyomuş her bebek uyurmuş ya benim annemde kayınvalide abimin çocuğuyla ilgili bi kelime ettiğini duymadım yengeme daha bide yardımcı oldu herşeylerine bütün kıyafetlerini bile o aldı ben göremedim kızıyım desem kendi bile her yerde söylüyomuş annem bana çok iyi davranıyo diye yengem ahhh ahh

Lapetuscum ben çok çabuk sinirleniyorum sinirimden hiçbişey diyemiyorum
eşim haklıyor ozaman kaç sefer anne sen benim saglıklı çocugumda sorunmu arıyosun falan diye
kaç seferde demş büşraya karışmayın o bilir ne yapacagını nasıl çocuk bakacagını herkesten özenerek bakıyo diye ama
kadın yanlız yakaladımı sokuşturuyo lafları birkaç sefer kavga ettik oyuzden
artık pek bişey söyleyemiyor ama yinede aradan nasıl laf soksamın derdinde

Asudecim ben annemde öyle abimin bir oglu var odasına kadar herşeyiini aldı şuan 10 yaşında hala alıyor kızımadaçok şey aldı süreklide alır ilgilenir hatta yegenime 3 yaşına kadar annem baktı sayılır benim yengem hep derki ayy anne ne kaynanalar var sen bana değil ben sana yapıyorum kaynanalık falan diye böyle şeylere hiç alışık değilim okadar ağır geliyorki belki ailelerimizdede böyle olsaydı hiç umursamazdık ya

bellkide Büşracım ya bi de bana koymasının sebebi doğumdan önce hiç böyle değillerdi ne olduysa oldu anlam veremiyorum yalnız gitmiyorum eşim uğra diyo bahaneler uyduruyorum napıyım laf sokmaları delirtiyo beni oğluma sürekli benim çocuğumu uyut tamam mı sen onun çocuğuysan o da benim çocuğum diyo bağıra bağıra espri bu da tabi ama sürekli ya ben oğlumu eşimin odasında yatırmadığım gibi kendimde onun odasında yatıyorum alsanaalsanasmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…