• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

izmitliler dedikodu hoş beş kulübü

merhba kızlar bende 7sene izmitte oturdum
1hafta oluyo taşınalızonguldakytayım
sonbahar bende derince yenikentte oturdum acaba tanışıyormuyuz ki

1 hafta oldu demek taşınalı hayırlı olsun.. tanıştığımızı sanmıyorum bende 7 aydır burada oturuyorum.. yenikentin üst tarafında kent konutta. ay taşınmasaydık komşu olurduk ne güzelll

kızlar bu arada ilkokulu orta okulu liseyi falan nerelerde okudunuz belki aynı okuldan mezun olanlarımız vardır :)))

ben ilkokulu halıdere ilköğretim ortaokul gölcük gazi ilköğretim lise gölcük ihsaniye anadolu lisesi üniv tekirdağ namık kemal üniversitesi.. bu arada yaşlarımızı da yazalım ben 24.
kaydirigubbakcemile2

slm kıslar
sonbaharcım davetın ıcın tesekkur ederım
sımdı gordum ve geldım ıns hep ugrarım .pek gıremıorum bu ara kk ya
hayrlı olsun topıgımız:)

Sonbahar selam.Seninle komşu olma ihtimalimiz var.Ben de Derince,Yenikent,Kent Konutlar da oturuyorumolumunekankayizsmile

Sonbahar selam.Seninle komşu olma ihtimalimiz var.Ben de Derince,Yenikent,Kent Konutlar da oturuyorumolumunekankayizsmile

ayy ne güzel ya benimde burda hiç komşumyoktu 2 tane var ama biri çalışıyor biri evde pek durmuyor . bende tek başıma kaldım buralarda.
ben a 1 deyim sen hangisindesin ?

malesef sonbaharcım okul arkdşı olma ihtimalimiz yokmuş :)))
ben ilk orta zafer ilkögretimde okudum
lise inkilap lisesi
uni istnbl newport international
birde 3 sene marmara ışığa gittim şimdiki adıyla feme :D
ben 22 yaşındayım kızlar bu ayın 20sinde 23 oluyorum :))

kızlar birşey sorucam. İzmit altmışevler nasıl bir semt ? Muhtemelen oraya gelin geliyorum da.. biraz anlatırmısınız ?

ayy ne güzel ya benimde burda hiç komşumyoktu 2 tane var ama biri çalışıyor biri evde pek durmuyor . bende tek başıma kaldım buralarda.
ben a 1 deyim sen hangisindesin ?

B2 deyim arkadaşım.Komşu sayılırız ya...camdan sizin blokları görüyorum.Benim de burada çok arkadaşım yok.Sen ne zaman taşındın?

kızlar bu arada ilkokulu orta okulu liseyi falan nerelerde okudunuz belki aynı okuldan mezun olanlarımız vardır :)))

merhaba bayanlar yeni katılan herkes hoşgeldi
ilkokulu mehmet akif ilköğretim okulu ortaokulu izmit merkez orta okulu lise gazi lisesi üniversite anadolu üniversitesinde okudum 29 yaşındayım yaşlı hissettim kendimi bak şimdi

B2 deyim arkadaşım.Komşu sayılırız ya...camdan sizin blokları görüyorum.Benim de burada çok arkadaşım yok.Sen ne zaman taşındın?

ben 9 ay oldu bu evi tutalı kiracıyız burda ama 7 aydır oturuyorum yani evlendiğimden beri :)
bu sitelerde oturan bayanlar genelde çalışan kesim birde ben eve girip çıkarken kimseyle karşılaşmıyorum karşılaşsam merhaba diyeceğimde.. sen ne zmandır oturuyorsun bide sende bebiş vey çocuk var mı esra ?

kızlar birşey sorucam. İzmit altmışevler nasıl bir semt ? Muhtemelen oraya gelin geliyorum da.. biraz anlatırmısınız ?

