• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

izmitliler dedikodu hoş beş kulübü

mine tabiki bahara kardeş lazım bebişim:) hatta iki tane daha yap yapabildiğin kadar kardeş yap ona:) şaka bi yana insan büyüdükçe kardeşlerinin kıymetini daha bi iyi anlıyo.senide daha bi rahatlamış gördüm çok mutlu oldum bu aralar.hep böyle ol e mi?
sebile allah bütün bebek isteyenlere nasip etsin kaç doğumlusun sen?Banada seneye nasip etsin:)
asude amin, çok saol güsel dileklerin için.doğru bi karar verdim dimi ya bebeği erteleyerek,inşallah pişman olmam.bebekten sonra iş hayallerim suya düşer gibi gelio
bu arada ramazanla aranız nasıl kızlar? ben hiçbişe yiyemiyorum midemi küstürcem zaten problemli kendisi ,iştah problemim var.bana iştahınızı açan şeyleri yazsanıza belki ilham olur
özlem benim ailem ankarada da eşiminki giresunda canım biz bi bayram oraya bi bayram oraya gidiorus:)
ramazandan sonra buluşalım kızlar ayarlayalımda

bizimkilerin hepsi ankarada, bizde bayramda gidiyoruz ara ara ben gidip kalıyorum annem de, 15 gündür de annem yanımda yarın gidecek, ay canım çok sıkılıyor gidince, gurbet zormuş ya

uzak olmanın güzelliğide var zorluğuda. sürekli birileri gelse kalsa istio insan, hiç gitmesin istio, gidince acaip morali bozuluo insanın bikaç gün eli kolu kalkmıo boşluğa düşüo, yalnızlık vuruo sanırım bilmiorum.neyse bayrama az kaldı siz gidersiniz canını sıkma çok, anlıorum ben seni ama inan.

ya aslında içim çok dolu:(son bikaç yıldır biraz zor şeyler yaşıorum.ailemle ilgili, boşanmalar falan tatsız olaylar. neyse bunların detayına girmiycemde asıl sinir olduğum şey hani biz böyle kötü şeyler yaşıorus üzülüorus ne bilimm gerçekten yıpranıorus, bi aile parçalanıo benim gerizekalı akrabalarım hala dedikodu peşinde. bu nasıl bişey ya insan öz kardeşine destek olmazmı yada ne biliim teyzesine halasına herneyse. bunların işi gücü dedikodu.herkes önce bi kendine bakıcak bence. kimseye düşmez birileri hakkında olumsuz konuşmak helede zor şeyler yaşıosa desteğe ihtiyacı varsa.bi kere adamın karakteri düzgün olcak yoksa gerisi boş . düzgün biri olsa hakkında kötü şeyler söylese düşünse zoruna gider ama beş para etmez insanlar boş boş şeylerle uğraşınca, saçma sapan imalarda bulunursa bilip bilmeden daha çok zoruna gidio. çünkü karşındakine bakıosun içinden neler geçioda işte... söyleyemiosun büyüklük bende kalsın diosun yada saygısızlık etmek istemiosun.
şunu gördüm bu yaşıma kadar. çok dedikodu yapan onu bunu eleştiren insanlar çok hatası olan kusuru olan insanlar bence bu şekilde kendilerini rahatlataya çalışıolar,vicdanlarını rahatlatıolar ne kadar eksiği kusuru varsa o kadar da milletin eksiğini arıolar çamur atıolar.herkes önce kendini düzeltecek bence . aman neyse daldan dala atladım valla kusura bakmayın.

evet haklısın Allahtan hayırlısını istiyorum her zaman ... cevremde cocugu olup çook zorlananda görüyoruuum sakin hiç zararı olmayan cocuk da görüyorummm..
hatta suanda teyzem doktora gidiyor psikolojik tedavi için bir hap içiyormuş o kadar ılımlı ki cocuklarına karşı hatta dedim teyze ne kadar iyisin diye bana ilaç aldıgını söylemedi yaş itibariyle olsa gerek dedi 35 yasında 1 yasında oglu var. sonra ablam dedi teyzem ilaç kullanıyo diye :) :18:
zor ama insan tabiki iyiki olmuş diyo canını okusada bambaşka bişey evlat inşallah sende bu duyguyu tez zamanda tadarsın insanlar zaten boş konuşmak için yer arar kimsenin dediğine aldırış etme birincisi olsa ikinciyi ne zaman yapıyon aa hemen yap beraber büyüsünler kardeşsiz olmaz gibi abuk sabuk başlıyolar :)) Allah hayırlısını versin

