• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

izmitliler dedikodu hoş beş kulübü

işte çalışmayı düşündüğüm için yapmıyorus.bebek işten önce olursa işe giremem die düşünüorum herşey için geç olur . bu sene düşünmüştük vazgeçtik o yüzden kendimide hazırlamıştım baya psikolojik olarak. şimdi zorlanıorum bebek istio canım çünkü:) inşallah hayrlı olur böylesi napalım yaşımda geçio bi taraftan.
ben balgattaydım canım burda da en uzak benim herhalde,değirmenderede oturuorum:)

bebek yapasın varsa yap canım, ankarada da baya uzakmışız, burdada ddereyi bilmiyor nerde ama uzak olduğunu duymuştum. aman dolmuşlar bize çalıyor, uzakı diye bişey mi var artık, ankarea bile 4 saat demi

selam kızlar herkes iyidir umarım.

nerelerdeydim anlatıyım önce yazlığa gittik karasuya sonra annemlerin yazlığına gittik kefken tarafında ordada 2 gece kaldık. baharın yaş gününü yaptık döndük. gerçi istediğim gibi olduğunu söyleyemem çünkü üzücü haberler aldığımız acı bir gün oldu. akşamda kalan neşeyle yaptık birşeyler... kızım 1 yaşında oldu çok şükür daha dün gibi, ne kadar üzsede, mızmızlansada aslında ben ona hiç bir zaman kızmamışım bunu anladım.. :69:

http://a1107.hizliresim.com/11/7/23/3362.jpg

http://a1107.hizliresim.com/11/7/23/3373.jpg

http://b1107.hizliresim.com/11/7/23/3395.jpg

hişttt güzellk bu topiğe takılmıyon mu ne, özelden mesaj attım bir konu için, görmedin sanırım, napıyosun bakalım, bahar ne alemde

hoşbulduk asudee, ikilemde değilim artık karar verdim bir sene ders çalışcmda acaip bebeksiyorum ama:) hayrlısı olsun bazen zor kararlar vermek gerekio. nasıl emirle aranız bu aralar? daha iidir umarım. eşin nasıl işinden memnunmu?
özlem değirmendere gölcükte orayı duymuşsundur, evet ya dediğin gibi artık uzak die bişe kalmadı , ailen ankarada dimi hala ?
mineee nerelerdesin kız

hoşbulduk asudee, ikilemde değilim artık karar verdim bir sene ders çalışcmda acaip bebeksiyorum ama:) hayrlısı olsun bazen zor kararlar vermek gerekio. nasıl emirle aranız bu aralar? daha iidir umarım. eşin nasıl işinden memnunmu?
özlem değirmendere gölcükte orayı duymuşsundur, evet ya dediğin gibi artık uzak die bişe kalmadı , ailen ankarada dimi hala ?
mineee nerelerdesin kız

emirle aramızın iyi olması ne mümkün :)) her geçen gün beter bi yeni özelliğimiz huysuzluğumuz başgösteriyo :) birgün düzelecek elbet umutluyum :))
eşim aynı işte kaldı istediği şartları sağlayınca e doğal olarak memnun oldu o da :)) Allah herkesin isteğini verir inşallah inşallah seninde istediğin iş olur çalışmak güzel bişey keşke bende iş bulabilseydim emirden önce kısmet herşey

mineee nerelerdesin kız

gölcük tarafına bir kere gittim, bir kaç kezde bahçecik e gittim sanırım o taraflar, uzaksın ya, yakında olsaydın keşke, eşiminde ,benimde ailelerimiz ankarada, biz karı koca ve durucuk burdayız. seninkiler de orda sanırım, yaş kaç bu arada.

Az önce haberlerde somali'de 29 bin çocuğun açlıktan öldüğünü 2 milyon insanında ölmek üzere olduğunu söyledi RABBIM yardımcıları olsun kimileri iftarda sofraya gelen yemeği beğenmiyor sizin beğenmediğiniz o yemek onların hayali... LÜTFEN ! Dua Edelim LUTFEN Duyarli olalim LUTFEN Yardim edelimm

bu yaziyi yazarak topigi rahatsiz etmis olabilirim.. ama bu benim insanllik gorevim...

