izmitliler dedikodu hoş beş kulübü

emmedi yavv kaka yaptı uyudu gene:) eet canm maşllhı var tombişş hiç bi eşyamz olmuo 9 aylık elbsler aldık eşfman takmlrı hep hamileken zıbnlr aldm tulumlar ayaklı hiç bişe gyemdi hala gyemio hastne çkışını gydi 1 hafta o kdr hamilelere önerm fazla bieş almaın ben aldm aldm doldrdm bgün ayıkladm hiç gymedik tulumları ayaklı şelerini yolladm hep dükkana annem hep yenilerni getrmiş allhtan dükkanımz var yoksa zarara sokardı bu beni:) bişicikk olmuıoo şapka eldven zatn 1 hafta taktı hiç sevmioo cıbıll cıbıll gezioo sıkıntya gelemionaniknanik

benimkide öyle esra cılız ama boylu olduğu için ayından büyük kıyafetler oluyo almamak lazım fazla bişey hakikaten

yürümeye başlaınca veriolr kilo zaten maşllhı vr heryerr tombişş ben çok severm tombiş bebek:)

tam isteğine göre olmuş yani ne güzel çok güzel bebeğin zaten maaşallah benimki daha yürümeden zayıf annesine çektiği için halbuki babamız tombik :))

ayy benim kızım hiç tombiş almadı hep normal gidiyo kilosu ne zayıf ne tombiş :))
minecim sen terazi benim kızda eşimde ikizler arada ikisininde dengesizlikleri tutuyor hahahaa
ysmnymn canım çok geçmiş olsun oğlun hangi okuldaydı merak ettim

Lapetus saol canım iyiyim sen nasılsın kızımında maşallahı sabahın 7sinde dikildi başladı oynamaya hala coşuyo DDD

Lapetus saol canım iyiyim sen nasılsın kızımında maşallahı sabahın 7sinde dikildi başladı oynamaya hala coşuyo DDD

Maşallah .Aman keyifleri yerinde olsunda.Bizim normal saatimiz canım 6.30-7 gibi.hareketli bi çocuk olacak seninkide herhalde.
Bizde dün akşam kipaya uğradık bi.O koca yerde bağıran çağıran bi bizimkisiydi.Niye böyle anşamıyorum.Hep aynı son ya babasının yada benim kucağımda ağlaya ağlaya çıkarız.Ama nasıl bağırmak ben olsam çocuğa bişey yapıyolare derim yani.Offf off.Artık arabasındada oturmuyo

ah canım bizimde derdimiz o reale ya da yakın oldugu için kipaya gidiyoruz bizde kızımı alışveirş arabasıma koyuyoruz başlıyor bagırmaya aglamaya ya da çığlık atar gibi sesler çıkartıyor daha 7 8 aylıkken bile baaaa baaaaaaa baaaaaa diye bagırıyodu millette babadiyor sanıp seviyordu amaşimdi ne kendi bbek arabasında oturmak istiyor nede alışveirş arabalarında oyuzden tek başıma dışarıya çıkamıyorum cesaret edemiyorum
eşimle çıkıyoruz kızım 10 dk falan arabasında geziyo ondan sonra arabayı ben kızımı eşim taşıyor :)))) ne olucak böyle bilmem ama hep eşimi bekliyorum gezmek için eyvahedigeldismile

Demek yalnız değilim.Bakıyorum sanki bütün çocuklar annelerinin yanında bi bizimki oraya buraya saldırıyo gibi geliyo bana.Ne git dediğin yere gider ne yapma dersin dinler.Kendi kafasına göre gidiyo bi yerlere biz peşinde koşturuyoruz.Valla bende biyere gitmeye korkar oldum .Hem o gezsin hem bizde işimiz halledelim istiyorum ama yok.Dün akşam dayanamadım bağırdım en son.Başladı dudak büküp ağlamaya.Aldık hemen çıktık ordan.Bişeyler bakıcaktım onlarada bakamadım.Bende bi biz varız sanıyodum.

benimki arabada gezmeyi istemiyo babasında da durmuyo doğru düzgün ille bende bi de çok çabuk sıkılıyo alışveriş merkezlerinde başlıyo ciyak ciyak gez gezebilirsen çok uykusu gelmişse sızıyo ama karnı tok altı temizse ancak sızıyo bizde hızlı hızlı bakıp çıkıyoruz ne çok severim halbuki gezmeyi ama artık nerdeeee

Aynen canım ya.Açılsın hava alsın çocuk biraz diyorum bende ama canımıza okuyo valla dışarda.Bakalım biraz daha büyürse düzelir inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…