herşeye rağmen çok güzel, sebile allahım sana da nasip etsin umarım ismini doğru telaffuz etmişimdir doğru yazmışımdır :)

asudecim ya ben 2. çocuğuda istiyorum sanırım, tabi şimdi değil ilerde :27:şaşırdım galiba :1:
ilerde istiyorsan şaşırmamışsın canım şimdi yapıcam desen mine ne diyosun derdim :D ben o kadarına da cesaret edemiyorum o ayrı :) eşim benden önce aman yok aldık ağzımızın payını diyo :D 2 yıldır eşimle aynı odada uyuyamıyoruz bu bile yetiyo insanı düşündürmek için hoş her çocuk aynı olacak değil ama ya olursa :) onuda boşver çooooooooooooooooooook yoruldum ya anlatamam çok seviyorum ama çok yoruldum :(

mine tabiki bahara kardeş lazım bebişim:) hatta iki tane daha yap yapabildiğin kadar kardeş yap ona:) şaka bi yana insan büyüdükçe kardeşlerinin kıymetini daha bi iyi anlıyo.senide daha bi rahatlamış gördüm çok mutlu oldum bu aralar.hep böyle ol e mi?
sebile allah bütün bebek isteyenlere nasip etsin kaç doğumlusun sen?Banada seneye nasip etsin:)
asude amin, çok saol güsel dileklerin için.doğru bi karar verdim dimi ya bebeği erteleyerek,inşallah pişman olmam.bebekten sonra iş hayallerim suya düşer gibi gelio
bu arada ramazanla aranız nasıl kızlar? ben hiçbişe yiyemiyorum midemi küstürcem zaten problemli kendisi ,iştah problemim var.bana iştahınızı açan şeyleri yazsanıza belki ilham olur
özlem benim ailem ankarada da eşiminki giresunda canım biz bi bayram oraya bi bayram oraya gidiorus:)
ramazandan sonra buluşalım kızlar ayarlayalımda
sonuçta çalışmak istiyorsun son bi şansını dene keşke dememen için doğru karar ben çoğu zaman keşke bulabilseydim iş diyorum hoş aradım ama olmadı kısmette ne varsa o oluyo zaten benim yokmuş senin vardır inşallah :)

bizimkilerin hepsi ankarada, bizde bayramda gidiyoruz ara ara ben gidip kalıyorum annem de, 15 gündür de annem yanımda yarın gidecek, ay canım çok sıkılıyor gidince, gurbet zormuş ya
okurken bile uzakta olmak bana çok zor geliyordu birde evlendiğimde uzak olsaydım delirirdim heralde hakikaten gurbet zor Allah yardımcın olsun

ya aslında içim çok dolu:(son bikaç yıldır biraz zor şeyler yaşıorum.ailemle ilgili, boşanmalar falan tatsız olaylar. neyse bunların detayına girmiycemde asıl sinir olduğum şey hani biz böyle kötü şeyler yaşıorus üzülüorus ne bilimm gerçekten yıpranıorus, bi aile parçalanıo benim gerizekalı akrabalarım hala dedikodu peşinde. bu nasıl bişey ya insan öz kardeşine destek olmazmı yada ne biliim teyzesine halasına herneyse. bunların işi gücü dedikodu.herkes önce bi kendine bakıcak bence. kimseye düşmez birileri hakkında olumsuz konuşmak helede zor şeyler yaşıosa desteğe ihtiyacı varsa.bi kere adamın karakteri düzgün olcak yoksa gerisi boş . düzgün biri olsa hakkında kötü şeyler söylese düşünse zoruna gider ama beş para etmez insanlar boş boş şeylerle uğraşınca, saçma sapan imalarda bulunursa bilip bilmeden daha çok zoruna gidio. çünkü karşındakine bakıosun içinden neler geçioda işte... söyleyemiosun büyüklük bende kalsın diosun yada saygısızlık etmek istemiosun.
şunu gördüm bu yaşıma kadar. çok dedikodu yapan onu bunu eleştiren insanlar çok hatası olan kusuru olan insanlar bence bu şekilde kendilerini rahatlataya çalışıolar,vicdanlarını rahatlatıolar ne kadar eksiği kusuru varsa o kadar da milletin eksiğini arıolar çamur atıolar.herkes önce kendini düzeltecek bence . aman neyse daldan dala atladım valla kusura bakmayın.
bizde de var öyle tuhaf akrabalar hiç üzmeyin kendinizi öyle insanlara değmiyo gerçekten etrafta öyle çoklar ki kendi başına gelmeyecekmiş gibi boş konuşan düşünmeyen insanlar Allahım diyorum azıcık düşünce olsaydı şu insanlarda ne olurdu

