izmitliler dedikodu hoş beş kulübü

Asudecim yok canım sevdiği oyuncakları veriyorum falan ilk başta baya zorluyor sonra sakinleşiyor ama genel olarak çıkmak istiyor biraz daha önceleri reklam falan açınca onların sesiyle oyalanıyorduda şimdi onuda yemiyor :)))

koydum canm ama hamileken bu resm canm sarma istemişti tıkınırken:) tatilde şimdi sadece saçlarımı bakır rengne boyadım tek fark o

eskiden sesi mi çıkmıyordu yoksaseviyor muydu kendimi hazırlıyım bu duruma ben en iyisi şimdi çok seviyo bi tek kafasına su dökünce kızıyo ya bi de ben önce su ısıtıp büyük bi kavanozda soğutuyorum sonra biraz daha su kaynatıp ılık su yapıyorum off bi de istemezse banyo yapmayı iyice külfet

zırt pırtt deiştm ama çok bulanık hepsi ya benm pc kırılmasadı gzel fotolr var ama bu kardeşimn pc hep hamlelkteklerle norml resmlerm vr

minecim esranın profiline bak orada var resmi bu arada niyeyseesra gözümde ufak tefek bi kız gibi canlanmış görünce şaşırdım yaşından büyük gösteriyosun zannediyorum

Esracım maşallahın var çokta zayıf bir annesin ahh ahh ben hala tombişim DD
Asudecim ilk 40 gun hiç aglamadı 40 günün ertesi annem gidince tek yıkadım nasıl bir aglamak kıyamet koptu sonra aylarca yine aglamadı 8. 9. ay arası başladı aglamalar
şimdi suya ayagını basınca oturtamıyorum oturtana kadar ben su oluyorum oturunca bir süre daha aglıyor hemen şampuanlıyorum köpükleri gösteriyoırum oyuncaklarını veriyorum sesçıkartyorum falan sakinleşiyo en sonda suyu dökerken aglıyo ama hiç durmuyorum hemen döküp alıyorum D

aklı ernce inş. bzmki sever suyu sağl bşracm işte doğm snrası 6 kilom fazla kalmştın ne alemde bilmiomm tartlmadm daha hiç doğmdn çıktıımda hastnden çıkrkn doktrn odasnda tartlmştm 56 la hamle kaldm 63 tm amlyttn 2 gn snra şimdi bilmiom eski kilona dönmşn diolr hamilekn 14 kilo almştm abnada zayf geliom o hamile halimden snra manken gibi geliom:)

minecm gel bzimkni yıka banyo öncesi hazrlık banyo snrası hazrlık 1 saatini alıo temz eşya hazrla kirlileri topla banyoyu topla çocuğu giydir uyutt akşam oluoohaoldumsmile

ysmnymn hoş geldin ayy eyvah biz bunları zor gunlerimiz sanıyoruz desene daha zorları bizi bekliyor:))
esracım ne güzel ya ben hem büyük beden mankeni oldum hahahaaaaa DDD

mine benim kızıda yıkayabilirsin esra haklı valla küvetini hazırla suyunu ayarla şampuanları sabunu bebe yagı kıyafetleri alt açması havlusu derken ohoooo bide yıkarken kıyamet koparması

olsunn ben yine de yıkamak istiyorum zaten bu gidişle kpss yi kazanamıcam bol bol vaktim olur yıkamaya :ecrin_bebek: bende 50 ile hamile kalmıştım şimdi 63 üm. son 3 ay kaldı 70 bulucam sanırım büşra arkanda ben varım unutma diyet listelerin bana kalak beraber yapcaz seneye naniknanik

esra valla manken gibisin boy pos maaşallah yani diyorum ya niyeyse gözümde ufak tefek gibi canlandırmışım seninle yaşıt kuzenim var ondan belkide
bu bebekleri yıkamak olay zaten güzel ama zor günler bu günler arayacağız belki ama şimdi hiç düşünemiyorum o anları

minecim sen 50yle hamile kaldıysan 70le doguma girersin 6364le çıkarsın bir kaç ay içinde 60 olursun sonrasıda öyle kolay giderki canım genelde zayıf hamile kalınca öyle oluyor hiç endişe etme
ama ben 72yle hamile kaldım 90la doguma girdim dile kolay sonra birde sütüm erken gitmeye başladı süt olsun diye eşim ne duyduysa getirdi ye diye 86ya çıktım kabus gibiydi tartıda o sayıyı görmek :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…