• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

izmitliler dedikodu hoş beş kulübü

konu kaynanalarmı allahıma bin şükür uzağız ha bire gelemicek zaten ayağıma kapanıp benden özür dilemeden çocuğumu kucağına alamaz beni büyüyle ayırmak isteyen olup olmadık dedikodumu yapan bana saygısı olmayan kadına çocumu dokundurtmam

sen bizden daha dertlisin bu konuda anladığım kadarıyla Allah yardımcın olsun

Ailede huzursuzluk oldumu çok zor oluyo.En iyisi uzakta olmak gerçekten.Ama çoğu anne ne kadar iyi olursa olsun oğlunu paylaşamazmış.

bellkide Büşracım ya bi de bana koymasının sebebi doğumdan önce hiç böyle değillerdi ne olduysa oldu anlam veremiyorum yalnız gitmiyorum eşim uğra diyo bahaneler uyduruyorum napıyım laf sokmaları delirtiyo beni oğluma sürekli benim çocuğumu uyut tamam mı sen onun çocuğuysan o da benim çocuğum diyo bağıra bağıra espri bu da tabi ama sürekli ya ben oğlumu eşimin odasında yatırmadığım gibi kendimde onun odasında yatıyorum alsanaalsanasmile
ayyy insan deli oluyor canım ya herşey şaka espri zaten haha biz şakadan anlamayız zaten
büşracım nbr yakalım seni:) sen nerelerde geziyorsun opuyorumnanaktan
gülüüüüüümmmmmmm canım benim iiyiyim sen nasılsın yakalandım :)))
günaydın kızlar
gunaydın canım
konu kaynanalarmı allahıma bin şükür uzağız ha bire gelemicek zaten ayağıma kapanıp benden özür dilemeden çocuğumu kucağına alamaz beni büyüyle ayırmak isteyen olup olmadık dedikodumu yapan bana saygısı olmayan kadına çocumu dokundurtmam
canım benim ilk oturdugum eve domuz yagı sürmüşlerdi ve evde ogun tek kaynanam ve görümcem vardı ama ozaman anlamadım ben sonradan domuz yagının nasıl bişey oldugunugörünce anladım tabi iş işten geçti ispatlayamadımda içimde ukte kaldı ama o evde bir ay oturduk duramadık resmen hergun eşimle birbirimizi yiyoduk çıldırmış gibiydik nefret ediyorum öyle insanlardan yalvarsalarda affetsende evine sokma herşeyi yaparlar
Ailede huzursuzluk oldumu çok zor oluyo.En iyisi uzakta olmak gerçekten.Ama çoğu anne ne kadar iyi olursa olsun oğlunu paylaşamazmış.

ahh canım benim abim 2 3 ay gelmese annem niye gelmedin demez aynı mahallede oturuyorlar bide ara 15 dk aramasa niye aramadın demez ki oglum daralmasın üzülmesin diye yengem aramaz annem arar bize bişey alır yengemede alır yegenimin yaz kış kıyafetleri hep annemden zaten fatura ödeyemeseler babam öder dubleks ev yaptı babam onlara kendini sıkıntıya sokup düşün artık nekadar fedakarlar ama ben bunların zerresini görmedim kaynanamdan kaynatamdan düğünümde taktıklarını bile eşim aldı beş kuruş harcamadılar benim için kızımada aldıkları sadece bir pijama

Allah kolaylık versin canım ya çok zor böyle şeyler.Hiçde üşenmezlermi bilmemki.Domuz yağıda çıkmazmış ne yaparsan yap.

