zayıf olmak kilolu olmaktan her zaman daaha iidir
bu arada şeymacım ben en sonunda pantolon buldum kendime bi kotondan bi de belsada bi mağazadan biraz tuzlu oldu ama :)) artık tarif ettim veriyorlar hep bol bol duruyor pot bir görüntü çok kötü en sonunda dedim bacakları otursun istiyorum yoksa çok kötü görünüyor nihayet anlatabildim derdimi :))
sanada selam hoşgeldinn yoksun uzun zamandırselam hatunlar
iiyiz biz gördüün gibi çok gelen giden yok zati sen nasılsın ismail eren nasıl aranız nasılmerkese merhaba uzun zamandır bakamıyordum sizlere nasılsınz?
unuturmuyum hiç ne demek paylaşırım görürsem birşeyler seve seve :13: bende 2 kotona baktım bulamadım dolphindekinde buldum tesadüf :)) belsada 1 mağaza vardı zaten alt katta adını yanlış hatırlamıyorsam chaput tu inşallah doğru hatırlıyorumdurkotona her seferinde bi girerim arada bişiler bulurum ama çoğu zaman bulamıorum daha dikkatli bakıcam bundan sonra:) outlete park pravo açılmış orda buldum bi tane o da önü pot durdu:) olmadı. belsaya hiç gitmedim ben yaf, varmı orda güsel mağaza, çok saol bide bu arada unutmayıp benimle paylaştıın için:)
minenin dediğiyle ilgili bi cümleydi efet diğeride alakasız yazdım öle
nerdeeee :2: yok canım ya sağolsun emir bey yaptırmadı ne babasına ne bana huzur vermedi herzamanki gibi şöyle üstün körü bişeyler yaptık işte ama hiçte içime sinmedi yani :95:asude tatil güsel geçti ya zaten çok seviorum giresunu sakin sıcak:) bakıcam o söylediin yere bi daha pantolon aradıımda çok saol:) senin nası geçti tatilin temizlik falan yapabildinmi:)
kız mine aynı anda yazmışız ha:)bahar dışarda gezicek gibi olduysa iki hafta sonra buluşup dolaşalım birazdikkatli izle komşunu bahara bakıcak annesi , çalış tabi ii gelir hemde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?