siz birde okul zamanına gelin asıl iş o zaman. resmen ikinci defa okul bitiriyorsunuz.çocuklar büyüdükce işlerde büyüyor. ama inanın her şeyin tadıda çok farklı .onların mutlulukları için her fedakarlıga deger
herhalde herkes yeni anne
sağolun kızlar bana moral veriyorsunuz dediğim yanlış anlaşılmasın öncedende kilolu olsam hiç önemli değilde ben hayatım boyu hep bir deri bir kemik halinde gezmiş biriyim şimdi tosuncuk oldum aynaya bakıyorum aman diyorum bu benmiyim bu halimi hem seviyorum hem de bazen istemesemde hafif bi bunalımcık oluyor
benmkde emmeye klktı kucaımda hala uyuo tosunummm banyoo ii geli szde densnzee kızlr rhtlr bnmki uyuoo emmk aklna gelmse klkmzda
benmkde emmeye klktı kucaımda hala uyuo tosunummm banyoo ii geli szde densnzee kızlr rhtlr bnmki uyuoo emmk aklna gelmse klkmzda
normal böyle hissetmen mine hormonlar insanı karman çorman yapıyo eşim şaşırırdı hamileliğimde ne çabuk değişiyo duyguların diye hep dalgalanır dururdum delikafadulden
dengesiz terazi yani kaydirigubbakcemile3 minecim Allah kocana kolaylık versin o zaman
ay sizide şimdiden korkutmayım . içinizi baymayım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?