• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

izmitliler dedikodu hoş beş kulübü

hş bldk kızlaaarrr saolun:)
melocum bende plajyolundayım herkes birbirine yakınmı ne :)))

sen nerdeydin sonbahar :)
bu arada kızlar benimde bir kızım var adı sudeniz 10 ay 3 haftalık bir cadı
banada kısaca büşra diyebilirsiniz bsrnzm zor olyor biliyorum :))))

ben hamileliğimde çok gezdim çok uyudum çok agrılı ama çok keyifli bir hamilelikti nakredusa ama yinede doyamadım gezmelere uykulara ahhh ahhhh şöyle 3 saat aralıksız uyumaya hasret kaldım vallahi 2 3saatte bir uyan bütn gün tetikte dur gezmeye çıkacagın zaman 10 kere düşün ve eşim olmadan biyere çıkamıyorum kızım arabasında yarım saat gezse 1 saat kucak istiyor tek başıma taşıyamıyorum :((((

sen nerdeydin sonbahar :)
bu arada kızlar benimde bir kızım var adı sudeniz 10 ay 3 haftalık bir cadı
banada kısaca büşra diyebilirsiniz bsrnzm zor olyor biliyorum :))))

yenikentteyim bende .. evet ya bencede büşra demek çok iyi oldu. diğeri zordu ne yalan sölimm
aklinialirimsmile

ikinizide evlatlarını bağışlasın Allahım... benimki daha büyüyor minik

ben hamileliğimde çok gezdim çok uyudum çok agrılı ama çok keyifli bir hamilelikti nakredusa ama yinede doyamadım gezmelere uykulara ahhh ahhhh şöyle 3 saat aralıksız uyumaya hasret kaldım vallahi 2 3saatte bir uyan bütn gün tetikte dur gezmeye çıkacagın zaman 10 kere düşün ve eşim olmadan biyere çıkamıyorum kızım arabasında yarım saat gezse 1 saat kucak istiyor tek başıma taşıyamıyorum :((((

bende mi böyle olucam yoksa :gitme:

al bendende o kadar 3 saat uyku diye bişey mi var hangi dünyada :sinifsinif: bende tek başıma çıkamıyorum aynen kucakçı bi oğlum var ve de birisi olsada çıkmam çok zor habire emmek isteyen bi bebek ve de yabancılık yapıyo off offf zor ya hem müthiş bi duygu annelik hem zor zanaat

al bendende o kadar 3 saat uyku diye bişey mi var hangi dünyada :sinifsinif: bende tek başıma çıkamıyorum aynen kucakçı bi oğlum var ve de birisi olsada çıkmam çok zor habire emmek isteyen bi bebek ve de yabancılık yapıyo off offf zor ya hem müthiş bi duygu annelik hem zor zanaat

ayy ben korkmaya başladım biran önce doğsun diye bakıyoruz ama

en iyisi durabildiği kadar dursun içeride
kaydirigubbakcemile3

sonbahar merak etme her bebek böyle değil çok kolay büyüyen bebekler var

yenikentteyim bende .. evet ya bencede büşra demek çok iyi oldu. diğeri zordu ne yalan sölimm
aklinialirimsmile

ikinizide evlatlarını bağışlasın Allahım... benimki daha büyüyor minik
aminn canım çok saol inşşlh sende güle güle büyütürsün bebişini :)
bende mi böyle olucam yoksa :gitme:

azıcık kısıtlanma mutlaka oluyorda canım çok tatlı heycanlar inan 10 aydır zamanın nasıl geçtiğini anlamıyorum belki senin bebş daha anlayışlı olur ama tabi eskisi gibi olmuyor en azından tatlı uykuyu unutuyorsun ama hiç zor gelmiyor kalkmak
ben gece kalkarken biraz mırın kırın ediyorum ama kalkıp kızımın yüzünü görünce hemen gülümsüyorum :))

yaaa sorma valla hele gündüz uykusu hayal gibi gecede toplam 5 saat :DDD ama alışıyor insan dimi
canım benim kızım ememedi malesef sütüm 4. aya girerken kesildi :(

ayy ben korkmaya başladım biran önce doğsun diye bakıyoruz ama

en iyisi durabildiği kadar dursun içeride
kaydirigubbakcemile3

çıkıncada keşke daha erken gelseydin diyeceksin canım :)))

benimde tek duam sağlıklı olmasından sonraki duam yani

gece biz uyurken uyusun sabah biz uyandığımız da uyansın çok mu şey istiyorum ki ??

mrblar benide davet etmişsiniz teşekkür ederim ama ben izmitli değilim üniversiteyi orda okudum,çokta uzak sayılmam sakaryadayım :)

Back