• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

izmitliler dedikodu hoş beş kulübü

selam kocaelililer :)
bana iyi kaş alan bi yer önerebilecek var mıdır :)

Arkadaşım iyi kaş alan yer Yenikentte Adese yanında bir kuaför var,Ayşe adında bir hanım çok biçimli kaş alıyormuş,herkes sıradaymış,öyle duydum.Haberin olsun.

ben yürüyüş yolunun üzerinde mass kuaföre gidiyorum. orda hülya var ona aldırıyorum kaşlarımı. çokta memnunum

merhaba arkadaşlar...

haftasonunuz umarım güzel geçmiştir...

bende bu pazar gününü kapalı havaya rağmen gezerek değerlendirdim...

topiğe yeni gelen arkadaşlara hoşgeldiniz diyorum..

herkese mutlu bir sabah, güzel bir hafta diliyorumm

:asigim: :asigim: :1hug:

kızlar merhabalar nasılsınız umarım günleriniz güzel geçiyordur
kızlar benim ayak tırnağımda batma var mafoldumben ve onun için pedikür yaptırmak istiyorum ama temizliğinden emin olamıyorum her yerin sizlerin bana önerebileceğiniz bir güzellik salonu war

hoşgeldiniz kızlar..

bende bugün kendimi derslere verdim. sıkılıncaya kadar çalışıcam bugün sonra bırakcam...

çünkü günden güne sıkıntım artıyor bebiş yüzünden. yürüyüşümden oturuşuma uyku düzenime kadar herşeyim değişmeye başladı. en iyisi hızlı hızlı çalışıp konuları bitireyim.
yoksa bide sıcaklar başlarsa ben hiçbirşey yapamam yer içer uyurum gibime geliyor
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Oy canlarım, ne olmuş bu topik, takip etmek imkansız...
Buluşma konusunda gelişme yok mu ?
Bu sefer ben karışmıyorum, ama zor tutuyorum kendimi organize etmemek için kaydirigubbakcemile3
Hepinizi öpüp kaçayım bari Şeniz
tutma hayatım kendini organizasyon için

selam kocaelililer :)
bana iyi kaş alan bi yer önerebilecek var mıdır :)
Ya bende iyi bi kuaför arıyorum bilginize
Merhaba kızlar ben de Kocaelideyim. 2 oğlum var biri 4 yaşında , diğeri 7 aylık. Uzunçiftlikte oturuyorum.
Hoşgeldin hayatım nasılsın
hoşgeldiniz kızlar..

bende bugün kendimi derslere verdim. sıkılıncaya kadar çalışıcam bugün sonra bırakcam...

çünkü günden güne sıkıntım artıyor bebiş yüzünden. yürüyüşümden oturuşuma uyku düzenime kadar herşeyim değişmeye başladı. en iyisi hızlı hızlı çalışıp konuları bitireyim.
yoksa bide sıcaklar başlarsa ben hiçbirşey yapamam yer içer uyurum gibime geliyor
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Allah kolaylık verin canım.Evet hayatım en iyisi bi an önce toparlaman sonra daha da zor oluyo.

kızlaarrr haftasonu ilerlememiş burası çok fazla hemen okuyuverdim:) iisiniz hepiniz sefindimm,a.s.
haftasonları da güsel geçmiş oh oh.
sonbahar çalışabiliomusun derslere, ben kaplumbağa hızıyla çalışıyorum ve hiç mmenun değilim bu halden yaf.

ben başka konulara bakmamaya başladım burası hastalık yapmaya başladı bendezemuszemus
haftasonu bile aklıma geldi acaba neler kaçırdım felan diye delimiyim neyim::)

benbakıp kaçmıyorum walla pc açık duruyor ama faal olmayınca kk bi süre sonra atıyor.

o yüzden offline gözüküyorum. 20 dk da bir kullanıcı adımla giriş yapmak zorunda kalıyorum
akannehir

benbakıp kaçmıyorum walla pc açık duruyor ama faal olmayınca kk bi süre sonra atıyor.

o yüzden offline gözüküyorum. 20 dk da bir kullanıcı adımla giriş yapmak zorunda kalıyorum
akannehir

enteresan ben bilgisayarı askıya aldığım halde açıncatekrar giriş yapmıyorum hiç çok rahat oluyo valla :lepi:

yaf bu izmit çok güsel gerçekten herşeyini çok seviyorum ama tek bi eksiği var. alışveriş merkezi çok az ve küçükler:( şöyle bi tane kocaman alışveriş merkezi lazım buraya , bi de bazı mağazaların orjinali yok ama outleti varya sadece bu da kötü:(

sonbahar bilemiyorum ki niye öyle oluyo?
ikiziz varsın olmasın ya ben memleketimi seviyorum insan başka yere gidince daha iyi anlıyo kıymetini mesela Eskişehir çok güzel bi yer ama ben nasıl aramıştım ızmitimi üniversitedeyken

Back
X