izmitliler dedikodu hoş beş kulübü

zayıf olmak kilolu olmaktan her zaman daaha iidir
Allah iyiliğini şeyma diyorum ne diyor bu kız önceki muhabbete cevap veriyormuşsun sonra algıladım ne güldüm kendime bencede daha iyidir hem bahar formunu koruyor insanlar anlamıyordur :129:
 
bu arada şeymacım ben en sonunda pantolon buldum kendime bi kotondan bi de belsada bi mağazadan biraz tuzlu oldu ama :)) artık tarif ettim veriyorlar hep bol bol duruyor pot bir görüntü çok kötü en sonunda dedim bacakları otursun istiyorum yoksa çok kötü görünüyor nihayet anlatabildim derdimi :))
 
Merhaba. Bu topiği yeni görüyorum. Doktor tavsiyesi kısmında gördüm ve geldim. Kısaca kendimden bahsedeyim. 5 aylık evliyim ve Konak Hastanesinde Gülçin Hanıma gidiyorum. Bebek istiyoruz. Şuan için bir sorun görünmüyor ama bebeğimiz olmadı henüz. Erkan Beye yoğun bir talep var anladığım kadarıyla... Acaba hamile kalamadığı için Erkan Beye giden ve onun yardımıyla hamile kalan İzmitli arkadaşlarımız var mı? Kendilerine nasıl bir yöntem uyguladı acaba? Bu konuda tecrbüelerinizi paylaşırsanız çok mutlu olurum. Sevgiler.
 

kotona her seferinde bi girerim arada bişiler bulurum ama çoğu zaman bulamıorum daha dikkatli bakıcam bundan sonra:) outlete park pravo açılmış orda buldum bi tane o da önü pot durdu:) olmadı. belsaya hiç gitmedim ben yaf, varmı orda güsel mağaza, çok saol bide bu arada unutmayıp benimle paylaştıın için:)

minenin dediğiyle ilgili bi cümleydi efet diğeride alakasız yazdım öle
 
unuturmuyum hiç ne demek paylaşırım görürsem birşeyler seve seve :13: bende 2 kotona baktım bulamadım dolphindekinde buldum tesadüf :)) belsada 1 mağaza vardı zaten alt katta adını yanlış hatırlamıyorsam chaput tu inşallah doğru hatırlıyorumdur görümcemde ustopta bulmuş geçen küçük bedenler 25 lira falandı dedi ama ben bakmadım bi ara oraya da bakmayı düşünüyorum
bu arada tatil nasıl geçti
 
Kesinlikle Erkan Beye gitmelisin. 3 aylık kızım var. Ben de polikistik over vardı. Erkan Bey farkketti. Gülçin Hanıma da gitmiştim. Ama Erkan Beyin üstüne tanımam. Harika bir doktor ilgili, anlayışlı. Yoğun olmasını da çok iyi olduğundan. 1 ayda hamile kaldım sayesinde. Bi daha olsa yine ona giderim.
 
asude tatil güsel geçti ya zaten çok seviorum giresunu sakin sıcak:) bakıcam o söylediin yere bi daha pantolon aradıımda çok saol:) senin nası geçti tatilin temizlik falan yapabildinmi:)
 
asude tatil güsel geçti ya zaten çok seviorum giresunu sakin sıcak:) bakıcam o söylediin yere bi daha pantolon aradıımda çok saol:) senin nası geçti tatilin temizlik falan yapabildinmi:)
nerdeeee :2: yok canım ya sağolsun emir bey yaptırmadı ne babasına ne bana huzur vermedi herzamanki gibi şöyle üstün körü bişeyler yaptık işte ama hiçte içime sinmedi yani :95:
 
ayyy kayınvalidemin lafı geldi aklıma durup durup şaka yapıyo sen bu çocuğa iş mi yaptırdın diye :120:aman huzur versinde yapmasın boşver ben yaparım :))
 
miraba bende geldim. canım sıkılıyor. hergün aynı şey. çocuk çok güzel birşeyde sadece güzellikleri olsa, hayatım alt üst oldu resmen. tekrar üst alt yapmaya çalışıyorum ama olmuyor ki ..
daha fazla dayanamıcam ben iş aramaya başladım. bahar anne sütü almadığından sorun yok o konuda bakacak ablamızıda bulduk. eşim iş konusunda yardımcı oluyor sanırım onun tanıdığı bir yerde başlayacağım ama büyük ihtimal 2-3 ay sonra. zaten 2 ay sonrada baharcık 6 aylık olmuş olur. ek gıdasıda sorun olmaz oturup kalkmasıda. ben şimdi bakıcı ablamızı yakın takipteyim. burdanda komşumuz. ama iş başka arkadaşlık başka. hayırlısı olsun diyorum hep. kafam karmakarışık.
 
huzur versin allah tabiki sağlık ta versinde de sanada yardım etsin büyüyünce ki ilerde de eşine yardım etsin konuyu nereye bağladım hehee
 
kız mine aynı anda yazmışız ha:)bahar dışarda gezicek gibi olduysa iki hafta sonra buluşup dolaşalım biraz dikkatli izle komşunu bahara bakıcak annesi , çalış tabi ii gelir hemde
 
bende hamileliğimin 4. ayıdan itibaren dr. erkana gittim. memnundum. ama çok değil. yani kocaelide çok ciddi dr sıkıntısı var. 5-6 dr deneyip en sonunda dr erkanda kaldım. soran olursa işini iyi yapıyor derim ama şiddetle tavsiye ederim vs yazmam herkes kimi istiyorsa ona gitsin. çocuk doktoru sıkıntısıda yaşadık. 5. drda karar kıldık. hastaneleride sevmiyorum dotorlarıda.

hasta olmayı hiççç sevmiyorum
 
kız mine aynı anda yazmışız ha:)bahar dışarda gezicek gibi olduysa iki hafta sonra buluşup dolaşalım biraz dikkatli izle komşunu bahara bakıcak annesi , çalış tabi ii gelir hemde

bugün canım o kdr gezmek istedi ki çıkıp sana gelecektim. ama eşim olmadığı için baharla oraya kadar gelmeye korktum.
allah korusun yollarda çıldırıp çığlık atarda bırakıp oracıkta kaçarım diye
neden 2 hafta sonra şeymacık?
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…