wallahi benim tek bildiğim sahil kenarı olduğu hatta 60 evler sahili diyorlar ama açıkcası gitmedim

ilkokulu mehmet akif ilköğretim okulu lise gazi lisesi üniversite anadolu üniversitesinde okudum 29 yaşındayım :çok üzgünüm: yaşlı hissettim kendimi bak şimdi

ay olurmu 29 yaş yaşlı mı aaa aşkolsun sende biz küçüklerin ablası olursun
:1hug:

ilkokulu mehmet akif ilköğretim okulu ortaokulu izmit merkez orta okulu lise gazi lisesi üniversite anadolu üniversitesinde okudum 29 yaşındayım yaşlı hissettim kendimi bak şimdi

aaa olurmu hiçççç eskiden 40 yaşa yaşlı derlerdi şimdi orta yaş bile demek zorken 29 çok genççç :)))))

bu arada 60 evler konusunda sahili falan güzel bir yer sahili için çok gideriz ama yani sıkıcı bir yer değil

kızlar bende çalışmıyorum zaten kızımı bırakıpta çalışamam onun biraz büyümesini bekliyorum nihayetinde her hangi bir bakıcı benim gibi ilgilenemez kızımla ben güvenemiyorum bırakabileceğim başka bir yakınımda yok

Ben kentkonuta geçen yıl nisanda taşındım ama o zaman Bosna Hersek te oturuyordum eşimin işi dolayısıyla.Bu yıl ekim sonunda dönüş yaptım, tekrar çalışmaya başladım.Doğum iznindeydim zaten.Şeker mi şeker 15 aylık bir oğlum var teyzesi...sen yeni evlisin anladığım kadarıyla.Bizim apartmanda da çoğunluk çalışan kesim.Yani pek öyle selam sabah durumu yok.

kızlar bende çalışmıyorum zaten kızımı bırakıpta çalışamam onun biraz büyümesini bekliyorum nihayetinde her hangi bir bakıcı benim gibi ilgilenemez kızımla ben güvenemiyorum bırakabileceğim başka bir yakınımda yok

Allah bağışlasınn :asigim:

Ben kentkonuta geçen yıl nisanda taşındım ama o zaman Bosna Hersek te oturuyordum eşimin işi dolayısıyla.Bu yıl ekim sonunda dönüş yaptım, tekrar çalışmaya başladım.Doğum iznindeydim zaten.Şeker mi şeker 15 aylık bir oğlum var teyzesi...sen yeni evlisin anladığım kadarıyla.Bizim apartmanda da çoğunluk çalışan kesim.Yani pek öyle selam sabah durumu yok.

Allah bağışlasın :asigim: doğum iznin baya uzun sürmüş ama....
benimkide daha içerde dünyaya gelmesine yaklaşık 3 buçuk ay var.
bende kpss ye hazırlanıyorum haftasonu kursa gidiyorum ama artık yavaş yavaş yorgun
düşmeye başladım mesela bugün etüt vardı kalkıp gidemedim. zaten ola ki kazansam bile küçücük bebekle nasıl çalışcam gerçi kayınvalidem görümcem yakınlar onlar bakarlar ama bilmiyorumki hayırlısı olsun diyorum geçiyorum kendi kendime..

aaa olurmu hiçççç eskiden 40 yaşa yaşlı derlerdi şimdi orta yaş bile demek zorken 29 çok genççç :)))))

bu arada 60 evler konusunda sahili falan güzel bir yer sahili için çok gideriz ama yani sıkıcı bir yer değil

teşekkürler canım aranızda yaşlı sayılırım yerimseniben bende çalışmıyorum bu canavara kimse bakamaz zaten bazen diyorum oğlum benden başka kimse katlanmaz sana diye kaydirigubbakcemile3

hemşolarım merhaba.. burayı bilmiyodum bak.ohaoldumsmile.sonbahar sağolsun :1hug:

teşekkürler canım aranızda yaşlı sayılırım yerimseniben bende çalışmıyorum bu canavara kimse bakamaz zaten bazen diyorum oğlum benden başka kimse katlanmaz sana diye kaydirigubbakcemile3

aslında bende çalışmıyorum evde oturmak çok güzel ama her ay ssk mı kendim yatırmak artık boynumu bükecek bir süre sonra birde 6 ayda bir zam geliyor düşünsenize 38 sene daha yatırmam gerekli dedim bari devlete girebilsem çalışma saatleri rahat diye düşündüm kendimce planlar yaptım ama bazen düşündüğümüzle içine girdiğimiz şartlar uyuşmuyor mesela benim bebişin doğması gibi :asigim:

Back