• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

izmitliler dedikodu hoş beş kulübü

esra bi sorun yaşamamışsın zaten eksiklik falan olsaydı kramp girerdi o yüzden gerek kalmamış mineral eksikliğin yokmuş demek

büşra doktorun bişey demiyomuydu ben 1 kez yaşadım bi daha olursa söyle dedi doktorum olmadı çok şükür

esracım sıhatler olsun tosuna çok aglıyormu yıkanırken yoksa sakinmi
bu arada Allah kabul etsin bizde geçen ay kestik kızım için kurbanı
benim için kızımı yıkamak kabus oldu artık resmen ya çok çırpınıyo ilkten çok aglıyor sonra zor susuyor
40ı çıktıgında annemler tatile gittiği için ogunden beri tek başıma yıkıyorum bir ara eşimle birlikte yıkıyorduk ama onunda işi gücü toplantıları keyfini bekleyemem dedim alıştım okadar ufakken yıkıyodum şimdi zor oluyor yaz gelince hergun yıkanması lazım ne yapıcam bilmem :))

büşra doktorun bişey demiyomuydu ben 1 kez yaşadım bi daha olursa söyle dedi doktorum olmadı çok şükür

canım benim doktorum cinsti magnezyumunu düzenli kullan hamilelikte normal dedi gerçi bana liseden beri arada bir olur uyurken ama hamilelikte daha rahatsız edici oluyor ya sanki ayagın kopuyor gibi ayyy uzun zamandır olmadı

Minecim öyle kramp girerse kendine geldiğin an ayagını dimdik uzatmaya çalış acıycak ama uzattıgın an agrı kesilir az önce dediğim gibi liseden beri yaşadıgım için tecrübe oldu :)))

anladım inşallah bi daha olmaz 1 kere yaşadım ama unutamıyorum sürekli kötü olsa gerek

çok acıyo Asudecim ya hemen ayagımı dimdik uzatıyorum ayak parmaklarımı kendime dogru çekiyorum geçiyor genelliklede uyurken fazla gerinirsem ya da uyanırken falan böyle bir esneriz ya öyle zamanlarda oluyor

bende hemen ayağa fırlıyorum kalkmaya çalışıyorum.

esra sen neden sesli harfleri kullanmıyorsun ? okuyacam diye şaşı bak şaşır oldum kız
kaydirigubbakcemile3

Minecim hemen ayaga fırlamaya çalışma canım ani bir hareket yaparsın mazallah yatakta ayagını dimdik uzatırsan geçer hayatım dediğim gibi yap ayak parmakların sana bakacak şekilde :)

tamam büşracım olursa tavsiye uyucam ama inşallah olmaz :Saruboceq: çok acıyo çünkü...

yarın benim randevum var bebişi görcem ayyy yaşasın çok mutluyum :sm_cool:

birde şeker yüklemesi zamanı geldi yarın sanırım oda yapılır aç gidicem her ihtimale karşı

inşallah herşey normal çıkar canım bana doktor hep ne yiyosun ne içiyosunda normal insandan bile normalsin hamilenin degerleri biraz değişik olur derdi :DDD buldugum herşeyi yememlemi alakalıydı acaba haha :D

keşke benimde öyle olsa benim bebek zayıf ya aynı ben kaydirigubbakcemile3 pekmezli sütler peynirler yoğurtlar et tavuk derken ben oldum 63 kilo bebek yerinde sayıyor demek ki benim ihtiyacım varmış beslenmeye gelişimimi 24 yaşında tamamlıyorumda kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

büşracım çok sakn maşllh çok sevio suyu balık burc die sanırım hiç ağmıo kafsnı yıkrkn sonlara dğru ağlıo bi yayaılıo küvetne çok tatlı ya:) çok sevio suyu dökmezsm su ağlıo canım alışkanlık ya kısa yazmak bende tamam mümkn olduğunca kullanmaya çalışcam:emir_bebek canım şeker yüklemesi için aç git ama erken gt baygnlık gcrion yoksa ben bayıldm 10 da gttm a.tm doktrnda işi uzamış bekledm unutmuş beni snra aç karnına kan aldılr 1 saat snra gel dedler ama çok yürüme dediler 1 saat snra glukoz aldırdılqar eczaneden glukoz içirdiler iğrençti ıyy:) snra glukozdan snra gene 1 saat snra gel dediler glukoz çok tatlı ya kan alırken açım die başım döndü iimisin dedler iim dedm heryer karıncalaştı ayağı kalktm bi anda hopp 2 adım attm bayıldım hemn odaya yatrdılr dinlendm snra yemek yiyip sonuçları aldım yani amaç bi normal şekerime bakıolar bide glukoz yüklendkten 1 saat sonra bakıolar ama ben bde haycandan erken kalktm 7 gbi 10da randevmdu 1 e kadr açtm ultrsnla baktılr çocuğum kıpırdamıodu bile uyuo açlıktan bayılmş yavrm ondn erken git canm çok aç kalıosn tansynn düşüo

bebişinde kilo alır minecim hiçmerak etme hele dışarda daha hızlı alıyorlar gönlünce ye iç hamileliğin tadını çıkart ben hergun mutlaka meyve sebze et süt sırayla tüketiyodum tabi vucuudumun ihtiyacından çok daha fazlası benim pis bogazımla alakalı :DDDD

maşallah esracım benimkide eskiden öyleydi inşallah yine döner o huyuna adınıda sudeniz koyduk kızın ama bari denizi falan sevse yoksa yandım ben :))))
uyutabilsem şu hanımefendiyi yürüyüş yapıcam of

benimde randevum yarın 10 buçukta ama erkan beyciğim yine ameliyata girerse aç aç yanarım oralarda ayılır ayılır tekrar bayılırım kaydirigubbakcemile3

büşracım yıkarken oyuncak falan fayda etmiyomu oyalamaya geleceğimi görüyorum sende eyvahedigeldismile
mine iyi çıkar sonuçların inşallah merak etme bebeğinde kilo alır bazen bi anda alıyolarbelli olmuyo

minecim eğer ameliyatı falan olursa hemşiresine söyle hemen yollasınlar seni laboratuvara aç aç bekletmesinler

Back
X