rabbim yardımcınız olsun.. dua edicem size:( zor ya çok büyük bi sorunluluk.. ama ALLAH büyük işte.. o sıcklarda nasıl geçen gn izmite yagmur yagdırdıysa senn derdinede çare bulucaktır.. ya bu dünyada yada diğer tarafta.. sınanıyoruz fani dünya işte:S

merhaba arkadaşlar.. öğretmenim ve es durumundan izmite tayin istiyorum çıkan okulları buraya yazsam bana yardımcı olurmusunuz acaba? okullar merkez ilçelerde :izmit,başiskele,kartepe,körfez,derince... burada ikamet eden arkadaşlar varmı acaba?

merhaba arkadaşlar.. öğretmenim ve es durumundan izmite tayin istiyorum çıkan okulları buraya yazsam bana yardımcı olurmusunuz acaba? okullar merkez ilçelerde :izmit,başiskele,kartepe,körfez,derince... burada ikamet eden arkadaşlar varmı acaba?

selam, saydığın ilçelerin hepsi güzel. sadece körfez ve derince yani benim oturduğum yer (körfez) biraz daha kırsal kesim sayılabilir. buralarda pek izmitli yok. genelde doğu kökenliler.

sormak istediğin birşey varsa bende yardımcı olurum, izmitliyim.

selam, saydığın ilçelerin hepsi güzel. sadece körfez ve derince yani benim oturduğum yer (körfez) biraz daha kırsal kesim sayılabilir. buralarda pek izmitli yok. genelde doğu kökenliler.

sormak istediğin birşey varsa bende yardımcı olurum, izmitliyim.

ilgilendiğin için çok tşk ederim:) peki izmitten geliş gidiş zor olurmu en uzak körfezmiş sanırım buraya... birde okulları hakkında bilgin varmı canım? branşım ing. daha önce lisede çalıştım ,ilköğretim tercih etmeyi düşünüyodum ama çok uzak tepe vs. yerler açıldı kararsızım eski okulumda sınıf mevcutları çok kalabalıktı çıkan okulları yazsam yeri konumu şartları hakkında bildiklerin warsa yazabilirmisin acaba? birde hereke de ki okullar ii görünüyo çokmu uzak orası?

KÖRFEZ İlköğretim Okulu 0 2 5655670 100. Yıl Atatürk İlköğretim Okulu
KÖRFEZ İlköğretim Okulu 0 1 3377210 General Edip Bayoğlu İlköğretim Okulu
KÖRFEZ İlköğretim Okulu 0 3 3377700 Hereke Kışladüzü İlköğretim Okulu
KÖRFEZ Kız Meslek Lisesi 0 3 3616260 Hereke Kız Teknik ve Meslek Lisesi
KÖRFEZ Lise 0 3 1741170 Hereke Lisesi
KÖRFEZ Endüstri Meslek Lisesi 0 3 1738170 Hereke Nuh Çimento Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi, Denizcilik Anadolu Meslek Lisesi
KÖRFEZ İlköğretim Okulu 0 2 8673170 Kirazlıyalı Tevfik Fikret İlköğretim Okulu
KÖRFEZ İlköğretim Okulu 0 1 9646280 Körfez Hedise Evyap İlköğretim Okulu
KÖRFEZ Endüstri Meslek Lisesi 0 1 1737950 Körfez Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi
KÖRFEZ Çok Programlı Lise (Kız Tek. Öğ. Gn. M) 0 2 3783330 Milangaz Hacer Demirören Çok Programlı Lise
KÖRFEZ Lise 0 1 3166740 Mustafa Kemal Lisesi
KÖRFEZ İlköğretim Okulu 0 5 8909470 Nuh Çimento Vatan İlköğretim Okulu
KÖRFEZ İlköğretim Okulu 0 1 5655790 Petkım İlköğretim Okulu
KÖRFEZ İlköğretim Okulu 0 3 8773690 Rıfat Ilgaz İlköğretim Okulu
KÖRFEZ İlköğretim Okulu 0 1 3626320 Seka Çocuk Dostları İlköğretim Okulu
KÖRFEZ İlköğretim Okulu 0 2 2580260 Uluğbey İlköğretim Okulu
KÖRFEZ Lise 0 1 1737340 Yarimca Lisesi
KÖRFEZ İlköğretim Okulu 0 2 3394700 Yavuz Selim İlköğretim Okulu
KÖRFEZ İlköğretim Okulu 0 1 8772860 Yeniyalı Fahri Korutürk İlköğretim Okulu
KÖRFEZ İlköğretim Okulu 0 3 3378280 Yukarı Hereke İlköğretim Okulu

sen bana söyle canım , ne konuşmak istiyorsun :)) şaka bir yana hoşgeldin..

sen nerelerdensin anlatsana biraz...

