• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

izmitliler dedikodu hoş beş kulübü

valla erkan bey aldığı parayı kuruşu kuruşuna hak edio bence erkan beyede bi sor cinsiyetini :) benim kızım olacağını söyledi ama karnımı kim görse yok canım erkek diodu çok sivriydi :) ama erkan bey yanılmadı kızım olduuu :) doğum içinde kesinlikle ben erkan beyi tavsiye ederimmm

ayrıntılya gittik ya kız olduğu belliydi gördük orda
kaydirigubbakcemile3

kızlar bana müsade ders 2 de başlayacak ama ben anca giderim yavaş yavaş....

zaten yol 40 dk sürer azcıkta oturur dinlenirim ağır vasıtayımda
kaydirigubbakcemile3

görüşmek üzere sizlere iyi sohbetler :1hug:

gece bi bacak ağrısı uyuyamadım yaf 4e kadar. yüzümde bi sivilce çıkmış sıkıntıdan bi gecede:) dünde hastaneyi aradım midem iççin gidicektim randevular dolmuştu bende dedimki o zaman ürolojide yer varmı ? o da dolmuştu. bi dahada diyemedimki o zaman fizik tedavide varmı? diye:):):) çürüğe çıkıcam yakında görünüşte sapasağlamım ama:D:D bu saydıklarımın hepsine görünmem lasım bi kere:)

zemuszemus
olsun canım tut sohbetin bi yanından :)zemuszemus
bebişim yok hamile de diilim eylül:) allah seninde yardımcın olsun doğumunu bi çırpıda yaparsın inşallah:) doğuma kadar da rahat bi hamilelik yaşarsın inşallah.Aynı dileklerim sonbahar içinde geçerli:)bide ben hamile kalınca benim için de geçerli:):)

zemuszemus
bebişim yok hamile de diilim eylül:) allah seninde yardımcın olsun doğumunu bi çırpıda yaparsın inşallah:) doğuma kadar da rahat bi hamilelik yaşarsın inşallah.Aynı dileklerim sonbahar içinde geçerli:)bide ben hamile kalınca benim için de geçerli:):)

kız ben doğuralı bir buçuk ay oldu yarın kırkım çıkıooo :):):)

çok dikkatsizim ya ben onu karnındaki süresi sandım:) anlamıyorumya böle şeylerden henüz:) o zaman allah bağışlasın :) ama hamileler için bütün dileklerim aynı:) sen yenikentte oturuosun dimi eylül

izmit carrefourda chico nun pusetli bebek arabası 370 idi. bence pahalı. heryerde en iyisi 170-180 tl aman pusetli olmayıversin napalım araba koltuğunu da ayrı alırız. benim puset alındı da zaten ben araba koltuğu bakıyorum şimdi

eet banada pahalı geldi pusetliler ztan bebş büyüdü olmuo psetlere en fazla 2 3 hata durur bde çok ağır oluo canm yalnz biyere gdemem ondn elelenin 3 tekerli arabasnı aldm çok rahat hafif zemuszemus bide pusetlere olmadı canm hiç biyerdede araba bulamdk izmiti talan ettik:) şimdi pusetni ayrı alcam arabada dursun die elelenin 55 tl canm gayt uygn geldi hem puset hem araba koltuğu braz öteklerne göre ebatları byükmüşş siparş verdm baklm haftaya gelck gidip bakcm:emir_bebek:

kızlar size bi kek tarifi vericem çok güsel oldu ben yaptımda ebruliden aldım tarifi
3 yumurta 6 yemek kaşığı şeker 7 yemek kaşığı un 1 kabartma tozu 1 portakal suyu ve rendesi
bunları normal kek yapar gibi karıştırın. 170 derece sıcak fırına sürün. 20 dkda felan pişiyo.
çıkartınca üzerine 2 portakal suyu ve bir portakal kabuğu rendesi dökün.sıcakken dökerseniz daha iyi oluo önce tabanına dökün kalıptan çıkartıncada üzerine dökün. portakalınız ekşiyse sosa 2 yemek kaşığı şeker karıştırıp dökün.
çook hafif ve güsel bişe oluo paylaşmak istedim:)

çok dikkatsizim ya ben onu karnındaki süresi sandım:) anlamıyorumya böle şeylerden henüz:) o zaman allah bağışlasın :) ama hamileler için bütün dileklerim aynı:) sen yenikentte oturuosun dimi eylül

aminnn nerde varsa hamile ALLAH yardım etsin :) yok canım körfezde oturuyorum

aaa dimi heran doğurabilirim demişti :) inşlh saglıkla almıştır bebegini kucagına
bende dogumdan 4 gun sonra eve geldiğimde banyo yapıp biraz yatıp pcyi açmıştım :))) oda gelir yakında :))

bunlar daha iyi günlerimiz düşünsenize bebekler büyüdü okula başladı :)

öyle canım büyüdükçe dertleride artıyor
ilk 4 aya kadar şu gaz sancısı geçse yeter diyordum
ondan sonra diş derdi başladı
sonra emeklemeye başladı aman düşer falan derdi
sonra tutunarak kalkmaya çekmece karıştırmaya başladı masaların altına giriyor heryerde eli var peşinde dolanmak zor :))
Allah kötü günlerini göstermesinde bunlar yine tatlı telaşlar

öyle canım büyüdükçe dertleride artıyor
ilk 4 aya kadar şu gaz sancısı geçse yeter diyordum
ondan sonra diş derdi başladı
sonra emeklemeye başladı aman düşer falan derdi
sonra tutunarak kalkmaya çekmece karıştırmaya başladı masaların altına giriyor heryerde eli var peşinde dolanmak zor :))
Allah kötü günlerini göstermesinde bunlar yine tatlı telaşlar

haklısın canım ALLAH kötü günlerini göstermesin deidğin gibiiii...

Back
X