• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

izmitliler dedikodu hoş beş kulübü

bende yüzme bilmem çocukluğumda boğuluyordum az kalsın ondan sonra korktum bi daha tövbe dedim eyvahedigeldismile
zorla kendini su içmek için onu çekenlerin ne ağrılar çektiğini gördüm doğum sancısından beter diyolar dikkat edersen düşer rahatlarsın sen koy şişeyi yanına habire iç

evet öle yapıcam asude su içicem yoksa çok ağrılı olcaanının sinyallerini verdi doktor yinede olcakta ağrısı:( olsun hayat tarzımı değiştirip suya alışcam , yüzmede öğrenmek istiyorum bakalım:) bende bi kere girdim denizde boğuluodum ama korkmadım:)kasları çok kuvvetlendiriomuş

günaydın ozebus_41
öğren şeyma en güzeli suyu da eksik etme daha vardır bişeyler araştır bulursun bende nodül vardı inanılmaz şişmişti sanki tenis topu yutmuşum gibi internette araştırdık iyi gelecek bir bitki buldum azimle hergün içtim nerdeyse 1 sene o arada doktora da gidiyordum tabi o bitki sayesinde tamamen kayboldu şimdi hiçbişeyim yok çok şükür ama şunu da öğrendim o arada profesörde olsa doktorlar hep bıçak altına yatırmak istiyo malesef

işte belim için fizik tedaviye gidicem çok şükür başında gitmişim sorucam iice dikkat etmem gerekenleride ilerlememsi için, taş için de bolca su içicekmişim hopliip zıplıcakmışım:) hiç su içmezdim bide ben, asitli şeyleri içme dedi. bide kaslarımda çok zayıfmış onada bol bol yüzüceksin dedi doktor ben yüzme bile bilmiorum:):) bakalım işte böle sorunları olanlarda varsa fikir edinsinler hem yaziimde:)

Canım geçmiş olsun çok çok.Allah şifa versin hayatım.Hepsi zor.fıtıkta, taşta.Bol su içmek gerçekten çok faydalıymış ama.

Bu arada kızlar şu bebeklerin oturması kalkması. O biraz yapıylada ilgili herhalde.Benim oğlumda öyleydi 1,5 yaşına geldi hala değişmedi yatağına bırakıyorum ters taraftan alıyorum.Kalkar uyurken oturur,ayağa kalkar, tuhaf tuhaf şekillere girer.Ben yapısal diyorum.Huy yani.Bacaklarını toplar yatar mesela.Bazen yanıma gelir başını başımın üstüne koyar öyle uyur.:))

asude lapetus teşekkür ederim ilginiz için dikkat edicem kendime artık:)
hepimize allah sağlık sıhhat versin, 12de istanbula gidicem hazırlaniim ben öptüm çokça sizi iyi sohbetler..

nakredusa ben gene 6,30 da kalkmaya şükrediyorum .Bi ara huy edindiydi 4-4,30 gibi kalkıyodu.Öyle geliyodum işe ama artık gözlerimin altı morarmaya başlamıştı.Soruyodu herkes bişey mi oldu diye.Sonra ne yaptım yaptım yatma saatlerini değiştirdim.Şimdide 6.30-7 gibi kalkıyoruz.Ama bende 7 gibi kalkmasını istiyorum.Kahvaltısını yaptırıp öyle çıkıyorum çünkü.Şu çocuk büyürse kendimi boşlukta hissedicem herhalde.:))))

erken mi yatıyodu o kadar erken kalkıyodu?

Erken yatsada geç yatsada huy haline getirmişti.Ama tabi çoğunluğu erken yatmaktan.Ağlıyodu akşamları yatıcam diye.Şimdi yatırırım.Gece 12 gibi sütü var uyurken içiririm.(zaten bizim yemek olayımız sorunlu.Uyanıkken içmez)Ondan sonra uykuya devam.
O sütü içmezse uyanır.Uyanıkkende sütünü içmez.Bu kuzuların herşeyi saatli canım ya bi şeyi atla kıyamet kopar

Back
X