• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

izmitliler dedikodu hoş beş kulübü

bu geri tuşu beni delirtti bugün basmıyo basmıyo sadece k.k de ama diğer sayfalarda normal

bu haftasonu aşırı kalabalıktı hava güzeldi ya ondan. sekaparktada emre aydın konseri vardı bizde gittik ama saat 9 u geçmiş olmasına rağmen hala çıkmamıştı birileri şarkı söylüyordu ses sistemi de kötüydü bizde başka yerlere gittik gazmiş olduk.. sen hangi hastaneyi tercih ettn jonny izmitte ? dr kim ?

konağa gidiyorum
erkan türköz çok iyi bi doktor tek sıkıntı randevu saati

erkut ege iyi canm ellernizden öoer teyzeleri 1 aylık olcak yarın nş. perşembe günü aşımız var konağa kontrole gidiez :) darısı size sağ olan büyüo işte canlarım sizlerde asnlıcaksnz zamn ne çebk gecioo:)

konağa gidiyorum
erkan türköz çok iyi bi doktor tek sıkıntı randevu saati

erkut ege iyi canm ellernizden öoer teyzeleri 1 aylık olcak yarın nş. perşembe günü aşımız var konağa kontrole gidiez :) darısı size sağ olan büyüo işte canlarım sizlerde asnlıcaksnz zamn ne çebk gecioo:)

3 müzün doktoru da aynı kişi...

egeye de maşallahh büyümüş wllahi
:nazar:

hastanede yattım bebem ya bulantılardan dolayıı ugrasıp duruom ıstee amann yıne hamd olsun halımee sen napıonn kuzuu

merhaba hanımlar güzel topik olmuş her türlü bilgi alışverişi için ellerinize sağlık

merhaba hanımlar güzel topik olmuş her türlü bilgi alışverişi için ellerinize sağlık

hoşgeldin nakredusa :asigim: bende bulabildiğim bütün izmitlilere mesaj atıyorum dünden beri ama izmitliler kaybolmuş sanki.. aslında herkes tanıdığına tavsiye etse hemencik kalkınır büyür topiğimiz..

hoşbulduk canım benimde bildiklerim senin mesaj attığın topiklerde zaten oraya bakıp göreceklerdir illaki kalkınır merak etme kaydirigubbakcemile5

Back