22 yaşındayım yarışmaya izmiiten katılıyorum:)

körfezde oturuyorum.. izmitte çalışıyorum.. hemen yürüyüş yolunda..
şuan ne konuşmak istediğimi bilmiyorum:)

ama yaklaşık 30 dkdır şunu anlamaya çalışıyorum

insanlara onları size nankörlük yapmaya mecbur bırakacak kadar büyük iyiliklerde bulunmayın!!!

nedir bu:S

bn körfezdeyim.. dayımda körfezde öğretmenlik yapıyor.. bişey olursa yardımcı olurum

düzenle: yorumumu begenirsen fark edip daha çabuk dönerim:)

Son düzenleme:

insanlara onları size nankörlük yapmaya mecbur bırakacak kadar büyük iyiliklerde bulunmayın!!!

bn körfezdeyim.. dayımda körfezde öğretmenlik yapıyor.. bişey olursa yardımcı olurum

düzenle: yorumumu begenirsen fark edip daha çabuk dönerim:)

merhaba.gidiş geliş ne kadar sürüyo izmit körfez arası birde ulaşım müsait mi istediin an bulabiliyomusun ? körfezdeki okulları bi önceki mesajımda yazmıştım senin yerini bildiklerin warmı içerisinde ?

bende körfezkentteyim, sen neresindesin , komşumuyuz yoksa?

aslen nerelisin?

ve söylediğine katılıyorum ancak ben hala tersini uygulamış değilim. aslında tersini uygulamayada çalışmıyorum. nankörlük görsemde iyiliğimden geri kalmam. zaten kul bilsin diye değil, allah bilsin diye yapılır iyilikler, güzellikler... insanoğlunu boşver gitsin.

herşeye rağmen çok güzel, sebile allahım sana da nasip etsin umarım ismini doğru telaffuz etmişimdir doğru yazmışımdır :)
evet canım tel seferde doğru söyledin adımı kimse anlamıyor söyleyince hehe...

asudecim ya ben 2. çocuğuda istiyorum sanırım, tabi şimdi değil ilerde :27:şaşırdım galiba :1:
2. bebişi en cok cocugu 4. yasında gelince yapanlar memnun :D

merhaba canım .allah gönlüne göre versin tez zamanada kavuşursun bebeişine, herşey vakti gelince oluyor sen sakın üzülme, onun bunun lafına da bakma. salla gitsin. bebekler gelce vakti biliyor. sen sabret. ben ankaralıyım canım, gelin geldim. eşimde ankaralı, kimsdemiz yok anlayacan. yaşayıp gidiyoruz. mineciğim öncülülk yapsada ramazandan sonra görüşsek.
ister istemez takıyorum insanları o yüzden kimseyle görüşmek istemiyorum zaten iş sebebiyle de görüşmüyorum kimseyle :D dügün derneklerde genelde konusuluyo amaaan ne biliyim..

ohooo olmazki:) izmitliyiz muhabettin dışında kalıoz ne olcak:)
bende doğma büyüme izmitliyim şekeriimmm

ilgilendiğin için çok tşk ederim:) peki izmitten geliş gidiş zor olurmu en uzak körfezmiş sanırım buraya... birde okulları hakkında bilgin varmı canım? branşım ing. daha önce lisede çalıştım ,ilköğretim tercih etmeyi düşünüyodum ama çok uzak tepe vs. yerler açıldı kararsızım eski okulumda sınıf mevcutları çok kalabalıktı çıkan okulları yazsam yeri konumu şartları hakkında bildiklerin warsa yazabilirmisin acaba? birde hereke de ki okullar ii görünüyo çokmu uzak orası?

