izmitliler dedikodu hoş beş kulübü

benm oğlm şimdlk sevio 3 kere yıkıo ondn annm glüo die 3 ön 3 arka 3 kafa çıkrmsak daha yıkanr zibidikaydirigubbakcemile3 çok zamn alıo ama severek yıkandığı için üşenmiozz bide rahatlıo uyuo hala uyuo mesla akşma uyanr bi bde emmye gecede uyur hamlelktn önce zayfmıdn canm ben 38 bedenm

bu arada kızlar çizelgemde hedefim 65 ama ideal kilom 60 boyum 1.70 10 kilo aşşagısı olmam lazım ama en son lise1de bile 65 kgydim hahahaaaa DD ben hiç çok zayıf olamadım

minecim zayıflarsın merak etme hele normalde zayıfsan kolay verirsin bence ben doğumdan 10 gün sonra hamile kaldığım kilonun altına inmiştim hiç takma kafana kiloyu

sağl asudecm iltftn için boyum çok uzun diil 1.60 ım kilomda tahmn 60a inmşimdr yaza inş.55 i planlıom ya hamllkten snra kendme zayf bile gelmye başldm o göbek gtti şişlk indi die sanırım şimdlk herks kadın gbi olmşm çock gbidin diolr 52 50 kilodm hep evlendiğimde eşim balık yağı almştı vtamn die kandrmştı öle 56 oldm ele avuca gel az die almışş şaşkın :asigim: ama idealdi kilom ama hamllkte 3 ay 6 kilo verdm o kötüdü 4 ay 56 ya geldm snra hesaplmya başldı dktr 14 kilola doğuma grdm 6 kilo fazlm vrdı en son inş. inmşimdr braz:) tartlmaya korkuomm

kızlar benim kız saatlerdir uyumadı halada niyeti yok ben bir deneme daha yapıcam off belki uyur bende kalkar yürürüm biraz(

vallahi resimde manken gibisin boyu posu boşver hiç takma kilonu zayıflarsın

büşra benim oğlumda uyumuyo ya dene dene helak oldum bende oynatıyoruz beyimizi mecbur uyumuyo

sağolun kızlar bana moral veriyorsunuz dediğim yanlış anlaşılmasın öncedende kilolu olsam hiç önemli değilde ben hayatım boyu hep bir deri bir kemik halinde gezmiş biriyim şimdi tosuncuk oldum aynaya bakıyorum aman diyorum bu benmiyim bu halimi hem seviyorum hem de bazen istemesemde hafif bi bunalımcık oluyor

bencede asıl iş o zaman ben düşünüyorum biraz büyüyünce sokağa nasıl bırakıcam kıyamıyorum hiç hep böylemi hissedicem acaba

benmkde emmeye klktı kucaımda hala uyuo tosunummm banyoo ii geli szde densnzee kızlr rhtlr bnmki uyuoo emmk aklna gelmse klkmzda

normal böyle hissetmen mine hormonlar insanı karman çorman yapıyo eşim şaşırırdı hamileliğimde ne çabuk değişiyo duyguların diye hep dalgalanır dururdum delikafadulden

benmkde emmeye klktı kucaımda hala uyuo tosunummm banyoo ii geli szde densnzee kızlr rhtlr bnmki uyuoo emmk aklna gelmse klkmzda

benimki banyo yapınca canlanıyo uykusu geleceğine zaten kulağındaki enfeksiyon tamamen geçmeden yıkamak istemiyorum korkuyorum

normal böyle hissetmen mine hormonlar insanı karman çorman yapıyo eşim şaşırırdı hamileliğimde ne çabuk değişiyo duyguların diye hep dalgalanır dururdum delikafadulden

asudecim hiç sorma bide gel görki ben zaten terazi burcuyum yani normalde de dediğin gibiydim şimdi tavan yaptı az önce demiştim ya sana fedakar kocam diye.. işte buda en başlıca sebebi
sempatiksalakcinni

dengesiz terazi yani kaydirigubbakcemile3 minecim Allah kocana kolaylık versin o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…