izmitliler dedikodu hoş beş kulübü

kızın uyumuyo mu Büşra valla ben alıştım artık eve tıkılmaya :hulya:

alem senin kızın ya çok merak ediyorum nasıl bişey anlattığına göre yüzünden cinlik akan bi çocuğa benziyo kaydirigubbakcemile3

ayy Asudecim görsen bazen çok masum hele yaramazlık yaparken çok komik oluyo bide öpücük vermeye çalışıyo ne yapıyosun diyorum yaramazlık yapıyosa yanaklarını çekiyo güya öpücük veriyo DD

ayy maaşallah ona sevimlilik yapmaya çalışırken ayrı bi tatlı oluyolar zaten ya :ecrin_bebek:

sevimli yaramazlar benimkide dün banyo yaptı ya gözünü açamıo dün akşam 11 de zorla sevmye kaldrdık özledk 12 ye kadr zor tuttk ayakta uyuo snra sabh 8 de kalktı 10 a kdr seviştik oynadık uyudu gene uyuo hala hava güzl eet bende çıkmayı dşndm ama uyuo benmki bide az rüzgr vr güvenemdm kendme

yaa ben yıkayamıyorum akşam üstü dışarı çıkıcaz hasta olur falan ama belki akşam babasıyla yıkarız :)))

oyy Büşra ısırırım ben onu benim oğlumda böyle yapacak mı acaba şimdi istiyorum ama yapınca deliririm heralde :roflol:
Esracım uyuyo deme nazar deydireceksin bak demedi deme eltimde kızı için uyuyo uyuyo deyip durdu dedim söyleme hep nazar deyer diye hakikaten şimdi 7 aylık uyumuyo 2 aydan beri ben maaşallah diyeyimde benim nazarım deymesin

bazen deliriyorumda canım bazende çok hoşuma gidiyor ben onu yatagına bırakıyorum uyusun diye bi gidiyorum o ya ayakta ya korkulukların arasına girmiş D

maşllh kızına büşracm yaramz olduu gözlerden belli:) bebekknde bölemidi acaba benm oğlm nasıl olckk yaaeyvahedigeldismile

bazen deliriyorumda canım bazende çok hoşuma gidiyor ben onu yatagına bırakıyorum uyusun diye bi gidiyorum o ya ayakta ya korkulukların arasına girmiş D

kaydirigubbakcemile3 muzurluk peşinde yani yatağından atlamaya çalışmıyodur inşallah

benm oğlm çok yaramz valla hiççç uyumuooo diim o zamnn:) benmki zatn şimarık olck belli ananele dede şimartck ondn hazırımmm:)

öyle derler ya uyuyan bebeğe soruldumu uyumuyo deyin nazar deymesin diyolar hep kayınvalidem öyle de dedi bana ee dedim zaten uyumuyoki yalan söylemiyorum yani

çalışıyoda başarabilecek gibi değil canım park yatagından atlyabilirde normal beşiğinden atlayamaz :))))

aman Allah korusun zaten benimde en büyük korkum şu düşme kalkma olayları halbuki düşe kalka büyüyecekler
kızın çok tatlı maaşallah ona

saol Asudecim ama gerçekten ayaklandımı çok düşüyolar heryere tutunup kalkmak istiyo dengesini kaybedince düşüyolar ama düştükçe mesela ilk başlarda hızlı düşüyodu şimdi düşerken hemen tutunacak biyer buluyor hep temkinli düşüyor :))

Esracım bi kaç gün uyudu sayılıdır zaten kaydirigubbakcemile3 ben değil eşim hemen annesinin yanında söyledi söylediği gün bi huysuzluk oluyo inanılmaz babasına bile uyudu demeye korktum yani hemen nazar deydiriyo

yolunu buluyo yani akıllı kız bakalım bizimki neler yapıcak :)) benimkinin muzurlukları bişeyleri dişlesin habire dün yemek yiyemedim eline sakız kutularından verdim plastik bişey olmaz dedim yoksa yiyemiycem bi bakarım üzerindeki kağıtlar kazınmış oğlum afiyet olsun dedim :1shok: dişler çıkıncada bi felaket yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…