büşra seninle yaşadığımız bi çok şey nasıl benziyo annemlerde abimlere ev aldılar şimdi dubleks eve çevirdiler evlerini o evi satıp babam sayesinde bizede ev alındı kirada zorlanırız diye eşim bir miktar verdi babam ve annem verdi görümcem verdi(vermez olaydı) şimdi kalan kredi taksitlerini babam ödüyo biz sıkıntı çekmeyelim diye eşim abisi ev alırken borç vermişti ev alınca birikmişi kalmayınca eşya alabilmek için istedi kayınvalidemler onun bir kısmıyla gidip düğünde takacakları takıyı aldılar kaldı kuş kadar para ben nişan takılarımı bozdurdum annem para verdide aldık eşyaları bi de bizim o parayı neden istediğimizi biliyolardı eşimin eşyalarada doğru düzgün bi katkısı olamadı gelinlikti oydu buydu derken bitti parası zaten evin içi yapıldı onuda babam ve annem yaptırdı kayınvalidemlerin bişey yapmasını beklemiyordum zaten ama bari ihtiyacımız olana dokunmayın di mi ama

Allah kolaylık versin canım ya çok zor böyle şeyler.Hiçde üşenmezlermi bilmemki.Domuz yağıda çıkmazmış ne yaparsan yap.
amin canım ya ben hiç bilmezdim öyle şeyler imam nikahı kıyıldıgı gün gittik benim evime benm çarşıda işlerim vardı nikah bitti hepimiz çıktık bitek kaynanam görümcem kaldılar hemde birkaç saat ertesi gün eve bir gittim gardolabın arkasını görünüyo bide nasıl kahveye dönük igrenç bi renk boyanmış çocuklar makyaj eşyalarımı kullandılar heralde dedim baktım hiçbiri ellenmemiş ama üstünde durmadım işte o anda anlasaydım mahfetmiştim onları :S
büşra seninle yaşadığımız bi çok şey nasıl benziyo annemlerde abimlere ev aldılar şimdi dubleks eve çevirdiler evlerini o evi satıp babam sayesinde bizede ev alındı kirada zorlanırız diye eşim bir miktar verdi babam ve annem verdi görümcem verdi(vermez olaydı) şimdi kalan kredi taksitlerini babam ödüyo biz sıkıntı çekmeyelim diye eşim abisi ev alırken borç vermişti ev alınca birikmişi kalmayınca eşya alabilmek için istedi kayınvalidemler onun bir kısmıyla gidip düğünde takacakları takıyı aldılar kaldı kuş kadar para ben nişan takılarımı bozdurdum annem para verdide aldık eşyaları bi de bizim o parayı neden istediğimizi biliyolardı eşimin eşyalarada doğru düzgün bi katkısı olamadı gelinlikti oydu buydu derken bitti parası zaten evin içi yapıldı onuda babam ve annem yaptırdı kayınvalidemlerin bişey yapmasını beklemiyordum zaten ama bari ihtiyacımız olana dokunmayın di mi ama

ayyy canım ya gözlerine girsin ne diiyim bi faydaları dokunmaz bari köstek olmasalar dimi ama hemde çocuk büyütüyoruz kolaymı bende düğün takılarımı bozdurdum bir ay bile takmadan evimin peşinatını ödedik düğün antik kapıda oldu 17 mlyr eşyalar diger masraflar falan hepsini eşim tek başına yapmak zorunda kaldı arabasını satmayı bile düşündü o ara ve hala onlar eşimden para istiyolardı insan der dimi oglum sen ne yaptın ne ettin varmı yokmu falan yok yaaa amaan eşlerimizle iyi olalımda ne yapalım herşey 4/4 lük olamıyor canım bari hayatımızın kötüleri onlar olsun

açıkçası kızlar evlenene kadar insanları çok normal sanardım ufak tefek hesapları olan gıcık insanlar elbet tanımıştım ama insanların hayatını mahfetmeye yeltenecek hatalar çocuklarını hiç düşünmeyen insanlar oldugunu hiç farketmemişim birde gözlem gücümün çok iyi oldugunu sanardım uzunca zaman kendime kızdım ne aptal ne safmışım diye ama sonra hayatın gerçeğini anladıkça ona göre tavır almaya başladım resmen karakter değiştirdim

