bende hamileyken son günüme kadar gezdim hiç oturmadım doğuma gidene kadar bizimkinin göbek bağını gömmedik bi yere evde duruyo ondan mı oldu bu böyle acaba bilmiyorumkismile
neyse ilerde evine bağlı bi insan olur inşallah eşim çok huysuzmuş babasına çekmiş şimdi çok sakindir eşim inşallah büyüyüncede babasına benzer
hepsi trlü trlü bunle benm eltmnde çok gazlıdı sabha kdr çatlrdı ağmktn bişi fyda etmdi ona snra battnyde salldılr bi kre susuodu kocamn oldu alşmştı ona hla onu istiodu rahatlıomş meğer ama bymştü ağrdı artk gce yarsı eşi gececidi bnmkde askerdi artk sbh 4 bz sallıodk bttanyede glüodu resmn oyntıodu bzi alşmştı benmki gazlı diil kndi kndne çkarıo emerkn ama kaka ypıo osruo bde çokdelikafadulden snradan gazlnırmı bilmiom ama eltm hmileken kola fln içiodu iç bişi olmz snrdan içemion diodu bnada hamileken iç doya doya demişti ama ben hamleken çok gazlıdım srekli öğürdkce gaz çıkrıodm ilk aylr son aylrda doktrm ilç vermişti gaz ilcı eim içirmiodu kola fln yasaktı gazlı içick öle özledmki
maden suyu tüketmen iyi minecim bi sakıncası yok mineral eksikliği olabiliyo hamilelikte onada maden suyu iyi geliyo ben ondan dolayı hamileliğimde bi kere çığlık atarak uyandım keşke bende içseydim
aynen benimde öyle olmuştu ben 8 aylık falandım eşim bi korkuyla kalktı doğuruyorum zannetti kaydirigubbakcemile3
ama ben kullanıyordum magnezyum ilacı yinede oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?