izmitliler dedikodu hoş beş kulübü

canım zaten çucuğa en çok babasının nazarı değermiş öle diolr benm eşim nene tete :) çok korkak ya hiç kmseye anlatmıo resmlerni bile koydrmuodu dışrda gstermiodu ben zor alştrdm bende herkse gstrrm anltrm resm koyarm ama allha şkür bişeyi çıkmadı arada değio tabi nazar oda nazarlığı olsunn

kayınvalidem hemen der en çok anne babasının nazarı değermiş sakın öpmeyin uyurken bakmayın onu yapmayın bunu yapmayın ama kendi benim öpmeye kıyamadığım zamanlarda şapır şupur öperdi laf sadece bize yani

Asudecim kagıtlar zaten ilgi alanları dimi peçete kagıtlı bişey bulmasınlar hahaa bizim bir dişimiz var daha ama geçen gün dişini bir saplandı parmagıma nasıl acıdı yaaa

benm annemde öle ya ben öpmedm daha hiç doya doya kıyamıommu ne bilmiom öpmek istiom öpemiom annem şap şupp yanaklrını öpüo mıncıırıo ben öle içim gdio bakarkn yapmk istiom yapamaıom aynını kıyamıom sanırım annme özeniom valla şapu şuprlar btn gn annemi tanıo artk annmde duruo çok oynuolr annmle bende az raht nfes alıom annem sustruo tek:)

Büşracım tek diş hiçbişey birde diğerleri çıksın bak nasıl acıtıyolar bizimkisinden ellerimi kaçırıyorum ben ağlatıyo resmen öyle ısırıyo emerkende bazen ısırıyo nasıl canımı yakıyo anlatamam :1no2:
Esracım seninki şimdiden anneanneci yani boşver sende öp bişey olmaz artık 40 ıda çıktı zaten

hmde ne ananci sesni duysn uykuda gznü açıo annem anaaanem dio tek gzü açıo aannmi grüoo auuw die bağrıo al beni dio beşikte çırpınıo ben uyusun die atıom beşiğe kızcam diye ağlayamıoda uyumayaa uğraşıo:) snra annem yetişio imdadınaa şimarıo hemen uyuo numrası yapıomuş meğer :) bayılıomm bunaa çok tatlı ya allah acısını göstrmesn evlatlarımızınCADIARZU

selam herkese nasılsınız kızlar

bende bugün randevum vardı doktora gittim ama henüz eve dönmedim eşimin yanındayım

artık bu saat oldu bari beraber gidelim eve dedik. bebişte iyimiş. 35 cm 850 gr mış teyzeleri

benim minik papatyam.. onun gördüğüm için çok mutluyum ama doktor dedi ki erken doğum

olabilir çocuk baş aşağı duruyo alta inmiş yani ıkınsam çıkacak gibime geliyordu zaten 2

gündür. çok gezme evde yat dedi. ya bende çok geziyordum oldu mu bu şimdi ??
senağlama

Minecim üzülme bebeğin için öylesi iyi olacaksa dinlenirsin sende tembellik yap evde boşver bebeğine hazırlıklar yap şekerler süslemeler ben keşke yapsaymışım dedim niye yapmadıysam sakın üzme kendini eğlenceli vakit geçirmeye bak maaşallah bu arada kızına

hayrlısı canım ama takma kafana bebekler 7 aydan snra baş aşaı dönerler norml bu doğm kanalına griolr banada 7 aylık doğm yapablrsn bebek aşaıda dönmş dediler ama son ayıma kadr doğrmadm yani bende öle kasıklrmda hissediodm ama şükr bişe olmadı ben genede geziodum ama yeteri kadr dinleniodum azz gezz az dinlenn yapck bişi yok bol boll keyfni sürr yani bebk olnca yorgnlk daha çok gezzemediğinemi yancn uyuyamadığınamı yoksa heryerin kaslatı oluo benm bel omuz boyun sırtlrm hep ağrıo braz uykusuzlk brazda emzrme pozsynunda durmktn hep ona bakmktn kucakta taşmktan ama güzel şeler bunlr allah sanada en yaknda nasipse yaşatcak herşein ayrı bi gzüelliği var ondan herşein tadını süra.s

kızlar merhaba dün kocaeli ünv.tıp fak.ne gittim .tüp bebek bölümünde eray hoca var.sakın gitmeyin
özel muayene için 140 tl ödeyip gitttim.yüzüne bile bakmıyorlar insanın özel gitmişim muayene bile etmedi .bu sabah için tekrar gittim.ben size özel muayene için ücret ödedim dedim zorla muayene etti.
sakın düşünmeyin adam artık doymuş hatta bıkmış.acayip sinirlerim bozuk

sinir bozucu :uhm: başka yerde varsa sende başka yere git melocum gitme öyle doymuşlara doktorsun sen ya işin bu ben sinir oluyorum öylelerine

sinir bozucu :uhm: başka yerde varsa sende başka yere git melocum gitme öyle doymuşlara doktorsun sen ya işin bu ben sinir oluyorum öylelerine

canım aslında benim doktorum doktorların kralı da..semih bey,semih özeren ama adama 1 ay sonrasına randevu alabildim o nedenle bir gideyim fakülteye dedim binlerce pişmanım...

geçmiş olsun melocum hakikaten doyuma ulaşan doktorların tavırları çok sinir bozucu burada görenlerde düşünmez artık ona gitmeyi

canım aslında benim doktorum doktorların kralı da..semih bey,semih özeren ama adama 1 ay sonrasına randevu alabildim o nedenle bir gideyim fakülteye dedim binlerce pişmanım...

belki senin rahatsızlığın konusunda uzmandır ama o kişiye çok kızgınım. 24 haftalık gidilmesi gereken ayrıntılı ultrasona 17. haftada alıp daha organ gelişimini bile tamamlamamış bebeğe bunun bağırsaklarında bilmem ne var aldırırmısın diye soran bir doktor zihniyetini asla ama asla affetmicem. güya işinin ehliymiş yok down sendromlu olacak yok amniyosentez yapalım yok bebeği alalım ona beddua bile tmiyorum karı koca günlerce döktüğümüz göz yaşlarını Allahım öbür dünyada sorsun ondan. bunu önüme her gelene anlatıcam. güzel yere tezgah kurmuşlar her gelenden 180 tl. amniyosentez yapalım içine 1 milyar sıkışmış diyenlerden asla ama asla affetmicem onu. manevi tazminat davası açın dedi bütün büyüklerim ama ben Allaha havale ettim kendisini. nefretim çok büyük.

mınecımm naberr dr a gıtmısıınnn ıyımıss bebısınn cok sevıbndımm canımm..sen normal dogummu dusunuodun??

mınecımm naberr dr a gıtmısıınnn ıyımıss bebısınn cok sevıbndımm canımm..sen normal dogummu dusunuodun??

evet cnm gttim gördüm bebeği aynı babası biliyormusun eşimin küçültülmüş hali kızım.

ben epid normal düşünüyorum ama şartlar ne gösterir bilinmezki.. sen ne düşünüyorsun ?

günaydınn kızlarr ya benim oğlum neden hep ya 6 ya 8 de kalkıo 8 den beri oynuo beşikte uyutamadm daha şimdi 1 uyursa akşama kalkıo snra:) bende uykusuz uykusuz takılıomm bugn anlaşılan bide dışarı çıkcz beyim uyucak bebek arabasnda ben gezcem:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…