• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

izmitliler dedikodu hoş beş kulübü

ben gidiyorum bi daha girmicem hamile olunca gelicem topiğinize:sinifsinif:
iyi muhabbetler hepinize..

ikiz hamile olmana gerekki aaaa yapma ama arkadaşlarla ortak yönüm bebik

seninle de kpss onu da geç izmitli olmamız bile yetiyor. aşkolsun.. kendini konu dışı hissettin değil mi ? o zaman bizde bu sorunlarımızın yanında bişilerdend bahsedelim. lütfen o şekilde düşünme ve hissetme üzülürümm
Şeniz

konakta ılkılı test yaptırann warmıı???warsa fıyatıı soleyebılırmıı:):):)

heh helesukurr mıneee:):) kahvaltıya gel kızzz derıncede baska oturan warmıı warsa gelınn kılzarrr

bulusma ısı nolşdu sızın

Asudecim bizde bayadır kontrole gitmedik bu ay ha gitttik ha gidelim derken nisanda doluyor nerdeyse 8 aya kadar hep gittikte şimdi bir sorun olmayınca aşıda olmayınca böyle sarkıyor eşiminde işleri çok yogun belki cumartesi gideriz canım biz daha hiç yaşamadık ama bebek neticde olablr inşşlh çakb geçer canım
kızlar ben biraz yürüyüş yapıcam görüşürüz

ayyy gitmem gitmem gitmemmmopuyorumnanaktan konularınızın ucundan bucağından katılmaya çalışıyorum ama bi yerde tıkanıyorum:) önemli olduğumu bilmek mutlu etti beni saolun selcan mine ve asude :)

konakta ılkılı test yaptırann warmıı???warsa fıyatıı soleyebılırmıı:):):)

heh helesukurr mıneee:):) kahvaltıya gel kızzz derıncede baska oturan warmıı warsa gelınn kılzarrr

bulusma ısı nolşdu sızın

teşekkürler selcancım gelmiş kadar oldum ama ben erken yaptım kahvaltımı. evde ders çalışıp 5 de ders var ona gidicem. bide sizin orayı biliyorum ama oraya nasıl gelirim bilmiyorum. eşim arabayla hep o kısa yoldan getirir ama bende araba yokki otobüsle de nasıl geliniyo bilemem wallahi çok naziksin teşekkür ederim

ayyy gitmem gitmem gitmemmmopuyorumnanaktan konularınızın ucundan bucağından katılmaya çalışıyorum ama bi yerde tıkanıyorum:) önemli olduğumu bilmek mutlu etti beni saolun selcan mine ve asude :)

önemlisin tabi... sakın bidaha düşünme öyle olurmu. ikiz senin adın ne hazır böle kaynaşmışken sende söleyiver tabi mahsuru yoksa.. ben seni öğretmen olarak çalışıyorsun sanıyorsum meslekte öğretmen yazıyor ya o bakımdan. sende evde hazırlanıyorsun sanırım sınava. kızlar bu arada ben haftada 3-4 gün çarşıda oluyorum buluşmak isteyen gezmek isteyen olursa takılsın bana. nasılda derse gidiyorum diye evden çıkıyorum bir ders içinde gidilmiyoki onca yol kardeşim.. hiç değilse çarşıya inmişken aktivite olsun

buluşma işi duruyor canım aslında güzel bir buluşma ayarlayabiliriz ben hergün müsaitim bu konuda ama küçük bebekliler var onların gelmesi sorun olur. o yüzden havaların biraz daha ısınmasını beklesek daha iyi olur sanırım tabi bu benim fikirim. alternatif fikri olan varsa söyleyin sosyallik olsun sengözlerimebaksanab

yok canım ne mahsuru olcak adım şeyma.mesleğim biyoloji öğretmeni ama kpssye çalışıyorum yıllardır:)dersaneleri felan tercih etmedim henüz devlete uğraşıyorum.
mine ben çok sıkıldım mesela yalnız gezmekten gelebilirim yanına az biraz ama sana kıyamam ben çok yürüyemessin yorulursunuz bebişle:)

yok canım ne mahsuru olcak adım şeyma.mesleğim biyoloji öğretmeni ama kpssye çalışıyorum yıllardır:)dersaneleri felan tercih etmedim henüz devlete uğraşıyorum.
mine ben çok sıkıldım mesela yalnız gezmekten gelebilirim yanına az biraz ama sana kıyamam ben çok yürüyemessin yorulursunuz bebişle:)

ayyy olurmu öyle şeyy yorulmam inanki hatta yürümek benim için daha iyi. ben öyle tek başıma çıkıp yürüyüş yapamıyorum zaten. tek başına çok sıkıcı oluyor. beraber gezeriz istediğin zaman söylemen yeterli...

