selam herkese nasılsınız kızlar
bende bugün randevum vardı doktora gittim ama henüz eve dönmedim eşimin yanındayım
artık bu saat oldu bari beraber gidelim eve dedik. bebişte iyimiş. 35 cm 850 gr mış teyzeleri
benim minik papatyam.. onun gördüğüm için çok mutluyum ama doktor dedi ki erken doğum
olabilir çocuk baş aşağı duruyo alta inmiş yani ıkınsam çıkacak gibime geliyordu zaten 2
gündür. çok gezme evde yat dedi. ya bende çok geziyordum oldu mu bu şimdi ?? senağlama
selam herkese nasılsınız kızlar
bende bugün randevum vardı doktora gittim ama henüz eve dönmedim eşimin yanındayım
artık bu saat oldu bari beraber gidelim eve dedik. bebişte iyimiş. 35 cm 850 gr mış teyzeleri
benim minik papatyam.. onun gördüğüm için çok mutluyum ama doktor dedi ki erken doğum
olabilir çocuk baş aşağı duruyo alta inmiş yani ıkınsam çıkacak gibime geliyordu zaten 2
gündür. çok gezme evde yat dedi. ya bende çok geziyordum oldu mu bu şimdi ?? senağlama
kızlar merhaba dün kocaeli ünv.tıp fak.ne gittim .tüp bebek bölümünde eray hoca var.sakın gitmeyin
özel muayene için 140 tl ödeyip gitttim.yüzüne bile bakmıyorlar insanın özel gitmişim muayene bile etmedi .bu sabah için tekrar gittim.ben size özel muayene için ücret ödedim dedim zorla muayene etti.
sakın düşünmeyin adam artık doymuş hatta bıkmış.acayip sinirlerim bozuk
sinir bozucu :uhm: başka yerde varsa sende başka yere git melocum gitme öyle doymuşlara doktorsun sen ya işin bu ben sinir oluyorum öylelerine
canım aslında benim doktorum doktorların kralı da..semih bey,semih özeren ama adama 1 ay sonrasına randevu alabildim o nedenle bir gideyim fakülteye dedim binlerce pişmanım...
mınecımm naberr dr a gıtmısıınnn ıyımıss bebısınn cok sevıbndımm canımm..sen normal dogummu dusunuodun??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?