• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

izmitliler dedikodu hoş beş kulübü

bebeğinde uykusuz olmaz inşallah hamilelikteki düzen etkiliyo diyolar ne kadar doğru bilmem ama

Merhabalar güzelleerrrrr sositososito

sayfa büyük bi hızla ilerliyo
Minecim iyi ki açtın bu sayfayı çok iyi oldu

tüm geçmişi okudum sositososito
bende aşkı memnuyu izledim akşam..
Şeniz

asudecm sein işinde çok zor allh kolylık versn birine manamı verdn yaramz oldu bu kdr ufaklık:) canm az kalmş byümş zatn artık sende raht edersn inş. bzmkler öle olmz ama sen yalnz byttm dedn ya ondn yabnclık çekio olblrmi bzm mesela ev kalblk annemdeim ya alştı çock hırpalanmya artık ben kuafre gttm gece saatlerce annmde durdu dükkanda elemanlrda durmş öle zır zır deil:nazar:inş. böle olur gaz sorunuda yok şimdiden sonra olrmu bilmiom bgn 40 uçurc 40 banyosunu yaptrdk mışıl mışıl uyuo sabh 6dan beri uyank 8 de uyttm zor allah 10 gbi gene zırldı bende gzelce yıkdm haşatı çıktı:) şimdi uyuo gezmye gtcek beklio arabayı çok sevio bide araba kırmızı ışkta durunca ağlıo hiç durmucakmış araba:) küçükk kuçuuu kuçuuukaydirigubbakcemile5

esracım kolik bi bebekti istesemde kalabalığa sokamadım morarıyodu ağlayıp krize giriyodu doktora gitmek bile külfet geliyodu ilk zamanlarda o derece fenaydı kimseninde böyle bi bebeği yoktu ki görüpte bahane vereyim zaten çocuğa bahane vermem bi çocuğa bakarım bi anenin tavrına eğer anne çok rahatsa o annenin suçu oluyor artık ama anne uğraştığı halde çocuk yaramazsa o zaman çocuğun yapısı yapacak bişey yok şimdi de sosyalleşme öncesi dönemdeyiz ama daha var heralde sosyalleşemedik daha çok bana bağımlı bi çocuk doğdu ilk günler ben istedim koynumda uyusun ama meğer o istiyomuş zaten neredeyse 10 aydır yapıştık kaydirigubbakcemile3

yaf yok öncedende arada ağrırdı ama değişik ağrırdı, şimdi bacağıma bişe dokunduramıyorum çıkardım eşofmanı öle oturuorum valla :) etimde acıo yani içide ağrıo değişik:( sürerse doktora gidiim saol

sen ne yaptın uyutmamış seninki gece:)

biz her gece aynı ya bi gün uzun uyusak şaşırıcam zaten
geçmiş olsun valla git doktora sağlık önemli ya insanın biraz canının tatlı olması lazım valla

biraz daha büyürse uyku sorununuzda kalmas inşallah
aslında öle olmalı ama bu ara gitmem gereken çok doktor var:( midem, idrar yollarım, boyun ağrım,diş ağrım, şimdide bacağım eklendi erteleyip duruyorum
illa bıçak kemiğe dayanacak yani off

bende öyleyimdir gerçi hiç sevmem doktora gitmeyi hele ki dişçi kabus benim için

16 yaşımdan beri dişlerimle uğraşıyorum bende aynen kabus:( ama ankarada sevdiğim güvendiğim bi diş doktorum vardı, burda nerden bulucam kime gidicem bilmiyorum.diş hastanesi yok bildiğim kadarıyla

geçen gün bozdum yeminimi aradım randevu aliim diye midede de ürolojide de randevu alamadım dolmuşlar o gün şansa bak:)senin gitttiğin bi yer var mı asude diş için

kızlar meraba benim sormak istediğim bi soru var konakta hasan mete aksoya veya mahmut levent aydara cerrahi işlem yaptıran varmı aranızda burnumda hem kemikk eğriliği var hemde ameliyata girmişken estetik olsun diyorum eğer bu doktorlara ameliyat olan varsa bilgilendirirse çok sevinirim

şeyma benim bi doktorum var çocukluğumdan beri gittiğim mükemmel bi doktor ama eğer diş çekimi olursa yapamıyo bel fıtığı olduğu için birde özel olduğu için baya bi tuzlu ben evlenmeden önce babamın sigortasından faydalandığım için banka karşılıyodu iyi oluyodu şimdi olsa gitmem çok pahalı çünkü ama izmitte var diş hastaneleri annem gitti geçen kartepe diye bi yer yahya kaptanın orada memnun kaldı

evet asude orayı biliyorum görmüştüm yane ama bize uzak oluyo eşimde götüremez hafta içi çalıştıı için ama mecbur bakıcas bi çaresine:)
timsahların dişine bişe olunca yenileniyomuş yeniden çıkıyomuşya çok özeniyorm kıskanıyorum onları yaf:):):)

belki size yakın yerlerde vardır bilen arkadaşlar varsa yazsın fikir olur sanada zor dişolayı benim kabusum çünkü uyuşma sorunum var kaç tane uyuşturucu yapılır uyuşmam doğumdada ayaklarım uyuşmamıştı bi de doktor tepeme geldi mi afakanlar basıyo bana

neden uyuşmuyomuş peki öleyse haklısın kabus olma konusunda, ilk kez duydum bak böle bişe, ama baksana eğer iltihaplı dişse uyuşmuyo yani çok zor uyuşuyo
ölemiydi seninde? yoksa her zamanmı böle oluoy uyuşmuyo?

neden uyuşmuyomuş peki öleyse haklısın kabus olma konusunda, ilk kez duydum bak böle bişe, ama baksana eğer iltihaplı dişse uyuşmuyo yani çok zor uyuşuyo
ölemiydi seninde? yoksa her zamanmı böle oluoy uyuşmuyo?

herzaman uyuşmuyodu canım yapısal bişey ağrı kesicilerde pek etkilemez beni

selam kızlar bende kocaelı golcuktenım nasılsınız

hoşgeldiniz iyiyiz sizde iyisiniz inşallah

kızlar herhalde bi bilginiz yok yinede teşekürrler

valla eşi benim doğum doktorudu levent beyin ama kendisihakkında bi bilgim yok malesef onun için bişey yazmadım yanlış anlamayın sakın

Back
X