TURKCELL, VODAFONE VE AVEA tüm hatlardan
“ACLIK” yazıp 5777`ye SMS göndererek, 5 TL bağışta bulunabilirsiniz. ( kimseyokmu )

SMS yoluyla: Tüm operatörlerden 2868’e boş mesaj atarak 5 TL’lik bağış yapılabilir.( turk kizilay)

bu yazi ne kadar cok dagitirsaniz .katkimiz bi o kadarda cok olur.. INSALLAH ... tesekkurler

merhaba hoşgeldin, nasılsın, bende özlem köseköydeyim. nerde çalışıyosun, dilerim en kısa zamanda bebeişine kavuşursun.

selam kızlar yazılarınızı yeni gördüm. ben çarşıda internet çözümleri üzerine bir firmada calısıyorum:) iş merkezin birinde diyim:D
kendim de yenişehirde mahallesinde oturuyorum yine merkezde sayılır. burayı iyi ki buldum artık günler daha eğlenceli geciyor umarım sizi tanıdıkça da daha güzel olacak...
ben doğma büyüme izmitliyim kızlar herseyi avucumun için gibi bilirim diyebilirim aslen gündoğduluyum evlendim merkeze indim...

bebek özlemi çekiyorum şu sıralar yani son 1 yıldır.... bebişi olan arkadaşlar vallahi kıymetini bilin derler ya Allah aratmasın diye işte benim başıma geldi o kadar zor ki
olmaması bir yana birde milletle ugrasıyoruz yapın ne duruyonuz tam yaşınız bilmem ne sanki oldu da biz yapmadıkkk allahım ..

geçmiş çok okuyamadım özlem sende izmitlimisiin yoksa gelin mi geldin :) :15:

teşekkürler..

biraz katılım olsa daha güzel paylaşımlar olacak ama her gelen merhaba diyor, sonra gidiş o gidiş bir daha gelmiyor.

asude ben şeyma kaldık.. durubulutta istikrarlı çıktı :70:

sonbahar merhaba bende geldim ve kolay kolay gitmem artık :) zaten günde 9 saatten fazla internet başındayım... :24:
burayı sevdim.. memleketim insanı ile muhabbet etmek de iyi gelecek bana şu günlerimde.. sizi daha iyi tanımak istiyorum bi gecmişi filan okuyorum arada:)

selamm bende geldim..

kızlar ben çok zor dayanıyorum yani dirayet göstermeye çalışıyorum oruca ama dayanabildiğim kadar dayanıcam , allah kabul etsin inşallah...

şimdi kızımı uyuttumda hemen topikten içeri kafamı soktum bakınıyorum

-- senin bebişinde olacak bence ama daha zamanı var demekki. konuyla ilgili dr gittiniz mi , yani son durumunuz ne bilmiyorum ama inşallah allah sana sakin, iştahlı, mışıl mışıl uyuyan bebek verir.

şeymacım yaw yeter kaç yıldır ders çalışıyorsun bırak artık dersi kpss yi gel sende katıl saçını başını yolanlar kervanına :37:

özlemcim dün mesajını gördüm ancak o an cevap verebilecek durumda olamadım o yüzden yanıtlayamadım resim paylaşımı başka bir siteden yapılıyor ben sana onu anlatıcam inşallah

asudecim emiri kendi haline bırak artık kendi kendine büyüsün o senin peşinden koşsun, 2 yıldır saçını süpürge ettin sevimli mikrop oğlun için :)) artık kıymet bilmeye başlasın erken alıştırmak lazım :)

sonbahar merhaba bende geldim ve kolay kolay gitmem artık :) zaten günde 9 saatten fazla internet başındayım... :24:
burayı sevdim.. memleketim insanı ile muhabbet etmek de iyi gelecek bana şu günlerimde.. sizi daha iyi tanımak istiyorum bi gecmişi filan okuyorum arada:)

gözüm karardı arık nickini ellibeş diye görüyormuşum şimdi farkettim farklı olduğunu..:9:

-- senin bebişinde olacak bence ama daha zamanı var demekki. konuyla ilgili dr gittiniz mi , yani son durumunuz ne bilmiyorum ama inşallah allah sana sakin, iştahlı, mışıl mışıl uyuyan bebek verir.

bunu bana hitaben yazdın sanırım:) bu arada hoşgeldin ben halen bıradayım 6 da cıkıcam işten... evet umarım o zaman bir gün ve yakın zamanda gelir :8::8::6:
baksana sen büyütmüşsün bile aman ne güzel hemde kız bende kız istiyorum ama nasip kısmet olsunda Erkek evladımı da cok severimm aahh ahhh:87:

minecim kendi haline bırakılmıyo ki nasıl tehlikeler yaratıyo bi bilsen Allah emanet yani ben bıraksam geliyo o bana yapışıyo :)) Allah her isteyene evlat versin ama kolay evlat versin zoru çok zor yaşamayan anlamaz 2 yıldır ne çektiğimi bir ben bir Allah bilir dua ederken düşmanıma bile dilemem böyle zor çocuk çok şükür hasta desen değil ama beni hasta etti 2 yıldır psikolojim sinir sistemim altüst oldu :( bu da geçecek inşallah bakalım :))

minecim kendi haline bırakılmıyo ki nasıl tehlikeler yaratıyo bi bilsen Allah emanet yani ben bıraksam geliyo o bana yapışıyo :)) Allah her isteyene evlat versin ama kolay evlat versin zoru çok zor yaşamayan anlamaz 2 yıldır ne çektiğimi bir ben bir Allah bilir dua ederken düşmanıma bile dilemem böyle zor çocuk çok şükür hasta desen değil ama beni hasta etti 2 yıldır psikolojim sinir sistemim altüst oldu :( bu da geçecek inşallah bakalım :))

