Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ah ah ben neler diyorum içimden bir bilsen mine :)) kayınvalidemin totalde 7 çocuğu olmuş 2 si bebekken ölmüş aldırdıkları ve karnında ölenlerde var birde kayınvalidesi kayınpederi görümce ve kayınlarıyla birlikte oturmuş bütün iş ona bakıyormuş tamam çok zor kimse yapamaz ama evlenirken biliyormuş babasıda demiş yapabilecek misin diye bile bile evlenmiş ee daha ne zor ama sen seçmişsin bana hep bende uykusuz kalırdım sırtım yatak yüzü görmezdi ama hep güler yüz gösterirdim diyo neden çünkü ben göstermiyorum gösteremiyorum çünkü diyorum anne sen osun ben buyum değişemem 30 yaşına gelmişim e biraz uğraş e olmuyo ne yapabilirim yapmacık mı olayım saygısızlık terbiyesizlik yapmıyosam beni böyle idare edin ne olur yanibirde biz 5 tane büyüttük biz 6 tane büyüttük diyenlerede sinir oluyorum. büyütmeseydin sahip çıksaydın kendine :) yapmasaydın büyütmeseydin çekmeseydin içimden neler diyorum. sanki her kadın standart aynı özelliklere sahip... kızıma çok güzel bakıyorum çok seviyorum ama hala genel anlamda alışabilmiş değilim. çocuk çok büyük bir güzellik çok büyük bir artı olabilir ama hayatımın şuanki eksileri saymakla bitmez. bir hamilleik geçirdim evrim geçirdim eski halimden eser kalmadı. hala kilo vercem diye uğraşıyorum sanırım önümüzdeki 2-3 yıl hala kilo vermeye uğraşıyor olurum. kimileri beni bu konuda eleştirebilir işte ne güzel çocuğun var sen kilonumu takıyorsun diye ama ben eski halimi özlüyorum. yani bebeğim var diye kendi isteklerimi daha ne kadar görmezden gelebirim ki? eşimde bende ne kadar başka birçocuk istemiyoruz desekte bu çocuk tek kalmaz 5 sene sonrada olsa 10 sene sonrada olsa elbet bir kardeşi olacak. şimdiden onun sıkıntısı bile çöktü içime.
kesinlikle çok iyi anlıyoruz canım :129:asude birbirizi çok iyi anlıyoruz kanımca.:13:
hayırdır minecim bahar mı yordu seni? bi hastalık falan yoktur inşallah:26:bugün kimse uğramamış benim için çok yorucu bir gündü. yarın anlatıcam![]()
Yorucu olsa da güzel olmus sanki=)yarın anlatıcam dedim ama unuttum kusura bakmayın. 3 aralık eşimin yaş günüydü sabah telefona bir baktım tarih 3 aralık... tamamen aklımdan çıkmış birden hatırladım hemen kalktım baharı doyurdum sonra taksiyle körfezden kipaya gittim. ordan eşime hediye bakacaktım. girdim kendime alışveriş yaptım yaptım sonra bahar uyandı. eşime hediye almak için vakit kalmadı. pes dedim kendime kaç saat kendim için dolaştım ufacık kipada. sonrada eşime bir gömlek bir hırka aldım çıktım. sonra tekrar taksiyle eve dönerken pastamızıda aldık. eve geldiğimde bahar beni o kadar yormuş olacak ki, adım atacak halim kalmamıştı. şimdi yazınca pek ifade edemedim ama baharla böyle bir işe kalkışmak tamamen bir çılgınlıktı. bide bahar orda uyuyunca kendime bir sürü şey alıpta asıl eşime hediye almayı unutuşum ve son anda birşey alıp çıkmam tam bir komediydi. bazen ben beni çok şaşırtıyorum![]()
herkese merhabalarrrrrr, uzun bir aradan sonra yine burdayim, tanidik tanimadik herkese güzel bir aksam diliyorum![]()
hastalık olmamasına sevindim gerçekten çılgınlık yapmışsın minecim vallahi ben cesaret edemezdim hala da edemiyorum senin kız benim oğlandan daha uslu sanırımyarın anlatıcam dedim ama unuttum kusura bakmayın. 3 aralık eşimin yaş günüydü sabah telefona bir baktım tarih 3 aralık... tamamen aklımdan çıkmış birden hatırladım hemen kalktım baharı doyurdum sonra taksiyle körfezden kipaya gittim. ordan eşime hediye bakacaktım. girdim kendime alışveriş yaptım yaptım sonra bahar uyandı. eşime hediye almak için vakit kalmadı. pes dedim kendime kaç saat kendim için dolaştım ufacık kipada. sonrada eşime bir gömlek bir hırka aldım çıktım. sonra tekrar taksiyle eve dönerken pastamızıda aldık. eve geldiğimde bahar beni o kadar yormuş olacak ki, adım atacak halim kalmamıştı. şimdi yazınca pek ifade edemedim ama baharla böyle bir işe kalkışmak tamamen bir çılgınlıktı. bide bahar orda uyuyunca kendime bir sürü şey alıpta asıl eşime hediye almayı unutuşum ve son anda birşey alıp çıkmam tam bir komediydi. bazen ben beni çok şaşırtıyorum![]()
bizimkide hareketliydi o yüzden yürütece bindiremedik deli şöfördü kendileri :)) pilsanın çitini aldık iyiki almışız hayatımı kurtardı yürümeyide öyle öğrendi şimdi koşuyo :)) oh ne güzel uslanmasına sevindim darısı başıma; mama yemesi de düzeldi mi bari baharın?gün geçtikçe uslanıyor sanırım asudecim şimdi sürekli hareket halinde uyandık olduğu her dk oyun istiyor zıp zıp bahar
mine baharı bana getirde oynatiim ben onu az seviim:)