izmitliler dedikodu hoş beş kulübü

ay kızlar herkes derince körfez yeniket. bide bana yakın olan olsa.kimse yok mu köseköy tarafında.yalnızım çok yalnızım.

herkesee selaaammmm:) yine eşimin iş bilgisayarından girdim bi bakiim die. benim pc hala bozuk ne yapsak die düşünüorus, sizide özledim..
on günlük bi tatile çıktık geldik bizde dü yeni.fethiye marmaris o taraflara gittik oralar türkiye diil gibi. hep yabancılar var hatta bazı yerlere türkleri kabul etmiolar apartlara falan çok üzüldüm.neyse çok güseldi ama yüzme öğrendim:) suları o kadar temizkii:) sizlerde iisinizdir umarım azcık göz attımda asude eşinin işi hayrlı olur inşallah çok sefindim:)mine baharda ne kadar büyümüş..
o kadar miskinimki tatil dönüşü.
bu arada yeni arkadaşlar gelmiş hoşgelmiş:) bakmayın şimdi giremiorum nete ama en çok lak lak yapan bendim burda zamanındaen kısa zamanda görüşmek dileğiylee
bide bi arkadaşta iki sene önce önce evlenip buraya gelmiş ankaradan benle aynı kaderde:)

hoşgeldiniz tatillerden. 2 sene önce ankaradan sizinle kaderdaş benim durubulut (özlem) memnun oldum...

kzılar ben geldim..

napıyosun canıımmmmmmm, nerelerdesin özledim yahu. giriyorum bakıyorum yoksun. bişeyde yazmadan çıkıyorum. sen olmayınca tadı olmuyor buranın.bahar nasıl. duru yine diş çıkarıyor ayyy iştah gitti yine.annemi getirdim bu arada. 15 gün benle. ay çok güzelmiş yanında birinin olması. benden bu kadar. öptüm

selam kızlar herkes iyidir umarım.

nerelerdeydim anlatıyım önce yazlığa gittik karasuya sonra annemlerin yazlığına gittik kefken tarafında ordada 2 gece kaldık. baharın yaş gününü yaptık döndük. gerçi istediğim gibi olduğunu söyleyemem çünkü üzücü haberler aldığımız acı bir gün oldu. akşamda kalan neşeyle yaptık birşeyler... kızım 1 yaşında oldu çok şükür daha dün gibi, ne kadar üzsede, mızmızlansada aslında ben ona hiç bir zaman kızmamışım bunu anladım..

http://a1107.hizliresim.com/11/7/23/3362.jpg

http://a1107.hizliresim.com/11/7/23/3373.jpg

http://b1107.hizliresim.com/11/7/23/3395.jpg

hoşgeldin şeymacım valla yokluğun o kadar belli oluyorki :) sağol darısı darda kalan herkesin başına inşallah sizler daha güzel imkanlara sahip olursunuz dilerim gel bi an evvel buralara bak sen olmayınca hepimiz yok oluyoruz

çok tatlı olmuş cimcime seneye daha güzel kutlarsınız inşallah annesi :)

merhaba arkadaşlar herkes iyidir inşallah. benim bu aralar girmeye pek fırsatım olmuyor. bir bakmışım akşam olmuş cimcimeyle uğraşırken..

herkese hayırlı ramazanlar diliyorum. sizi öpüyorum. görüşürüz.

herkese merhaba bende diyordum bu forumda hiç izmitli yok mu :) cok sevindim bu topiğin olmasına kimler var kimler yok :)

ben sebile :) izmit merkezdenimmmm 26 yaşındayım calısıyorum ..
ay yarışmaya katılmış gibi oldu ama neyseee... kendimden bahsedeyim biraz daha
2 yıllık evliyim ve bebiş istiyoruz ama olmuyo... bebiş içn calısıyoruz burdaki diger bebiş isteyen arkadaşlarımla birlikte hayat devam ediyor...

merhaba hoşgeldin, nasılsın, bende özlem köseköydeyim. nerde çalışıyosun, dilerim en kısa zamanda bebeişine kavuşursun.

mine hayrlı olsun baharın yeni yaşıı, nazarlar değmesin sizee:) Aldığın kötü haber çok kötü bi haber değildir umarım.
asude bende buranın yokluğunu hisediyorum yaf daha doğrusu sizin:) evlendiğimden beri yalnızımya herşeyimi sizlerle paylaşıorum ben arkadaşlarım benim
özlem ankaranın neresinden geldin? bebiş yapmışsın iyiki yaptım diomusun yoksa biraz daha bekleseydim mi diosun? biz hala tembellik yapıorus bebek konusunda. bu senede kursa yazıldım son bi şansımı denemek için işe giremezsem bebekten sonra hiç giremem die düşünüorumda bilmiorum yanlışmı düşünüorum..
herkesin ramazanı hayrlı olsun .

merhaba bebek için evet iyi ki yapmışım o olmasa deli olurdum galiba, ankara yenimahalle, sen nereden, çalışmayı düşünüyosan yapma, yok çalışmaycaksanda bebek şartcanım, tavsiye ederim.nerde oturuyosun bakalım, mine kadsar uzak değilsindir inşallah

işte çalışmayı düşündüğüm için yapmıyorus.bebek işten önce olursa işe giremem die düşünüorum herşey için geç olur . bu sene düşünmüştük vazgeçtik o yüzden kendimide hazırlamıştım baya psikolojik olarak. şimdi zorlanıorum bebek istio canım çünkü:) inşallah hayrlı olur böylesi napalım yaşımda geçio bi taraftan.
ben balgattaydım canım burda da en uzak benim herhalde,değirmenderede oturuorum:)

geri döndün mü sonunda :)) hoşgeldin öyleyse inşallah iş olur istediğin gibi Şeymacım çok zor ikilemde kalmak hakkınızda hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…