- 5 Eylül 2008
- 5.814
- 76
- 358
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selam kızlar...yeni gelenler var hogeldinz
aa yakınmışız yine de... bende yakın birilerini bulunca seviniyorum :dance:
yakınız evet hoş oluyo böyle sohbetler heleki dışarı çıkamayan bi insan olarak :gitme:
hş bldk kızlaaarrr saolun:)
melocum bende plajyolundayım herkes birbirine yakınmı ne :)))
bebiş var diye değil mi??
bende son son geziyorum temmuzdan sonra bende gezemem kaydirigubbakcemile3
sen nerdeydin sonbahar :)
bu arada kızlar benimde bir kızım var adı sudeniz 10 ay 3 haftalık bir cadı
banada kısaca büşra diyebilirsiniz bsrnzm zor olyor biliyorum :))))
ben hamileliğimde çok gezdim çok uyudum çok agrılı ama çok keyifli bir hamilelikti nakredusa ama yinede doyamadım gezmelere uykulara ahhh ahhhh şöyle 3 saat aralıksız uyumaya hasret kaldım vallahi 2 3saatte bir uyan bütn gün tetikte dur gezmeye çıkacagın zaman 10 kere düşün ve eşim olmadan biyere çıkamıyorum kızım arabasında yarım saat gezse 1 saat kucak istiyor tek başıma taşıyamıyorum(((
ben hamileliğimde çok gezdim çok uyudum çok agrılı ama çok keyifli bir hamilelikti nakredusa ama yinede doyamadım gezmelere uykulara ahhh ahhhh şöyle 3 saat aralıksız uyumaya hasret kaldım vallahi 2 3saatte bir uyan bütn gün tetikte dur gezmeye çıkacagın zaman 10 kere düşün ve eşim olmadan biyere çıkamıyorum kızım arabasında yarım saat gezse 1 saat kucak istiyor tek başıma taşıyamıyorum(((
al bendende o kadar 3 saat uyku diye bişey mi var hangi dünyada :sinifsinif: bende tek başıma çıkamıyorum aynen kucakçı bi oğlum var ve de birisi olsada çıkmam çok zor habire emmek isteyen bi bebek ve de yabancılık yapıyo off offf zor ya hem müthiş bi duygu annelik hem zor zanaat
aminn canım çok saol inşşlh sende güle güle büyütürsün bebişini :)
yenikentteyim bende .. evet ya bencede büşra demek çok iyi oldu. diğeri zordu ne yalan sölimm aklinialirimsmile
ikinizide evlatlarını bağışlasın Allahım... benimki daha büyüyor minik
bende mi böyle olucam yoksa :gitme:
yaaa sorma valla hele gündüz uykusu hayal gibi gecede toplam 5 saatal bendende o kadar 3 saat uyku diye bişey mi var hangi dünyada :sinifsinif: bende tek başıma çıkamıyorum aynen kucakçı bi oğlum var ve de birisi olsada çıkmam çok zor habire emmek isteyen bi bebek ve de yabancılık yapıyo off offf zor ya hem müthiş bi duygu annelik hem zor zanaat
ayy ben korkmaya başladım biran önce doğsun diye bakıyoruz ama
en iyisi durabildiği kadar dursun içeride kaydirigubbakcemile3
mrblar benide davet etmişsiniz teşekkür ederim ama ben izmitli değilim üniversiteyi orda okudum,çokta uzak sayılmam sakaryadayım :)
kızlar ben çıkıyorum kızım uyandı görüşmek üzere :))