Lapetus saol canım iyiyim sen nasılsın kızımında maşallahı sabahın 7sinde dikildi başladı oynamaya hala coşuyoDDD
Maşallah .Aman keyifleri yerinde olsunda.Bizim normal saatimiz canım 6.30-7 gibi.hareketli bi çocuk olacak seninkide herhalde.
Bizde dün akşam kipaya uğradık bi.O koca yerde bağıran çağıran bi bizimkisiydi.Niye böyle anşamıyorum.Hep aynı son ya babasının yada benim kucağımda ağlaya ağlaya çıkarız.Ama nasıl bağırmak ben olsam çocuğa bişey yapıyolare derim yani.Offf off.Artık arabasındada oturmuyo
günaydın kızlar
o dert bendede var yalnız değilsiniz :sinifsinif:[/QUOTE
Bende özellikle bakıyorum koca alış veriş merkezinde bi bizim sıpanın sesi çıkıyo her zaman.Ama bizimki 8-9 aylıkkende böyleydi yani.O koca alışveriş arabaları varya takılıyo bi tanesine bizede elletmiyo o itip kakıp duruyo arabayı.Bizde öyle bekliyoruz.:))
benimki arabada gezmeyi istemiyo babasında da durmuyo doğru düzgün ille bende bi de çok çabuk sıkılıyo alışveriş merkezlerinde başlıyo ciyak ciyak gez gezebilirsen çok uykusu gelmişse sızıyo ama karnı tok altı temizse ancak sızıyo bizde hızlı hızlı bakıp çıkıyoruz ne çok severim halbuki gezmeyi ama artık nerdeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?