benim bi de kötü huyum rol yapamıyorum aslında bal gibi anlıyolar onlara tavırlı olduğumu böyle canım cicimli yaklaşmıyolar mı deli oluyorum ama ne yapacaksın evinin ailenin huzuru için susuyosun şimdi diyorumki diğer gelinleriyle niye anlaşamadığı belli bende hep onlarda bilirdim suçu meğerse tek taraflı değilmiş bi de hep ağzında evlatlarım huzurlu olsunda hiç istemem öyle boşansınlar falan istemiyosan niye ağzında bu laf hep ooooff off dert bunlar hep

haha dimi klasik laflarıda odur göz boyamak işte aman oglum siz karılarınızlöa mutlu olun falan :DDD
benim bir tane eltim var eskiden onada çok acırdım ama oda kendi akılsızlıgından çekiyor
amadua ediyorum küçük kaynım öyle bir gelin getirsin ki beni kırmızı dipli mumla arasınlar :DDD

benim başka gelecek eltide kalmadı :DD kızlarınıda evlendirmiyo zaten kendi çekecek kendi anlayacak yani anlarsa bazen ben mi kötü düşünüyorum diyorum ama herkes diyo sen ne yapmışsında böyle oldu diye babam hiç kıyamaz o bile duydu bişeyde diyemiyo çok zor bi durum valla ne düşüneceğimi şaşırdım

onların düşüncelerinin yanında bizimkiler zemzemle yıkanmış Asudecim boşver insanları böyle kabul edip huylarını tam anlayıp ona göre davranmaktan başka çare yok

öyle valla şimdi dua ediyorum bi an evvel şu evin borcu bitsede satıp başka bi yere taşınsak eşimede aşıladım bu duyguyu aklinialirimsmile

taşın canım uzaklaş ailenin yanına git rahat edersin biraz daha bende ailemden uzaklaşmamakiçin kendi evime gitmiyorum kiraya vericem orayı görümcem o tarafta oturuyo oraya gidersem hergn gelir valla :DDD

haha dimi klasik laflarıda odur göz boyamak işte aman oglum siz karılarınızlöa mutlu olun falan :DDD
benim bir tane eltim var eskiden onada çok acırdım ama oda kendi akılsızlıgından çekiyor
amadua ediyorum küçük kaynım öyle bir gelin getirsin ki beni kırmızı dipli mumla arasınlar :DDD

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
aynısını bende diyorum yeni gelin kapıda zaten söz durumları var abooo şimdiden sinyal veriyo kız uğraşamam kimseyle gibilerinden beddua etmicem allahlarından bulsunlar ve beni mumla arasınlar ki arıcaklar zaten benim gibi saf bulamazlar ki bundan sora saf olacağımı zannetmiyorum dedikodumu yaptığı gibi davranıcam artık ne ben üzüleyim ne onlar yalancı olsun giderim keyfime bakarım ne sofraya yardım ne bulaşığa hııhhh hiç kasamam kendimi yeni gelini yapsın artık doktor hanım ama o tabi doktor olduu için mecbur değil bilemez bazı şeleri tabii canııııııııııımmm daha şimdiden beraber yaşamayı biliyolarda iş görmeyimi bilmiyo sibel ev hanımıya mecbur ay çıldırdım gene bak pofff
allaha havale ediyorum ve cadalozluğa başlıyorum
ayda bir gidecem zaten artık ne öle her cuma gidiyodum mal gibi:umursamaz:

öyle canım Allah başımızdan eksik etmesin aman
oyy kızlar havada bi güzel öfff eşimde gölcüğe gitti akşam erken gelecekmiş işten inşşlh dengesiz hava bozmazda çıkabiliriz dışarı gerçi yarında tatil

Büşracım bizimde 3 gün tatilimiz var bakalım inşallah hava güzel olurda biraz gezeriz

Back
X