o zaman çok sefindim valla en yakın zamanda haberleşir buluşur gezeriz:):) bende alışkınım ankarada arkadaşlarla gezmeye burda böle tek başıma çıkıyorum izmite geziyorum ama tadı olmuyo pek

olurr canımm dogru havalr tamısınsın daaa ben yemekk yımeye gıdıom kılzarr hade gorsuruzzz

olurr canımm dogru havalr tamısınsın daaa ben yemekk yımeye gıdıom kılzarr hade gorsuruzzz

kız sen daha yemedinmi 1 saattir ne yapıyordun bende yedinde tekrar geldin sandım aynı ben gibisin...

bende bugün evde hiçbir iş yapmadım yatağımı bile toplamadım çünkü canım istemedi... hergün topla topla süpür nereye kadar ya ben artık ev işi yapmayacağım en azından bu aralar.. kendime tatil ilan ediyorum
kaydirigubbakcemile3
birazdan yatağımı toplarım gerisini ellemem bayanssulusmile

ah ah Mine ben doğuma giderken camlarımı silip öyle gitmiştim kaydirigubbakcemile3

hehehe bazen iyi oluyo öle bende yapıodum :) ben biyere gidicem de kek yapıorum şimdi geçenlerde tarifini yazdım buraya:) onu gtürcem bide yapıp. kendinşze iyi bakın selcan sanada afiyet olsun:) öpüyorum hepinizi bissürüü

ah ah Mine ben doğuma giderken camlarımı silip öyle gitmiştim kaydirigubbakcemile3

ayy bide benim camlarımı görsen ben cesaret edemiyorum gerçi 2. kattayım ama küt düşüveririm aşağıya. Allah göstermesin o yüzden hiç ellemiyorum.

hehehe bazen iyi oluyo öle bende yapıodum :) ben biyere gidicem de kek yapıorum şimdi geçenlerde tarifini yazdım buraya:) onu gtürcem bide yapıp. kendinşze iyi bakın selcan sanada afiyet olsun:) öpüyorum hepinizi bissürüü

kolay gelsin kek tarifini bende okudum şeymacım birara bnde denicem. bende ufak ufak ders başı yapayım.

Ayy aAsudecim bende 9. aya girdim hergun evi sil süpür temizle zerre toz bırakmıyodum
ama 9.aydan öncesinde çok salmıştım yaaa bir gün yapsam 3 4 gun umursamıyodum :D
ama 9. ayda bi telaş sarıyo insanı ben hastandeyken kimse gelip evimde iş yapsın istemedim hele kaynanamlar hiç istemedim ::))))

yapmazaten Mine kimse yapınca taç takmıyo onu öğrendim şimdi de yapamıyorum zaten :sinifsinif:
Büşracım al benden de o kadar bende doğumdan sonra kayınvalidemler karışsın hiç istemedim karıştırtmadım da laf aramızda :umursamaz:

Ayy aAsudecim bende 9. aya girdim hergun evi sil süpür temizle zerre toz bırakmıyodum
ama 9.aydan öncesinde çok salmıştım yaaa bir gün yapsam 3 4 gun umursamıyodum :D
ama 9. ayda bi telaş sarıyo insanı ben hastandeyken kimse gelip evimde iş yapsın istemedim hele kaynanamlar hiç istemedim ::))))

inanki bende daha düne kadar öyleydim. dün bile odayı boşalttım fazlalıkları attım. malum eşik beşik gelecek yerleşecek. sırnaşık şey ama bugün böleyim. aslında herşey 9 buçukta ev telefonumun zır zır çalmasıyla başladı . hergün erken kalkıyordum bugün uyucam dedim kendi kendime. ev tel çaldı kalkıp bakmadımda ama uykum kaçmıştı bi kere. onun siniri ile kalktım yataktan. şuan sinirli değilimde böle bi garip tembelcikim. ben ev telinin fişlini çektim arayan cepten arar zaten.

Back
X