evet haklısın Allahtan hayırlısını istiyorum her zaman ... cevremde cocugu olup çook zorlananda görüyoruuum sakin hiç zararı olmayan cocuk da görüyorummm..
hatta suanda teyzem doktora gidiyor psikolojik tedavi için bir hap içiyormuş o kadar ılımlı ki cocuklarına karşı hatta dedim teyze ne kadar iyisin diye bana ilaç aldıgını söylemedi yaş itibariyle olsa gerek dedi 35 yasında 1 yasında oglu var. sonra ablam dedi teyzem ilaç kullanıyo diye :) :18:

herşeye rağmen çok güzel, sebile allahım sana da nasip etsin umarım ismini doğru telaffuz etmişimdir doğru yazmışımdır :)

asudecim ya ben 2. çocuğuda istiyorum sanırım, tabi şimdi değil ilerde :27:şaşırdım galiba :1:

mine tabiki bahara kardeş lazım bebişim:) hatta iki tane daha yap yapabildiğin kadar kardeş yap ona:) şaka bi yana insan büyüdükçe kardeşlerinin kıymetini daha bi iyi anlıyo.senide daha bi rahatlamış gördüm çok mutlu oldum bu aralar.hep böyle ol e mi?
sebile allah bütün bebek isteyenlere nasip etsin kaç doğumlusun sen?Banada seneye nasip etsin:)
asude amin, çok saol güsel dileklerin için.doğru bi karar verdim dimi ya bebeği erteleyerek,inşallah pişman olmam.bebekten sonra iş hayallerim suya düşer gibi gelio
bu arada ramazanla aranız nasıl kızlar? ben hiçbişe yiyemiyorum midemi küstürcem zaten problemli kendisi ,iştah problemim var.bana iştahınızı açan şeyleri yazsanıza belki ilham olur
özlem benim ailem ankarada da eşiminki giresunda canım biz bi bayram oraya bi bayram oraya gidiorus:)
ramazandan sonra buluşalım kızlar ayarlayalımda

selam kızlar yazılarınızı yeni gördüm. ben çarşıda internet çözümleri üzerine bir firmada calısıyorum:) iş merkezin birinde diyim:D
kendim de yenişehirde mahallesinde oturuyorum yine merkezde sayılır. burayı iyi ki buldum artık günler daha eğlenceli geciyor umarım sizi tanıdıkça da daha güzel olacak...
ben doğma büyüme izmitliyim kızlar herseyi avucumun için gibi bilirim diyebilirim aslen gündoğduluyum evlendim merkeze indim...

bebek özlemi çekiyorum şu sıralar yani son 1 yıldır.... bebişi olan arkadaşlar vallahi kıymetini bilin derler ya Allah aratmasın diye işte benim başıma geldi o kadar zor ki
olmaması bir yana birde milletle ugrasıyoruz yapın ne duruyonuz tam yaşınız bilmem ne sanki oldu da biz yapmadıkkk allahım ..

geçmiş çok okuyamadım özlem sende izmitlimisiin yoksa gelin mi geldin :) :15:

merhaba canım .allah gönlüne göre versin tez zamanada kavuşursun bebeişine, herşey vakti gelince oluyor sen sakın üzülme, onun bunun lafına da bakma. salla gitsin. bebekler gelce vakti biliyor. sen sabret. ben ankaralıyım canım, gelin geldim. eşimde ankaralı, kimsdemiz yok anlayacan. yaşayıp gidiyoruz. mineciğim öncülülk yapsada ramazandan sonra görüşsek.

selamm bende geldim..

kızlar ben çok zor dayanıyorum yani dirayet göstermeye çalışıyorum oruca ama dayanabildiğim kadar dayanıcam , allah kabul etsin inşallah...

şimdi kızımı uyuttumda hemen topikten içeri kafamı soktum bakınıyorum

şeymacım yaw yeter kaç yıldır ders çalışıyorsun bırak artık dersi kpss yi gel sende katıl saçını başını yolanlar kervanına :37:

özlemcim dün mesajını gördüm ancak o an cevap verebilecek durumda olamadım o yüzden yanıtlayamadım resim paylaşımı başka bir siteden yapılıyor ben sana onu anlatıcam inşallah

asudecim emiri kendi haline bırak artık kendi kendine büyüsün o senin peşinden koşsun, 2 yıldır saçını süpürge ettin sevimli mikrop oğlun için :)) artık kıymet bilmeye başlasın erken alıştırmak lazım :)

miceiğim görüşürüz bi ara, moralim çok bozuk özelden yazacam daha sonra, yarın annemi yolcu etcem. rahat rahat yazarım sonra sana.

Back
X