Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cnm 40 çıkmış çocuklada gezemeye zor gidiliyo 4 ayı bittikten sonra daha rahat çıkarsın dışarı ben haziranda doğum yaptım inan hiçbiyere çıkamadık gazı oluyodu altını kirletiyodu acıkıyodu mızmızlanıyodu öle çıkıpta gezemedim hiç ama senin bebiş usluysa gidersin çocuk 1 yaşını doldurunca bi yere gitmekten korkmazsın evet geceleri öle ama genede yatağa alıpta emzirme canım otururak emzir çünkü uyuya kalırsın memen burnunu tıkar bebişin allah korusun ben hiç yatağıma alıpta emzirmedim çok korkuyodum uyuyakalırım bişi olur diye sende aramıza hoşgeldin cnmkızlar benim oğluşumda bugün tam 1 aylık:) yarın aşımız var hastaneye aylık kontrole gitcez bende yahyakaptanın orda aramda kentte oturuom ben aslında bodrumda evim anneme geldim hamileken zor bi gebelik gecrdm ilk aylar bulantı düşk tehlksi 4 aylıkken geldim kalakaldk eşimle:) hamileim die ayrı evede çıkamdık eşyalarım bodrumda kaynanamda gebelik btsn öle ayrılırım annemde dedm şimdi eşim bodruma sezonluk işe gitcek ben annemdeyim ama yaz sonu kısmetse anneme yakın die yahyakaptandan ev bakıcam yerleşcm temelli benm oğluma gelnce daha belli belirsizz huyları loğusa deprsyonu gecrdm ilk 15 gün ağlıodm ağlıo uyuyamıorm kalakmzsm yatamzsm die annm çok yardmcı oldu aynı evde olmamaz büyük şansmş o olmasa naprdm bilmiom benm oğlm şükür uslu gündz genelde uyuyr gaz problemimz şimdlk yok yedklerme dkkt ediorm çnkü şimdi 1 kaç gndür huy edndi 8 9 arası akşmlrı huysuzlanıo gecede 1 kaç saatte bi kalkıo deişio yani bazn deliksiz uyuyr 1 kere kalkıo baznde her 1 saatte bi emio bgün btün gün uyudu baklım gece napcaz:) uykusuzluk çok kötü kızlr ya ben bazn yarı uykuda emziriom başımk düşüo bazn gözm kaplı emzriom şuhrm açık oluo ama snraki emzrmde ne zamn yatrdm ben diorum:) ngarip bişe annelikk ama güzel ya çok sevimliler benm günler böle gecio havalar açsada 40 mz çıksada bol bol gezsek şanslıımki yaza gelio:) bizim yaz bodrumla izmit arası mekik dokuyarak eccek babamızı zıyrete gtcez boll boll:) çok uzun oldu glba benm günler böle gecio iişte ama çock ayağına bağgezmleri unutun hamilelkte hiç otrmadm ben 5 aydan snra gecnce bulntılr yolda doğrcn diolrdı son ayda her hafta 2 kere snemadydm ben çok gezdm şimdi evde patlmk üzereim ağlıom bazn skıntıdan
I
saol canm hoşbulduk 40 9 gün snra çkıo ya bi yere gtmesne gdermde emmesi var ona göre kıyft giymek alzm daha havalr malumm soğuk bzmkde hemn üşütüyo ish oluo kususo kıyamıom ona yıkanması bile sorun yıkannca üşüo bdaha 1 hafta beklioz yıkamaya alışamadı daha yavrm:) ondan bi kaç kere çıktım zor geldia alt açamıosn raht emremiom ondn oturuom evmde skıcı oluo ama naplım o ii olsn:)cnm 40 çıkmış çocuklada gezemeye zor gidiliyo 4 ayı bittikten sonra daha rahat çıkarsın dışarı ben haziranda doğum yaptım inan hiçbiyere çıkamadık gazı oluyodu altını kirletiyodu acıkıyodu mızmızlanıyodu öle çıkıpta gezemedim hiç ama senin bebiş usluysa gidersin çocuk 1 yaşını doldurunca bi yere gitmekten korkmazsın evet geceleri öle ama genede yatağa alıpta emzirme canım otururak emzir çünkü uyuya kalırsın memen burnunu tıkar bebişin allah korusun ben hiç yatağıma alıpta emzirmedim çok korkuyodum uyuyakalırım bişi olur diye sende aramıza hoşgeldin cnm
Sonbahar davet etmişsin canım teşekkür ederim.Çok güzel topic olmuş.Çok sevindim.Bende geldim.
güzel topik olmuş, sonbahar davet için teşekkürler,
slm mıllet bende davet edılmısım cok sevındım.............
izmit delısı bırı olarak aranızdayım
ben suan ıs nedenıyle erzurumdayım ama izmitliyim hemde kandıralı .........cok ozluyorum oraları yaaaa..........yazda gelıyor cıvıl cıvıl olur bızım oralar.............
slm kızlar sonbahar davet için teşekkürler ben yeniköyde oturuyorum 9 aylık hamileyim yani bi kaç güne doğurabilirim :))
gölcükten herkese slm :))
selam arkadaşlar sonbahar davetin için teşekkürler canım
merhabalar kızlarrrrrrr
bende izmit aşığı olarak burdayımmmm
sonbahar davetin için teşekkürler canımmmmm olumunekankayizsmile
yarımcada oturuyorum ve 6 aylık evliyim opuyorumnanaktan
karamürseldennn var mı??????? :)))
merhaba kızlar
Bende İzmitteyim. Otogara yakın Adoraparkta oturuyorum.Topiğimiz hayırlı uğurlu olsun.Bu arada bende bebek bekliyorum.Suan 20 haftalık oldu.Allahın izniyle doğum 23 ağustos civarı gözüküyor.Cinsiyeti kız :ecrin_bebek:isminide Derin koymayı düşünüyoruz.Ara sıra uğrar sohbet ederim artık izmitli hemşerilerimle.opuyorumnanaktan