KÖRFEZ İlköğretim Okulu 0 2 5655670 100. Yıl Atatürk İlköğretim Okulu
KÖRFEZ İlköğretim Okulu 0 1 3377210 General Edip Bayoğlu İlköğretim Okulu
KÖRFEZ İlköğretim Okulu 0 3 3377700 Hereke Kışladüzü İlköğretim Okulu
KÖRFEZ Kız Meslek Lisesi 0 3 3616260 Hereke Kız Teknik ve Meslek Lisesi
KÖRFEZ Lise 0 3 1741170 Hereke Lisesi
KÖRFEZ Endüstri Meslek Lisesi 0 3 1738170 Hereke Nuh Çimento Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi, Denizcilik Anadolu Meslek Lisesi
KÖRFEZ İlköğretim Okulu 0 2 8673170 Kirazlıyalı Tevfik Fikret İlköğretim Okulu
KÖRFEZ İlköğretim Okulu 0 1 9646280 Körfez Hedise Evyap İlköğretim Okulu
KÖRFEZ Endüstri Meslek Lisesi 0 1 1737950 Körfez Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi
KÖRFEZ Çok Programlı Lise (Kız Tek. Öğ. Gn. M) 0 2 3783330 Milangaz Hacer Demirören Çok Programlı Lise
KÖRFEZ Lise 0 1 3166740 Mustafa Kemal Lisesi
KÖRFEZ İlköğretim Okulu 0 5 8909470 Nuh Çimento Vatan İlköğretim Okulu
KÖRFEZ İlköğretim Okulu 0 1 5655790 Petkım İlköğretim Okulu
KÖRFEZ İlköğretim Okulu 0 3 8773690 Rıfat Ilgaz İlköğretim Okulu
KÖRFEZ İlköğretim Okulu 0 1 3626320 Seka Çocuk Dostları İlköğretim Okulu
KÖRFEZ İlköğretim Okulu 0 2 2580260 Uluğbey İlköğretim Okulu
KÖRFEZ Lise 0 1 1737340 Yarimca Lisesi
KÖRFEZ İlköğretim Okulu 0 2 3394700 Yavuz Selim İlköğretim Okulu
KÖRFEZ İlköğretim Okulu 0 1 8772860 Yeniyalı Fahri Korutürk İlköğretim Okulu
KÖRFEZ İlköğretim Okulu 0 3 3378280 Yukarı Hereke İlköğretim Okulu

canım eşinleanı okulumu yazacaksınız?
neden körfez düşünüyorsunuz? izmit merkezden düşünseniz daha iyi olur bence .
herekeyi sakın seçmeyin orası izmite de çok uzak istanbula da tam arada bi yer canınız sıkılır:) ama seka cocuk dosyaları ilkögretim okulu 95
evler diye bir yerde ve güzel bir yer

linguist yerinde olsam tüm hereke yazan okulları elerdim. çünkü hereke körfezden daha uzak, az daha gitsen istanbula varırsın desem yeridir :)

hereke izmit arası çok zor heleki hereke yokuşa kurulmuş bir yer. yukarı hereke de bildiğin köy. onları geç istersen tabi eş durumuna bağlı.

kalabalıktan şikayetçiysen körfez yavuz sultan selim i.ö yüde geç orda bol bol pantolonu düşen burnu akan çocuklar var bizzat biliyorum yani :))

yenikent çıksaydın tercihlerinde çok iyi olursu yenikentte güzel okullar vardı.

birde hedise evyap güzel okul , güzel öğrenciler var ordada.

ayrıca körfezdense yarımca daha güzel bir yerdir. duruma göre otobüsler körfez- yarımca- derince- izmit arası ortalam 40-45 dk da gidiyor.

mesela benim oturduğum yerde yarım saatte bir kalkıyor. ben bu listeyi akşam eşime göstercem o buraları çok iyi biliyor, çocukluğu burda geçmiş. ben sadece ön fikir olsun diye yazdım sana.

bende körfezkentteyim, sen neresindesin , komşumuyuz yoksa?

aslen nerelisin?

ve söylediğine katılıyorum ancak ben hala tersini uygulamış değilim. aslında tersini uygulamayada çalışmıyorum. nankörlük görsemde iyiliğimden geri kalmam. zaten kul bilsin diye değil, allah bilsin diye yapılır iyilikler, güzellikler... insanoğlunu boşver gitsin.

hastanenin ordayım:) belki görmüşlüğümüzde vardır:)
yazıyı okudum çok gzl dımı..

merhaba arkadaşlar bende izmitteniz foruma kayıt olalı 2 gün oldu benide aranıxza alırmısınızzzz :3:

hastanenin ordayım:) belki görmüşlüğümüzde vardır:)
yazıyı okudum çok gzl dımı..

çamlıtepede yani öyle mi.. körfez devlet hast mi? kayınvalidemlerde orda oturuyorlar, sende ordaysan onlarla komşusun demekki :)

birde hangi yazıyı okudun çok güzel ben anlamadım , kusura bakma oruçluyken böyle :37:

Back