selam kocaelililer :)
bana iyi kaş alan bi yer önerebilecek var mıdır :)
Arkadaşım iyi kaş alan yer Yenikentte Adese yanında bir kuaför var,Ayşe adında bir hanım çok biçimli kaş alıyormuş,herkes sıradaymış,öyle duydum.Haberin olsun.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selam kocaelililer :)
tutma hayatım kendini organizasyon içinOy canlarım, ne olmuş bu topik, takip etmek imkansız...
Buluşma konusunda gelişme yok mu ?
Bu sefer ben karışmıyorum, ama zor tutuyorum kendimi organize etmemek için kaydirigubbakcemile3
Hepinizi öpüp kaçayım bari Şeniz
Ya bende iyi bi kuaför arıyorum bilginizeselam kocaelililer :)
Hoşgeldin hayatım nasılsınMerhaba kızlar ben de Kocaelideyim. 2 oğlum var biri 4 yaşında , diğeri 7 aylık. Uzunçiftlikte oturuyorum.
hoşgeldiniz kızlar..
bende bugün kendimi derslere verdim. sıkılıncaya kadar çalışıcam bugün sonra bırakcam...
çünkü günden güne sıkıntım artıyor bebiş yüzünden. yürüyüşümden oturuşuma uyku düzenime kadar herşeyim değişmeye başladı. en iyisi hızlı hızlı çalışıp konuları bitireyim.
yoksa bide sıcaklar başlarsa ben hiçbirşey yapamam yer içer uyurum gibime geliyor kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
benbakıp kaçmıyorum walla pc açık duruyor ama faal olmayınca kk bi süre sonra atıyor.
o yüzden offline gözüküyorum. 20 dk da bir kullanıcı adımla giriş yapmak zorunda kalıyorum akannehir
enteresan ben bilgisayarı askıya aldığım halde açıncatekrar giriş yapmıyorum hiç çok rahat oluyo valla :lepi: