işte çalışmayı düşündüğüm için yapmıyorus.bebek işten önce olursa işe giremem die düşünüorum herşey için geç olur . bu sene düşünmüştük vazgeçtik o yüzden kendimide hazırlamıştım baya psikolojik olarak. şimdi zorlanıorum bebek istio canım çünkü:) inşallah hayrlı olur böylesi napalım yaşımda geçio bi taraftan.
ben balgattaydım canım burda da en uzak benim herhalde,değirmenderede oturuorum:)
selam kızlar herkes iyidir umarım.
nerelerdeydim anlatıyım önce yazlığa gittik karasuya sonra annemlerin yazlığına gittik kefken tarafında ordada 2 gece kaldık. baharın yaş gününü yaptık döndük. gerçi istediğim gibi olduğunu söyleyemem çünkü üzücü haberler aldığımız acı bir gün oldu. akşamda kalan neşeyle yaptık birşeyler... kızım 1 yaşında oldu çok şükür daha dün gibi, ne kadar üzsede, mızmızlansada aslında ben ona hiç bir zaman kızmamışım bunu anladım..
http://a1107.hizliresim.com/11/7/23/3362.jpg
http://a1107.hizliresim.com/11/7/23/3373.jpg
http://b1107.hizliresim.com/11/7/23/3395.jpg
hoşbulduk asudee, ikilemde değilim artık karar verdim bir sene ders çalışcmda acaip bebeksiyorum ama:) hayrlısı olsun bazen zor kararlar vermek gerekio. nasıl emirle aranız bu aralar? daha iidir umarım. eşin nasıl işinden memnunmu?
özlem değirmendere gölcükte orayı duymuşsundur, evet ya dediğin gibi artık uzak die bişe kalmadı , ailen ankarada dimi hala ?
mineee nerelerdesin kız
merhaba hoşgeldin, nasılsın, bende özlem köseköydeyim. nerde çalışıyosun, dilerim en kısa zamanda bebeişine kavuşursun.
teşekkürler..
biraz katılım olsa daha güzel paylaşımlar olacak ama her gelen merhaba diyor, sonra gidiş o gidiş bir daha gelmiyor.
asude ben şeyma kaldık.. durubulutta istikrarlı çıktı
sonbahar merhaba bende geldim ve kolay kolay gitmem artık :) zaten günde 9 saatten fazla internet başındayım...
burayı sevdim.. memleketim insanı ile muhabbet etmek de iyi gelecek bana şu günlerimde.. sizi daha iyi tanımak istiyorum bi gecmişi filan okuyorum arada:)
gözüm karardı arık nickini ellibeş diye görüyormuşum şimdi farkettim farklı olduğunu..
minecim kendi haline bırakılmıyo ki nasıl tehlikeler yaratıyo bi bilsen Allah emanet yani ben bıraksam geliyo o bana yapışıyo :)) Allah her isteyene evlat versin ama kolay evlat versin zoru çok zor yaşamayan anlamaz 2 yıldır ne çektiğimi bir ben bir Allah bilir dua ederken düşmanıma bile dilemem böyle zor çocuk çok şükür hasta desen değil ama beni hasta etti 2 yıldır psikolojim sinir sistemim altüst oldubu da geçecek inşallah bakalım :))
selam kızlar yazılarınızı yeni gördüm. ben çarşıda internet çözümleri üzerine bir firmada calısıyorum:) iş merkezin birinde diyim
kendim de yenişehirde mahallesinde oturuyorum yine merkezde sayılır. burayı iyi ki buldum artık günler daha eğlenceli geciyor umarım sizi tanıdıkça da daha güzel olacak...
ben doğma büyüme izmitliyim kızlar herseyi avucumun için gibi bilirim diyebilirim aslen gündoğduluyum evlendim merkeze indim...
bebek özlemi çekiyorum şu sıralar yani son 1 yıldır.... bebişi olan arkadaşlar vallahi kıymetini bilin derler ya Allah aratmasın diye işte benim başıma geldi o kadar zor ki
olmaması bir yana birde milletle ugrasıyoruz yapın ne duruyonuz tam yaşınız bilmem ne sanki oldu da biz yapmadıkkk allahım ..
geçmiş çok okuyamadım özlem sende izmitlimisiin yoksa gelin mi geldin :)
selamm bende geldim..
kızlar ben çok zor dayanıyorum yani dirayet göstermeye çalışıyorum oruca ama dayanabildiğim kadar dayanıcam , allah kabul etsin inşallah...
şimdi kızımı uyuttumda hemen topikten içeri kafamı soktum bakınıyorum
-- senin bebişinde olacak bence ama daha zamanı var demekki. konuyla ilgili dr gittiniz mi , yani son durumunuz ne bilmiyorum ama inşallah allah sana sakin, iştahlı, mışıl mışıl uyuyan bebek verir.
şeymacım yaw yeter kaç yıldır ders çalışıyorsun bırak artık dersi kpss yi gel sende katıl saçını başını yolanlar kervanına
özlemcim dün mesajını gördüm ancak o an cevap verebilecek durumda olamadım o yüzden yanıtlayamadım resim paylaşımı başka bir siteden yapılıyor ben sana onu anlatıcam inşallah
asudecim emiri kendi haline bırak artık kendi kendine büyüsün o senin peşinden koşsun, 2 yıldır saçını süpürge ettin sevimli mikrop oğlun için :)) artık kıymet bilmeye başlasın erken alıştırmak lazım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?